Prijzen nieuwe RAV4 bekend

Update: 8 februari, 2022

Als allereerste compacte SUV is de Toyota RAV4 al meer dan 20 jaar een ware avonturier. In de nieuwe, elegant vormgegeven RAV4 beschikt u over Toyota's hybride technologie en een reeks aan nuttige innovaties.

In de nieuwe RAV4 beschikt u over een compleet arsenaal aan baanbrekende technologieën waarvan u elke dag profijt heeft: van de hoogstaande dynamiek van een nieuwe hybride aandrijflijn tot de rustgevende veiligheid van Toyota Safety Sense en de ingenieuze Panoramic View Monitor.

Hybride: het beste van twee werelden
De hybride technologie en alle andere plezierige eigenschappen van de RAV4 vormen samen een krachtig geheel, waarin vermogen en rijcomfort samengaan met de voordelen van een laag brandstofverbruik en schone emissies.

Soepele prestaties
De hybride aandrijflijn van de RAV4 maakt rijden in de stad een ontspannen bezigheid. Het interieur is een oase van rust dankzij de hoge zitpositie en de soepele rijeigenschappen. Maar heeft u extra vermogen nodig, bijvoorbeeld om even snel te kunnen invoegen, dan heeft de hybride aandrijflijn altijd een passend antwoord.

Klaar voor de uitdaging
Bij zware rijomstandigheden, of in situaties waarin u extra grip nodig heeft, komt het All Wheel Drive systeem direct aan uw wensen tegemoet, zodat u elke uitdaging met vertrouwen tegemoet kunt zien.

Trekvermogen
Met een maximaal aanhangergewicht van 800 kilo tot 2.000 kilo (afhankelijk van motor/transmissie variant), geeft de RAV4 u de mogelijkheid om alles uit het leven te halen, wat erin zit.

Bekijk de foto op groot formaat
De RAV4 beschikt als eerste Toyota over de Panoramic View Monitor, die op basis van beelden van vier camera's een complete 360º 3D-weergave rond de auto toont.
Als bestuurder kunt u kiezen uit twee weergave-opties: Moving View en See-through View. Zo kunt u tijdens het inparkeren, manoeuvreren of achteruitrijden zien of er obstakels of andere gevaren zijn.

Download prijslijst  Bekijk alle info