Reviews

Of het nu gaat om de aanschaf van een nieuwe auto, het repareren van ruitschade of advies over onze leasemogelijkheden: we doen er al bijna 50 jaar alles aan om klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn. 
We zijn er dan ook trots op dat uit diverse, onafhankelijke onderzoeken blijkt dat onze service gewaardeerd wordt. 

De beoordelingen die u hieronder leest komen uit een doorlopend klanttevredenheidsonderzoek van TNS NIPO en zijn niet door ons aangepast, wel worden namen genoemd in de tekst automatisch weggehaald. 

7
A.J. V
18 november 2022
9
J. O
3 november 2022
9
J. Vd Brink.
3 november 2022
Kom al jaren bij Toyota goed merk en degelijk. Heel goed gesprek met de verkoper gehad dit is nu de 6e Toyota goed en degelijke automerk.zeer tevreden dus
9
F.H.A. O
20 oktober 2022
Top bedrijf Al jaren een tevreden klant. Ook als ik daar 45 km voor moet rijden.
10
Toyota eigenaar
14 oktober 2022
Zeer goede garage bedrijf Andre verkoper geef ik een grote compliment alles was zeer duidelijk komt zeer vertrouwd over en bedrijf ook Ik zou beslist deze garage aanraden na mijn bevindingen
10
Madeleine Dierkes
13 oktober 2022
Top bedrijf! Hele fijne dealer, het is anderhalf uur van mijn woonplaats af maar heb het er zeker voor over. Word altijd heel goed geholpen
9
R.A.M. N
6 oktober 2022
Goede service bij dealer van Gent Deze dealer is zeer klant vriendelijk
10
G. W
4 oktober 2022
Goede service. Erg tevreden over de service en vriendelijk te woord gestaan
10
J.W. B Veenendaal
30 september 2022
Fantastische dealer van een fantastisch merk. Deze mensen staan altijd voor je klaar. Problemen als ze er al zijn worden snel voor je opgelost of een alternatief aangeboden. Bewijzen van vakmanschap staan op de balie. Beste dealer van Nederland.!!!
10
Toyota eigenaar
27 september 2022
10
Maarten en Gerda uit Westervoort
16 september 2022
Met veel plezier onze nieuwe auto opgehaald Vanaf oriëntatie tot aan de levering zeer tevreden. Zelfs mogelijk om een uitgebreide proefrit te maken. Wat bij veel bedrijven niet mogelijk is. Deskundig, vriendelijk en betrouwbaar personeel. Echt een familie bedrijf, wat je met alles kan merken. De verkoper André Zweers nam alle tijd en heeft ons met alles goed geholpen. En helemaal meegedacht in onze wensen voor de auto. Van Gent en personeel ga zo door!
10
J. H
16 september 2022
Topbedrijf Ik ben zeer tevreden over de goede service, kwaliteit van het werk en de klantvriendelijkheid bij Van Gent! Beter en prettiger dealer/ garage heb ik nog niet meegemaakt.
6
Toyota eigenaar
9 september 2022
Onderhoud Personeel is vriendelijk en in de koffiehoek kun je wat te drinken pakken en er is zelfs fruit aanwezig. Ik koos voor het duurste onderhoudspakket, want daar zat o.a. ook reiniging van de airco bij, wat ik wel belangrijk vind. Echter vind ik de airconditioning nog steeds niet echt fris ruiken en tijdens het remmen hoor je nog steeds gepiep. Het is een auto uit eind 2019. Ik had niet echt het gevoel dat er uitgebreid onderhoud aan was gepleegd voor bijna €400,- euro. Je krijgt wel weer een nieuwe servicekaart, dat dan weer wel. En een schone auto, maar dat is alleen een extraatje bij het duurste onderhoudspakket, dus geen service.
10
P.A. S
9 september 2022
Goede service! Je voelt je welkom bij Van Gent en waardeer de uitstekende service!
8
T. Hooijer-Blömer
31 augustus 2022
O Prima service en vriendelijke afhandeling van het onderhoud en Apk van mijn Toyota Yaris. Fijne garage.
10
Gezinus Vrielink
18 augustus 2022
van Gent is een goed bedrijf Toyota van Gent is een fantastisch goed familiebedrijf. Men doet wat men beloofd. Een bedrijf waar de klant nog koning is en je nog een naam hebt. Komen afspraken altijd stipt na. Het is ook een bedrijf waar rust en orde heerst. Je voelt je er thuis. Aan de grote koffietafel is het altijd goed vertoeven en voor de liefhebber is er altijd een stukje fruit. Als je 40 jaar vaste klant bent bij van Gent, dan weet je waar je over spreekt. En veel succes met jullie bedrijf in Amersfoort. Blijf zo doorgaan. Dan komt alles goed!
9
Toyota eigenaar
12 augustus 2022
Goede service Zeer klantvriendelijk en deskundigheid ervaren.
10
J.C. D
4 augustus 2022
Nieuwe Yaris alweer een feestje om mijn nieuwe Toyota Yaris te mogen ophalen! Bedankt!
10
Toyota eigenaar
4 augustus 2022
Bij van Gent wordt je verwent. Met de aankoop van mijn 5 Toyota is het nog meer een huiselijk sfeer geworden. Ik ben dankbaar voor het meedenken, meeleven en adviseren. De service is optimaal.
10
D. D
2 augustus 2022
Prettig bedrijf Bij van Gent weet men nog wat klantvriendelijkheid inhoudt. Ik ben erg tevreden.
10
Gerard en Marian Bouwman
28 juli 2022
Zeer vriendelijk Zeer tevreden met André zijn service.
9
Martijn Tjoelker
28 juli 2022
Top garagebedrijf! Altijd alles prima.
10
Bram Valkenburg
22 juli 2022
Prima service Je wordt uitstekend geholpen zowel door receptie als monteurs.
10
P. V. L
21 juli 2022
Zo gaat dat bij autobedrijf Van Gent! Vriendelijke ontvangst en uitstekende service, doen wat er beloofd is. De (elektrische) leenfietsen om door de omgeving wat te toeren zijn fantastisch.