Reviews

Of het nu gaat om de aanschaf van een nieuwe auto, het repareren van ruitschade of advies over onze leasemogelijkheden: we doen er al 45 jaar alles aan om klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn. 
We zijn er dan ook trots op dat uit diverse, onafhankelijke onderzoeken blijkt dat onze service gewaardeerd wordt. 

De beoordelingen die u hieronder leest komen uit een doorlopend klanttevredenheidsonderzoek van TNS NIPO en zijn niet door ons aangepast. 

9
Anoniem
26 juni 2017
Duidelijk
9
Anoniem
26 juni 2017
De medewerkers weten waar zij over praten zijn klantvriendelijk en de service is prima. Komen afspraken na en bellen als er extra kosten bij komen b.v.bij een onderhoudsbeurt.
10
Luciano steennergen (Veenendaal)
23 juni 2017
Klantvriendelijk,behulpzaam eerlijkheid
8
A. Tikkel (Ede)
22 juni 2017
N.a.v. een speciale inruilactie had ik verwacht te worden benaderd voor een nieuw gesprek en aanbod m.b.t. de aanschaf van een nieuwe Toyota. Bij een eerder aanbod lagen de financiƫle verschillen te ver uit elkaar. Met deze inruilactie hadden we wellicht tot zaken kunnen komen.
9
Dhr Teunissen (Driel)
22 juni 2017
Aflevering was top. Bij het vervangen van een nieuwe voorruit was hij niet helemaal schoon van binnen.Daarom een 9 en geen 10
10
Anoniem
22 juni 2017
Goede service
9
Jan Ruisch
22 juni 2017
perfecte service kennen de klant, goede ontvangst en heel fijne verkopers, dank *** voor je inzet en hulp, ga door met je goede werk, en groeten aan *** !!!!!!
8
Mevr. J. Witkamp (Elst)
22 juni 2017
Ik ben zeer tevreden met mijn garage alleen ik moet wel ruim een half uur rijden.
9
Dhr. Prophitius
21 juni 2017
Super goede service en zeer klantvriendelijk.
10
dhr. R.P.M.Favier (Ede)
21 juni 2017
Prima en correcte benadering van de klant. Hulp c.q. advies altijd naar tevredenheid.
9
A. Koster (Veenendaal)
21 juni 2017
Van de Gebr. van Gent alleen maar goeds
9
Anoniem
21 juni 2017
Zeer goed geholpen
10
Anoniem
21 juni 2017
Goede service, werk uitgevoerd volgens afspraak. Afwijkingen besproken en naar tevredenheid opgelost.
10
Hageman (Ede)
21 juni 2017
Klantvriendelijk, goede service en advies
10
Jaap van de Pol (Veenendaal)
21 juni 2017
Deze Toyota garage heeft al jaren een uitstekende manier van klantenbehandeling, en Prijs kwaliteit verhouding. het totale beeld geeft een vriendelijke, professionele, toegewijde indruk.
9
Je jansen (Voorthuizen )
21 juni 2017
10 klantvriendelijk en goede service
10
Jules Scholten (Wageningen)
21 juni 2017
Van Gent is een topbedrijf dat vakkundig werk verricht. Daarbij komt dat wij Toyota de beste automaker vinden. Wij rijden al Toyota sinds 1968 (Corolla, Carina, Prius), met enkele tussenpozen Britse auto's waarvan wij voorgoed genezen zijn.
8
J.van Ruler (Amerongen.)
21 juni 2017
Doorgaan op deze wijze,direct contact met klant.
10
Paul Jonker (Scherpenzeel)
21 juni 2017
Vriendelijk. Duidelijk met afspraken. Goede service
9
A.M. Majoor
20 juni 2017
Het mooie en schoon gebouw, van binnen en van buiten. Gemakkelijk te bereiken. Prima medewerkers, die goed opgeleid zijn en staan voor het auto product Toyota. Keurige ontvangst door receptiedames.
10
Anoniem
20 juni 2017
Persoonlijke aandacht is een centraal thema bij autobedrijf Van Gent Ede. Verkoopadviseur heeft altijd een luisterend oor, is betrouwbaar en geeft waardevolle adviezen.
10
Anoniem
20 juni 2017
Geweldige garage waar men alle tijd voor je als klant hebt. Alles wordt vooraf en achteraf uitgelegd en men vraagt een terugkoppeling of alle s duidelijk en naar genoegen was. Heb dit niet eerder bij een andere garage mee gemaakt. TOP
10
Anoniem
20 juni 2017
Prettige sfeer, goede ontvangst, prettig en behulpzaam personeel, al jaren uitstekende ervaringen met het bedrijf.
7
Anoniem
20 juni 2017
service en kosten zijn zeer in overeenstemming van mijn verwachtingen m.b.t. van Gent!