Reviews

Of het nu gaat om de aanschaf van een nieuwe auto, het repareren van ruitschade of advies over onze leasemogelijkheden: we doen er al bijna 50 jaar alles aan om klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn. 
We zijn er dan ook trots op dat uit diverse, onafhankelijke onderzoeken blijkt dat onze service gewaardeerd wordt. 

De beoordelingen die u hieronder leest komen uit een doorlopend klanttevredenheidsonderzoek van TNS NIPO en zijn niet door ons aangepast, wel worden namen genoemd in de tekst automatisch weggehaald. 

10
Jan-Peter Zinkstok (Utrecht )
13 december 2019
Eerlijk en betrouwbaar.Er is nooit iets onverwachts aan de hand
10
Dick Regeer
13 december 2019
Altijd een correcte behandeling. Afspraken worden nagekomen. Altijd een melding als de auto weer klaar staat. Prijs altijd volgens vooraf gegeven begroting. Kortweg geen aanmerkingen.
10
Fred Kelder (Zeist)
13 december 2019
Opnieuw een uitstekende ervaring met mijn dealer. Deskundig en vriendelijk personeel. Fijne sfeer binnen het bedrijf. Prima wachtruimte.
10
Joke van de Loosdrecht (Veenendaal)
13 december 2019
Een heel fijn en zeer betrouwbaar bedrijf. Erg klantvriendelijk en het maakt niet uit of je weinig of veel te besteden hebt, iedereen wordt respectvol en vriendelijk bejegend, daar wordt geen onderscheid in gemaakt en dat is heel prettig.Contacten verlopen altijd prettig, we zijn dan ook al meer dan 20 jaar klant.
10
Dhr.H van Lambalgen. (Woudenberg.)
13 december 2019
In alles altijd 100% tevreden.
10
D.Crisantos
13 december 2019
Goed en betrouwbaar.
10
R.schoemanroel (Elst)
13 december 2019
GoodVerzorging
10
Hans Korsten
13 december 2019
Rijd sinds 1972 auto en sinds 2011 Toyota. Niet eerder een zo prettige relatie met mijn garagebedrijf meegemaakt.Grote klasse!!
10
C van de Weerdhof (veenendaal)
13 december 2019
het is de beste garage die ik ken
9
Dr. Kees Vernooy (Cothen)
13 december 2019
Gewoonweg omdat alles altijd bij deze garage klopt. Ik kom er niet voor niets al 35 jaar!
10
M. van Dijk (Veenendaal)
13 december 2019
Goede service en prima contact van afspraak maken tot afhalen auto
10
Peter van Haren (Rhenen)
13 december 2019
Toyota dealer van Gent verzorgt al vele jaren het rij plezier voor mijn auto, en het valt mij op dat deze mensen dit doen vol van passie en service voor de klanten van deze dealer.
9
Graddus Schrijver (Veenendaal)
13 december 2019
Vrijwel perfect
10
Ruben Kortsmit (Veenendaal)
13 december 2019
Vanaf het moment dat we binnen kwamen, tot de aflevering van de auto was de service zeer goed! We zijn heel blij met onze nieuwe Toyota Aygo!
10
W.Schmidt
13 december 2019
Geweldige service en zeer professioneel!
10
Cil van den Hoek (Rhenen)
13 december 2019
Goede wijn behoeft geen krans. Fa v Gent is onverbeterbaar!
9
Theo Laurens (Veenendaal )
13 december 2019
Een goede service klantvriendelijk en de klant staat centraal
10
Jolanda de Wit (Amerongen)
13 december 2019
Fantastische service.
10
Jan van Nieuwamerongen (Veenendaal)
13 december 2019
Prima dealer met deskundige service en advies
10
Henk van den Brink
13 december 2019
Uitstekende service door vriendelijk personeel
10
F. Jansen (Barneveld)
13 december 2019
Prima service. Vriendelijke medewerkers. Prima ontvangst/wachtruimte.
10
Twan Meijer (Veenendaal)
13 december 2019
Betrokken, vriendelijke en correcte medewerkers.Je voelt je echt als klant behandeld.
10
Ton Lensink
13 december 2019
Al jaren zeer tevreden. Contact is persoonlijk, vriendelijk en zeer klantgericht
9
Marianne Wolfert (Oosterbeek)
13 december 2019
Zeer klantvriendelijk,meedenkend.Je voelt je er thuis.