Reviews

Of het nu gaat om de aanschaf van een nieuwe auto, het repareren van ruitschade of advies over onze leasemogelijkheden: we doen er al 45 jaar alles aan om klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn. 
We zijn er dan ook trots op dat uit diverse, onafhankelijke onderzoeken blijkt dat onze service gewaardeerd wordt. 

De beoordelingen die u hieronder leest komen uit een doorlopend klanttevredenheidsonderzoek van TNS NIPO en zijn niet door ons aangepast. 

10
Anoniem
16 oktober 2017
Prima bedrijf. Altijd keurig geholpen bij onderhoud en bij overleg over nieuwe aanschaf. Vervangend vervoer is altijd goed geregeld. Prima website. Alle medewerkers die ik zie, groeten mij als ik binnenkom of zit te wachten tijdens de onderhoudsbeurt. Showroom, receptie en werkplaats zien er schoon, opgeruimd en goed georganiseerd uit.
9
H G de Fockert (Veenendaal)
12 oktober 2017
al 50 jaar tevreden klant bij van Gent.
9
Anoniem
11 oktober 2017
Betrouwbaarheid. Klantvriendelijkheid. Behulpzaamheid. Transparantie.
10
Anoniem
11 oktober 2017
Goede service; zeer vriendelijk en meedenkend personeel.
8
M F A Splint (Ede)
11 oktober 2017
1.klant gericht2. Vakkennis
8
Anoniem
11 oktober 2017
Bij dit bedrijf krijg je bij ieder bezoek weer een goed gevoel dat ze je zo goed mogelijk proberen te helpen.Ze streven naar een zeer hoog niveau om iedere klant weer met een veilig en vertrouwd gevoel de weg op te laten gaan.
8
Anoniem
11 oktober 2017
Een zeer klantvriendelijke auto dealer
10
Cees van Zwetselaar (Veenendaal)
11 oktober 2017
betrouwbaar , een zeer goede service.Ik heb nooit de indruk gehad dat ik te veel moest betalen.
10
Hans Beringen. (Dronten.)
11 oktober 2017
Vanwege slechte service in mijn huidige woonplaats Dronten ben ik vanwege zeer goede ervaringen bij van Gent in Veenendaal terug gegaan en ben wederom zeer tevreden. Tevens kan ik iedereen met een gerust geweten de Gebr. van Gent aanbevelen.Ze zijn niet voor niets al jaren de beste Toyota dealer van Nederland. Bij deze de hele van Gent club alsnog gefeliciteerd. Ga zo door.
9
Herman Steltenpool (Veenendaal)
11 oktober 2017
IK heb zeer goede ervaringen met deze dealer. Ze zijn zeer vriendelijk en correct in benadering, professioneel!Je voelt je als klant welkom en serieus genomen. Ze leven met je mee; 3 jaar geleden werd mijn auto beschadigd door onbekend gebleven persoon. Een dag tevoren was hij keurig gerepareerd, van een eerder schadegeval, door van Gent afgeleverd. Dat ik daar van baalde was duidelijk, weer behoorlijke schade buiten mijn schuld om.Door de schadeafdeling ben ik uiterst coulant geholpen, heel dikke pluim. Was een appeltaart waard!!Een autodealer waar je graag klant wil blijven!!
9
L.A.de Groote (Veenendaal)
11 oktober 2017
persoonlijke aandacht; nooit opdringerig. Zeer goede service.
9
mevr.e. vreugdenhil (rhenen)
11 oktober 2017
ik kwam binnen zonder een afspraak te hebben, maar werd geholpen en er werd direct gezorgd voor een leen auto
10
Nella terpstra (Veenendaal)
11 oktober 2017
Zeer vriendelijke mensen werken daar. Houden zich keurig aan de afspraken. Netjes te woord gestaan. En behulpzaam
10
R. van Rheenen (Zeist )
11 oktober 2017
Een fijn familiebedrijf die weten waar ze voor staan. Altijd een prettig ontvangt met vaste prijsafspraken en goed overleg bij vervanging van onderdelen auto.
9
Borremans (Renkum)
5 oktober 2017
Ben tevreden .
10
Anoniem
4 oktober 2017
vanaf binnenkomst tot aankoop heel correct en plezierig zonder druk. Ook toen we aangaven nog andere merken te willen bezoeken. Uit eindelijk gekocht ook vanwege de mogelijkheden voor onderhoud en eventueel schadeherstel in eigen bedrijf.
8
Ria van de Lagemaat (veenendaal)
4 oktober 2017
prettige behandeling
10
Weijers (Veenendaal)
4 oktober 2017
Prima mensen en een goede garage
10
Anoniem
2 oktober 2017
Service is goed, personeel is vriendelijk, goed overleg over wat er gedaan moet worden.
9
Anoniem
27 september 2017
zeer coulant
10
Anoniem
27 september 2017
Je wordt er prima en adequaat geholpen. Geen verrassingen achteraf, altijd goede uitleg van hetgeen er moet gebeuren. De medewerkers zijn vriendelijk. Absoluut geen klachten. Ik kan ze aan iedereen aanbevelen.
10
Jan-Peter Zinkstok (Utrecht )
27 september 2017
Bij van gent is klant koning!
8
Ditty Schouten-Nederlof (Woudenberg)
25 september 2017
Klantvriendelijk, auto wordt netjes afgeleverd na goed na te hebben gekeken.Op dit laatste vertrouw ik maar, want ik heb er geen verstand van.
10
J. Teunissen van Manen (Baak)
25 september 2017
Klantvriendelijk, ongedwongen, denken met je mee, hoger als een 10 kunnen we niet geven maar het mag best een 11 zijn.