Reviews

Of het nu gaat om de aanschaf van een nieuwe auto, het repareren van ruitschade of advies over onze leasemogelijkheden: we doen er al bijna 50 jaar alles aan om klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn. 
We zijn er dan ook trots op dat uit diverse, onafhankelijke onderzoeken blijkt dat onze service gewaardeerd wordt. 

De beoordelingen die u hieronder leest komen uit een doorlopend klanttevredenheidsonderzoek van TNS NIPO en zijn niet door ons aangepast, wel worden namen genoemd in de tekst automatisch weggehaald. 

8
Anoniem
25 maart 2019
Wij zijn nog niet zolang klant , zijn pas in Ede komen wonen en de auto heeft voor de eerste keer een kleine beurt gehad naar volle tevredenheid.
8
Anoniem
25 maart 2019
Prettig en vlot geholpen.
7
Anoniem
25 maart 2019
omdat ik mij bij mijn dealer mij eigen daar thuisvoelt!
9
Evert van den Broek (Renkum)
25 maart 2019
Zoals al aangegeven: tot nu toe snel en goed geholpen, ook bij spoedreperaties.
10
Anoniem
25 maart 2019
kundigheid, klantvriendelijkheid , service (zoals het verkrijgen van een vervangende auto onder zeer gunstige voorwaarden).
9
Anoniem
25 maart 2019
klantvriendelijk, duidelijk, servicegericht.
9
Anoniem
25 maart 2019
Goede service en vakbekwaam.
9
G.J.Bosveld (Arnhem)
25 maart 2019
van gent is een eerlijke en betrouwbare garage waar je op een eerlijke en vriendelijke manier word geholpen
9
Dasselaar (Ede)
25 maart 2019
Zeer klant vriendelijk en houd de klant op de hoogte van wat er gaat komen. Ik ben heel erg tevreden over de auto en over de garage waar ik hem gekocht heb.
8
Anoniem
25 maart 2019
Heb in de loop der jaren veel slechte ervaringen met garages. Dit is de eerste keer dat ik bij deze dealer ben, op aanraden van anderen. Als nieuwe klant is het moeilijk een oordeel te geven. De kwaliteit, service en informatie is zeer goed, maar zou eenmalig kunnen zijn voor een nieuwe klant. Maar als volgende keer blijkt dat dit continu zo is, is het cijfer hoger.
8
Anoniem
25 maart 2019
Werkplaats (reparatie/onderhoud) is erg goed. Occasions zouden scherper geprijsd moeten worden.
8
Anoniem
25 maart 2019
Een goede behandeling van de klant
9
Anoniem
25 maart 2019
Klantgericht bedrijf, prima service, plezierig personeel.
8
Anoniem
25 maart 2019
alles was goed
9
Anoniem
25 maart 2019
Prima service, altijd goed geholpen.
8
Anoniem
25 maart 2019
Persoonlijk en servicegericht
10
Anoniem
25 maart 2019
Goede service en vriendelijke mensen.
8
Anoniem
25 maart 2019
Een in mijn ogen eenvoudige reparatie als een schokdemper vervangen, maakte dat ik een nieuwe afspraak moest maken. Had gelijk afgehandeld moeten worden.
8
B. van Ens (Bennekom)
25 maart 2019
betrouwbaar, kwaliteit, betaalbaar
9
C.K.Konijnenburg (Willy Brandtlaan 144 6716RM Ede Zuid.)
25 maart 2019
Gebroeders van Gent te Veenendaal en te Ede zijn uitstekend uitgestraald,omdat het vriendelijkheid met ervaring en uitleg voor iedereen uitgespreid is!
9
g,a,hartsema hoft
25 maart 2019
Gewoon......prettig om er heen te gaan.
10
Kamphuis
25 maart 2019
Goede service en correcte afhandeling
8
Renske (Ede)
25 maart 2019
Vriendelijk personeel, goede service
8
Wout Schotsman (Bennekom)
25 maart 2019
vriendelijke mensen, prima service