Reviews

Of het nu gaat om de aanschaf van een nieuwe auto, het repareren van ruitschade of advies over onze leasemogelijkheden: we doen er al bijna 50 jaar alles aan om klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn. 
We zijn er dan ook trots op dat uit diverse, onafhankelijke onderzoeken blijkt dat onze service gewaardeerd wordt. 

De beoordelingen die u hieronder leest komen uit een doorlopend klanttevredenheidsonderzoek van TNS NIPO en zijn niet door ons aangepast, wel worden namen genoemd in de tekst automatisch weggehaald. 

8
D.Kasius (Doorwerth)
7 december 2018
-
8
P ophorst (Wageningen)
7 december 2018
Goede service.
9
B. Lindeman (Veenendaal)
7 december 2018
Goede service, houden zich aan afspraken, vriendlijke mensen.
9
Dhr. Daniël Bouman (Maarn)
7 december 2018
Het feit dat ik sinds de aanschaf van mijn Toyota Carola maar eens per jaar naar de garage moet (APK en kleine /grote beurten), is dit overduidelijk het bewijs, dat ik "zeer tevreden ben" over Gebr. Van Gent.
10
Jan Kuiper (Tiel)
7 december 2018
Professioneel, vakbekwaam en zeer klantvriendelijk!
9
t hasselaar (veenendaal)
7 december 2018
Nou, er is niets op te zeggen: ze zijn altijd netjes voor ons en we lopen al jaren bij ze.
8
A.Th. karelse (Wageningen)
5 december 2018
Eenbetrouwbare en goede garage
8
Dhr. G.G. van Vliet
5 december 2018
Doen wat is afgesproken, vakkundig, vriendelijk.
9
Dick Bloemendal (Ede)
5 december 2018
Men kent z'n klanten en men wordt uitermate prettig bejegend
10
Hans Oostveen (Ede)
5 december 2018
Ik ben zeer tevreden over Gebr. van Gent, zowel in Ede als Veenendaal. Zij hebben vriendelijkheid en service hoog in het vaandel. Ik rij niet voor niets nog steeds Toyota. Natuurlijk ook omdat het een buitengewone goede auto (RAV4) is.
9
Mevr van der Waals
5 december 2018
Correct, vriendelijk en zakelijk
10
Netty Dijk (Ede)
5 december 2018
Goede garage en uitstekend personeel.
10
Wijnand Bravenboer (Ede)
5 december 2018
fijne Mensen, Betrouwbaarheid.
9
B. Houthuijzen (Renswoude)
5 december 2018
Alle auto's altijd in onderhoud bij Van Gent gehad, nu ook eindelijk een auto bij ze gekocht. Prettige ervaring. Ze nemen de tijd voor je en bij aflevering werden alle opties doorgenomen. Ook de fles wijn is in goede aarde gevallen.
9
Dhr Arie Vroegindeweij (Gouda)
5 december 2018
Een correct bedrijf,met vriendelijk en bekwaam personeel,komen hun toezeggingen altijd na
10
dhr c van de weerdhof (veenendaal)
5 december 2018
voor mij is er geen betere garage dan Gebr. van Gent Autobedrijf B.V. ivm klantvriendelijkheid en eerlijkheid en kunde
10
Dhr. W.L. Ghijsen (Alkmaar)
5 december 2018
Uitstekende dealer. Kan niet beter!
10
Dhr.M.Visser (cherpenzeel)
5 december 2018
Het is een professioneel georganiseerd bedrijf met vakbekwaam personeel en goed geoutilleerd,EN VRIENDELIJK !
10
Jan Harskamp (Woudenberg)
5 december 2018
Bijzondere behandeling van klanten. Je bent geen nummer maar echt een gewaarde klant.De receptie komt zeer vriendelijk en behulpzaam over. De showroom ziet er keurig uit en tijdens het wachtenkun je gebruik maken van de automaat waar diverse drankjes verkrijgbaar zijn. Er is voldoende lectuur aanwezig om de wachttijd door te komen.
9
Piet de Vrij (Leersum)
5 december 2018
Je wordt als klant serieus behandeld en niet op een manier dat je blij mag zijn dat je daar een auto komt kopen. Ook laten ze je niet maar rondkijken zonder zelf actie te ondernemen,
9
R. van Velzen
5 december 2018
Vanaf binnenkomst bij de receptie direct een plezierige en persoonlijke benadering, herkenning door de verkoper en informele omgang. Zo zie ik het graag.
10
van den Hoek (Rhenen)
5 december 2018
Kwaliteit straalt!
10
André Tikkel (Ede)
30 november 2018
Zeer vriendelijke en deskundige medewerkers die goede kwaliteit leveren.
9
Dick (Ede)
30 november 2018
Zeer tevreden.