Reviews

Of het nu gaat om de aanschaf van een nieuwe auto, het repareren van ruitschade of advies over onze leasemogelijkheden: we doen er al bijna 50 jaar alles aan om klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn. 
We zijn er dan ook trots op dat uit diverse, onafhankelijke onderzoeken blijkt dat onze service gewaardeerd wordt. 

De beoordelingen die u hieronder leest komen uit een doorlopend klanttevredenheidsonderzoek van TNS NIPO en zijn niet door ons aangepast, wel worden namen genoemd in de tekst automatisch weggehaald. 

10
Renée Gaasbeek (Veenendaal )
31 maart 2020
Vanwege kwaliteit, service en vriendelijkheid van alle medewerkers.
10
M.J. Rebergen
30 maart 2020
Al jaren goede service, nette uitstraling van de showroom en werkplaats. De mensen die er werken zijn vriendelijk en attent. Er wordt netjes en secuur aan de voertuigen gewerkt, iets wat ik zelf vanuit mijn eigen beroep erg belangrijk vind.
10
een zeer tevreden klant (Veenendaal)
26 maart 2020
Een fantastische garage waar de klant bovenaan staat.
10
Bruun Boeschoten
26 maart 2020
Zeer goed geholpen bij de aanschaf van onze RAV. Betrouwbare adviseur met kennis van zaken en elke keer weer een warme ontvangst. Gemaakte afspraken zijn meer dan dat nagekomen.
10
Bas Verspuij
26 maart 2020
Afspraak is door de dealer proactief gemaakt, bevestigd per email met vermelding van de kosten. Bovendien is er kort van tevoren nog een herinnering verstuurd. Er zijn verschillende mogelijkheden voor de beurt: wachten, leenauto/fiets. Prettige ruimte om te wachten met wifi, koffie etc. In mijn geval klopte de wachttijd ook. Vriendelijke benadering dor het personeel.
10
Jhg van Haarlem (Veenendaal)
26 maart 2020
Je krijg echt het gevoel dat ze alle moeite doen om een tevreden klant te krijgen (en te houden) we komen er altijd uit.
10
Fam. A. Jansen
26 maart 2020
Wij zijn zeer tevreden over Gebr. van Gent Autobedrijf B.V. te Veenendaal. Heel goede service en afspraken kloppen altijd. Vriendelijk personeel en een prettige ruimte om te wachten met diverse soorten koffie, thee. Ook altijd is er fruit aanwezig. Bij kennissen ook Toyota en autobedrijf Gebr. van Gent aanbevolen. Zij zijn ook klant geworden in Veenendaal.
10
mevr. A.M.Klören-Agterberg (Harderwijk)
26 maart 2020
Vakkundig,vriendelijk, komt altijd afspraken na, geven je auto een wasbeurtje, de koffiehoek is prettig (ik mis alleen wat lekkers bij de koffie), de wc is heel proper.
10
Arie Pellicaan (Kesteren)
26 maart 2020
Als je bij van Gent binnenstapt voelt dat als thuiskomen. Je merkt gewoon dat hier in dit bedrijf alles klopt.
10
A.M. Meijer (Woudenv)
26 maart 2020
Deskundig, vriendelijk en betrouwbaar.
9
dhr H. Kleijer (Overberg)
23 maart 2020
Goede garage met goede service - klantvriendelijk.
9
Theo Hulskes (Veenendaal)
20 maart 2020
De service is optimaal.
9
Hans van Dijk (Veenendaal)
19 maart 2020
Ik kom hier al jaren, ben zeer tevreden over het merk, maar ook over deze dealer. Wel één puntje, voor mij zou het handig zijn, dat als ik volgend jaar opnieuw een apk/onderhoud wil inplannen via de website, dat ik dan direct kan zien of er een grote of een kleine onderhoudsbeurt voor mijn auto nodig is, want dan weet ik direct of ik erop kan wachten of een leenfiets nodig heb.
10
P. Domen (Oosterbeek)
19 maart 2020
Het serviceniveau en de professionaliteit van Van Gent is buitengewoon. Erg klantvriendelijk, bijzonder flexibel, goede correcte voorlichting. Denken goed mee. En Toyota zelf is natuurlijk een zeer goed merk met bijzonder betrouwbare auto's. Wij willen geen ander merk meer. De vormgeving is wat (te) futuristisch maar de techniek is perfect. Ruim 200.000 km zonder ook maar een probleem! Wij zijn een tevreden klant.
10
A.Rietbergen (Veenendaal)
19 maart 2020
Goede en fijne garage, erg toegankelijk.
10
M.A.M. de Jong (Veenendaal)
19 maart 2020
Goede service en vriendelijk personeel.
10
Gert Kroesbergen (Veenendaal)
19 maart 2020
Zij zijn een bijzonder klantgerichte dealer die het belang van de klant op de eerste plaats zet en altijd zoekt naar een win/win situatie. De afspraken die zij maken worden altijd nagekomen. Men is buitengewoon klantvriendelijk en deskundig.
9
Japie Oud.
13 maart 2020
Prima dealer. Geeft vooraf prijsindicatie en ook wanneer er iets extra's is wordt dit vooraf overlegd of het uitgevoerd mag worden.
9
Letty van Gent-van den Bosch (Rhenen)
13 maart 2020
Al meer dan 20 jaar klant. Nooit één klacht gehad. Uitstekende service en prettig contact.
10
G.j.bovekerk (Veenendaal)
13 maart 2020
Goede service vriendelijke directie en medewerkers !!!!
8
Evert wolleswinkel (renswoude)
13 maart 2020
Degelijk en betrouwbaar.
9
Gerrit Donselaar
13 maart 2020
Bijna alles goed geregeld.
10
Mevr. Pluim
13 maart 2020
Wanneer je er binnenkomt voel je je op je gemak. Altijd vriendelijk en correct. En altijd maken ze wel tijd voor een praatje. Zijn dan ook zeer tevreden.
10
Jan v Engelenburg (Bennekom)
13 maart 2020
Fijn geholpen.