Reviews

Of het nu gaat om de aanschaf van een nieuwe auto, het repareren van ruitschade of advies over onze leasemogelijkheden: we doen er al ruim 50 jaar alles aan om klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn. 
We zijn er dan ook trots op dat uit diverse, onafhankelijke onderzoeken blijkt dat onze service gewaardeerd wordt. 

De beoordelingen die u hieronder leest komen uit een doorlopend klanttevredenheidsonderzoek en zijn niet door ons aangepast, wel worden namen genoemd in de tekst automatisch weggehaald. 

10
I.M.B. Derksen Brouwer
10 mei 2024
Service beurt Super tevreden
10
G. Boogaard
2 mei 2024
Prettige en adaequate service. Altijd ook een luisterend oor ! De garage straalt hulpvaardigheid uit. Altijd plezierig en bereid problemen snel en adaequaat op te lossen. Dat geldt voor alle medewerkers.
9
Toyota eigenaar
18 april 2024
Een heel goede ervaring voor onderhoudsbeurt auto Over de uitvoering van alle onderdelen van de onderhoudsbeurt van mijn auto ben ik dik tevreden. Dank!!
9
Toyota eigenaar
11 april 2024
altijd goede service
9
G. B
6 april 2024
Betrouwbaar Al sedert jaar en dag heb ik het bedrijf als betrouwbaar ervaren. Afspraken worden nagekomen en nooit iets dubieus in de factuur aangetroffen.
10
Toyota eigenaar
4 april 2024
Al 15 jaar tevreden Duidelijke en redelijke prijzen vooraf, goede communicatie
10
G. V.G Bilthoven
16 maart 2024
Erg tevreden een 10 is de waardering. De service en de vriendelijkheid van al het personeel kan niet beter.
10
L.C. W
9 maart 2024
Het was weer een feestje Heel blij met onze nieuwe auto! Het advies en de gezelligheid is bij van Gent altijd een goed gevoel. Dus ik zeg wil je een mooie auto kopen even bij van Gent langs lopen.
10
Toyota eigenaar
1 maart 2024
Een geweldige garage, erg goede service .
10
E.C.J. B
22 februari 2024
Alles uitgevoerd zoals afgesproken Vriendelijk personeel. Werkzaamheden conform afspraak uitgevoerd
8
R. D
16 februari 2024
10
Henk van Burken
15 februari 2024
Prima auto bedrijf Ik ben zeer tevreden over de service en de Vriendelijkheid van iedereen bij van Gent autobedrijf
9
H.G. V
8 februari 2024
Je bent verkocht. De aanschaf van mijn yaris hybrid is de juiste keuze. Het advies van de verkoper was overtuigend. Ik rij nu met een heerlijk en veilig gevoel in deze auto en kom graag bij hun terug.
10
Toyota eigenaar
8 februari 2024
Goede wijn behoeft geen krans.
9
Toyota eigenaar
8 februari 2024
Goede service Erg tevreden met de service en het contact met de dealer.
10
G.J.F. P
30 januari 2024
Beleefde en nette ontvangst. Mooie ruimte om te zitten met koffie fruit. Wij zijner tevreden over alles.
10
P.A. K
26 januari 2024
TOP GARAGE/ DAELER. Dit is onze 2e Toyota bij van Gent vandaan. Opnieuw vriendelijk en leuk geholpen. We zijn zeer tevreden over deze Dealer. Dus totaal geen negatieve punten. Ga zo door.
10
J. V
18 januari 2024
Fijne en kundige Toyota dealer. Ik kom hier graag voor het onderhoud van mijn auto. Goede informatie over tarieven, factuur en werkzaamheden. Bovendien uitstekende koffie
10
W. J
18 januari 2024
k ben al jaren klant bij van Gent (45 jaar) als er al problemen zouden zijn (wat eigenlijk nooit voorkomt ) word dit gelijk opgepakt en opgelost. personeel van verkoop/ balie en garage zijn altijd vriendelijk en behulpzaam, dat waardeer ik zeer bij Toyota dealer van Gent.
10
A. B
11 januari 2024
Goede service, vriendelijke,goed uitleg, niet opdringerig, gewoon super Erg tevreden met de koopen de afhandeling van 2 wagens ,
10
D.E. Leuvenink
5 januari 2024
Uitstekende service. Ik ben zeer tevreden met de service, vriendelijkheid en uitleg als dat nodig is.
10
W.C. V
4 januari 2024
Top bedrijf Wij zijn erg tevreden over de dealer. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Ze leveren goede service je kan altijd terecht.
10
M.D.J. W
14 december 2023
Uitstekende service Na de aanschaf van mijn eerste Toyota, ik was BMW rijder sta ik echt te kijken van de hoge kwaliteit van dit automerk en de service die geleverd wordt. De eerste onderhoudsbeurt heeft mijn vertrouwen in dit merk verder doen groeien. Goed geholpen, goed vervangend vervoer, prima prijs kwaliteit niveau en een mooi rapport van de uitgevoerde werkzaamheden. Kortom een absolute aanrader!!
8
Toyota eigenaar
14 december 2023
Zeer prettige garage, goede service, hebben/nemen de tijd voor je, duidelijke en prettige communicatie. Niet goedkoop!