Reviews

Of het nu gaat om de aanschaf van een nieuwe auto, het repareren van ruitschade of advies over onze leasemogelijkheden: we doen er al bijna 50 jaar alles aan om klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn. 
We zijn er dan ook trots op dat uit diverse, onafhankelijke onderzoeken blijkt dat onze service gewaardeerd wordt. 

De beoordelingen die u hieronder leest komen uit een doorlopend klanttevredenheidsonderzoek van TNS NIPO en zijn niet door ons aangepast, wel worden namen genoemd in de tekst automatisch weggehaald. 

9
Sam Boering (Wageningen)
6 juli 2020
Het is een groot bedrijf, toch krijg je het idee dat iedere klant telt, dat je er toe doet. Men neemt alle tijd voor je, en men is uitermate behulpzaam en vriendelijk. Het is een plezier om er binnen te lopen, werknemers hebben hart voor de zaak.
10
Koning (Veenendaal)
2 juli 2020
Goede en fijne service, klantvriendelijk en deskundige mensen bij Toyota van Gent.
10
Ruben van Achterberg
1 juli 2020
Zeer tevreden met deze dealer. Goede en nette service en zullen er voor zorgen dat de klant tevreden is.
10
Dhr.Jacobs (Ametsfoort)
26 juni 2020
Ik ben en een trouwe klant. Ben zeer tevreden En zou niet gauw de overstap maken naar een andere dealer of ander merk.
9
Jan Ansink (Kootwijkerbroek)
26 juni 2020
Zeer netjes en deskundig geholpen.
10
W thijssen
26 juni 2020
Tevreden.
10
J. Albers
26 juni 2020
Van Gent is een autobedrijf dat haar klantgerichtheid en klantvriendelijkheid uitvoert in al zijn facetten, maar dan in het kwadraat.
8
J.I. Witkamp
26 juni 2020
Ik ben zeer tevreden over hun benadering en klantvriendelijkheid.
10
Dorethe lieftink (Ede)
26 juni 2020
Personeel is vriendelijk, hebben goede kennis van alles, kan er blijven als het nodig is voor reparatie auto
10
Mevr./Dhr. Talens (Veenendaal)
22 juni 2020
Een fijne en prettige dealer, wij komen hier al jaren als tevreden klant. Altijd correct en vriendelijk, prijs van reparaties komen altijd overeen. Je wordt altijd gebeld als er iets meer gedaan moet worden.
8
Henk Westerink (Veenendaal)
21 juni 2020
Transparant in kosten. Vooraf afstemming bij grote kosten. Heldere communicatie bij afspraak en toelichting nota.
10
L.B. de Gooijer (Veenendaal)
21 juni 2020
Ik heb inmiddels een Toyota Avensis wagon, een Toyota Auris en een Toyota C-HR bij van Gent gekocht en er zijn nooit klachten geweest over het personeel of de auto’s.
10
Henk van de Graaf (Spijkenisse )
17 juni 2020
11 service is top. Zowel bij de balie bij het afleveren van de auto als bij het ophalen. Ondanks Corona en drukte toch vlot geholpen.
10
Mevr D. Wiardi (Kampen)
17 juni 2020
Klantvriendelijk, goede service. Komen er met 2 auto's al meer dan 20 jaar. We wonen 100 km verder maar gaan altijd heen en weer voor de auto's. Betrouwbaarheid.
8
A.M.G. Kottrik (Apeldoorn)
17 juni 2020
Op geen enkel aspect van het onderhoud en de klantrelatie ben ik teleurgesteld. Tot nu toe heb ik nog geen discussiepunten met hen gehad. Omdat ik al jaren een vaste klant ben verwacht ik wel een bevredigende oplossing als we een keer een meningsverschil zouden krijgen.
10
J. Van Essen (Leersum)
17 juni 2020
Vriendelijk, kundig meedenkend personeel, tijdens wachten op reparatie heerlijke koffie, fruit etc.
10
Everdien van Veldhuizen
17 juni 2020
Goede service, komen afspraken na en prettige medewerkers.
10
Rob van den Brink
17 juni 2020
Zeer klant- en service gericht.
10
J. van Essen
17 juni 2020
Staan klaar voor de klant, betrouwbaar, eerlijk en vriendelijk personeel.
9
Yt Vriezinga-Veldman (Rhenen)
17 juni 2020
Je kunt er van op aan dat er goed werk wordt geleverd en dat er zorgvuldig en vriendelijk met je word omgegaan.
9
Dhr.B Randewijk (Veenendaal)
10 juni 2020
Goede service. Correcte behandeling.
10
Rianne (Eemnes)
10 juni 2020
Een fijne dealer met vakkundige mensen, servicegericht, meedenkend en een goede prijs-kwaliteitverhouding.
9
Dhr. Staal (Overberg)
5 juni 2020
Het personeel, van baliemedewerkster, monteur tot verkoper is bekwaam, vriendelijk en behulpzaam.
9
Dhr. H.A. Vooijs (Veenendaal)
4 juni 2020
Uitstekend bedrijf, komt afspraken na en plaatst je niet voor verrassingen.