Reviews

Of het nu gaat om de aanschaf van een nieuwe auto, het repareren van ruitschade of advies over onze leasemogelijkheden: we doen er al bijna 50 jaar alles aan om klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn. 
We zijn er dan ook trots op dat uit diverse, onafhankelijke onderzoeken blijkt dat onze service gewaardeerd wordt. 

De beoordelingen die u hieronder leest komen uit een doorlopend klanttevredenheidsonderzoek van TNS NIPO en zijn niet door ons aangepast, wel worden namen genoemd in de tekst automatisch weggehaald. 

8
Dhr Linthorst (Druten)
11 oktober 2018
Goede service, praktisch meedenken, nakomen afspraken.
9
Drs. B. H Steenwijk (Nijkerk)
11 oktober 2018
Zeer vriendelijk personeel. Vooraf kostenopgave. Keurige planning en uitstekende service t.a.v. reparaties etc.
10
I. Davelaar
11 oktober 2018
Ze zijn zeer klantvriendelijk en denken goed met je mee.
10
Ineke van Blotenburg (Garderen )
11 oktober 2018
Goede service fijn personeel.
10
Mevr Gerritsen (Renkum)
11 oktober 2018
-
10
van Rijn
11 oktober 2018
Fijne garage, vriendelijk geholpen, zeer goede service, denken met je mee.
9
A. Wagensveld
11 oktober 2018
De professionele benadering naar haar klanten toe, vriendelijk personeel, kennis van zaken, je weet waar je aan toe bent.
10
Cees van zwetselaar (Veenendaal)
11 oktober 2018
Goed en betrouwbaar personeel. Zeer goede service. Ben niet voor niets reeds 20 jaar klant.
10
D. Bok
11 oktober 2018
Gastvrije ontvangst, vriendelijk personeel en niet opdringerig.
1
Dhr. A.H. van Driel (Renswoude)
11 oktober 2018
De TSM-vinklijst is niet correct ingevuld waardoor ik geen vertrouwen heb in de juistheid van de andere afgevinkte werkzaamheden en hiermee het bedrijf voor mij niet goed overkomt, terwijl ik hier nieuwe klant ben.
10
Dhr Bouwman
11 oktober 2018
Wordt netjes geholpen en vriendelijk en de monteur heeft zijn werk uitstekend gedaan De auto loopt als nieuw
10
Elly de Sain (Amerongen)
11 oktober 2018
prima service
10
Enti (Veenendaal )
11 oktober 2018
Klantvriendelijk, zeer correct, kwaliteit, maar daar betaal je wel wat extra voor. Gratis leenauto. Gewoon goede service wat je mag verwachten van een dealer.
10
Freek van Tongeren (Wageningen )
11 oktober 2018
**** heeft enthousiast, vrolijk en eerlijk personeel, die alle vragen eerlijk en snel beantwoorden. Persoonlijke aandacht voor je situatie en hoe zij hierop kunnen inspringen is de belangrijkste reden voor me geweest om hier mijn nieuwe Prius te bestellen en te laten onderhouden.
9
H G de Fockert (veenendaal)
11 oktober 2018
reeds 35 jaar prima ervaring met onze garage
9
Heer Kees Morren (Lunteren)
11 oktober 2018
Doen wat ze beloven.
10
Johan de Gier (Bunnik)
11 oktober 2018
Uitstekende dealer, goede service en zeer vriendelijk.
8
Marco Dekker (Wijk bij Duurstede)
11 oktober 2018
1 service beurt netjes en correct uitgevoerd volgens het van te voren vermelde bedrag. Leen auto stond klaar Hiervan zijn alleen de brandstof kosten in rekening gebracht.
10
MEVR.J H C A Bruggeman-van Rijswijk (Veenendaal)
11 oktober 2018
Zoals ik reeds zei:Ze zijn duidelijk; eerlijk; beleefd;denken mee en zijn absoluut NIET opdringerig;We zijn door-en-door tevreden en ook de garagemedewerkers zijn voorkomend en bijzonder behulpzaam!
10
N. Kleiberg
11 oktober 2018
De jaren dat we bij van Gent zijn, zijn we altijd op vriendelijke nette, duidelijke en sympathieke wijze geholpen. Er werd altijd tijd voor je gemaakt.
10
Wildeman (Elst)
11 oktober 2018
Perfect van begin tot eind van de verkoop . Zeer goede samenwerking met de schade afdeling en met balie medewerkers .??
10
Cary Badoux (Wageningen)
5 oktober 2018
Kom hier al jaren altijd geholpen naar volle tevredenheid
9
Mevr H.M. van der Lugt (Ede)
5 oktober 2018
Altijd bereid je onmiddelijk te helpen bij vragen over bedinging zaken van je auto
10
Theo en Ria Homan (Wageningen)
5 oktober 2018
Prettige deskundige correcte garage.