Reviews

Of het nu gaat om de aanschaf van een nieuwe auto, het repareren van ruitschade of advies over onze leasemogelijkheden: we doen er al bijna 50 jaar alles aan om klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn. 
We zijn er dan ook trots op dat uit diverse, onafhankelijke onderzoeken blijkt dat onze service gewaardeerd wordt. 

De beoordelingen die u hieronder leest komen uit een doorlopend klanttevredenheidsonderzoek van TNS NIPO en zijn niet door ons aangepast, wel worden namen genoemd in de tekst automatisch weggehaald. 

9
Bart van Doeland (Veenendaal)
22 februari 2021
Klantvriendelijk, betrouwbaar en vakkundig.
10
Dhr Linge
22 februari 2021
Deskundig en vriendelijke personeel, goede service, nette prijzen.
9
Kolenbrander (.)
22 februari 2021
Betrouwbaar, klantgericht, prettig in de omgang, "afspraak = afspraak".
9
Frans de Jong
22 februari 2021
Prettige service.
10
Reinder Carton (Amersfoort)
22 februari 2021
Erg prettige Toyota-dealer waar je je als klant nog echt koning voelt. Uitstekende service en zeer vriendelijke en vakbekwame medewerkers die ook graag met je meedenken. Van harte aanbevolen!
10
Dhr B.M.BOUWMEESTER (Veenendaal)
22 februari 2021
Klantvriendelijk, ter zaken kundig, no nonsens, komen hun afspraken na en zeer zakenkundig.
10
Van baaren (Scerpenzeel)
22 februari 2021
Netjes te woord gestaan en proberen altijd tot een oplossing te komen.
10
M. A. Hartog (Veenendaal )
22 februari 2021
Alle jaren klant bij autobedrijf Van Gent. Betrouwbaar bedrijf, altijd goede prijs voor inruil auto, service is fantastisch, alle auto’s met veel plezier gereden. Ook mijn huidige auto is een Toyota van Van Gent.
10
Diane van Galen (Veenendaal)
22 februari 2021
De Toyota Corolla heb ik 20 jaar geleden als drie jaar oude auto gekocht bij Gebr. Van Gent Veenendaal. In de 20 jaar dat ik daar mijn auto in onderhoud heb, heb ik alleen positieve ervaringen opgedaan. Zowel qua vriendelijkheid, snelheid en (erg belangrijk) de prijs die ik voor de onderhoudsbeurten en reparaties betaal. En dan heb ik het nog niet eens over de kwaliteit van de auto: doet het altijd en niet te hoge kosten.
9
Jan v Geerenstein (Veenendaal)
22 februari 2021
Goede garage en vriendelijk personeel.
9
W. van den Brink
22 februari 2021
Ik rijd inmiddels met mijn 7e Toyota, ik kocht zes keer een auto die ongeveer twee jaar oud was. Het is twee keer gebeurd dat na enkele maande de accu moest worden vervangen, wat zonder kosten werd opgelost. De auto waarin ik nu rijd heb ik nieuw gekocht en bevalt uitstekend. Ik heb alleen maar waardering voor de gebr. van Gent en hun personeel.
9
Richard op den Kamp (Driel)
22 februari 2021
Vriendelijke en deskundig personeel. Duidelijk in communicatie over de verwachte reparaties. Prima vervangend vervoer.
10
Wim Dijkman (Werkhoven)
22 februari 2021
Van Veenendaal behandelt je auto als haar vriend en zo gaan ze ook om met haar klanten.
10
Jill (Veenendaal )
19 februari 2021
Vriendelijk personeel en goede hulp.
10
J Hasenaar (Driebergen )
19 februari 2021
Van Gent is een bedrijf dat rust en expertise uitstraalt door al het aanwezige personeel. Ik heb dat als prettig/byzonder ervaren. Ik hoop dan ook dat dit bedrijf met deze instelling nog lang zal voortbestaan.
8
r.v.d.sluis
16 februari 2021
Nette behandeling.
10
Brouwers (Veenendaal)
11 februari 2021
Uitstekende service. Doen meer dan ze moeten doen. Redelijke prijzen.
10
Dhr. K.Dijkstra (Elst.)
11 februari 2021
Bij Autobedrijf Gebr. van Gent wordt de klant nog ouderwets gewaardeerd.
10
HG Bruil (Harskamp)
11 februari 2021
Je wordt heel vriendelijk geholpen overal mee.
10
W. Hoekstra (Renkum)
11 februari 2021
Geweldige service, zeer vriendelijke en deskundig personeel, persoonlijke benadering en altijd bereid mee te denken. In vele jaren nog nooit een negatieve ervaring gehad.
10
Marian Tims (Veenendaal)
11 februari 2021
Prettige garage, vriendelijk, koffiehoek, komt altijd wel iemand naar je toe, nooit problemen.
10
M.Leenders (Leersum)
11 februari 2021
Zeer vakkundig en vriendelijk.
10
Marco Salari (Elst )
11 februari 2021
Erg fijn bedrijf om te komen, goede afspraken en service en vriendelijk personeel.
10
Mw. W.F. van Stijn-de Vries
11 februari 2021
Deskundige mensen, denken mee, servicegericht, vriendelijke uitstraling en niets is teveel (even een krasje wegpoetsen, maar niets extra's rekenen). Ik zal zeker opnieuw daar mijn auto kopen en in onderhoud geven.