Reviews

Of het nu gaat om de aanschaf van een nieuwe auto, het repareren van ruitschade of advies over onze leasemogelijkheden: we doen er al 45 jaar alles aan om klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn. 
We zijn er dan ook trots op dat uit diverse, onafhankelijke onderzoeken blijkt dat onze service gewaardeerd wordt. 

De beoordelingen die u hieronder leest komen uit een doorlopend klanttevredenheidsonderzoek van TNS NIPO en zijn niet door ons aangepast. 

10
J.Jumelet
19 april 2018
Prettige mensen, ga hier graag naar toe voor het onderhoud aan onze auto
10
Hans Budding (Rhenen)
18 april 2018
Snelle goede service duidelijke uitleg eventuele extra werkzaamheden worden tijdig gemeld met een prijs er bij zodat je niet voor verrassingen komt te staan vriendelijk personeel
10
Henry
18 april 2018
Geen
10
S.J.J. Lips (Bennekom)
18 april 2018
Altijd een zeer goede service en duidelijkheid. Service gaat vaak verder dan je mag verwachten. Iedereen is zeer klantgericht en daarom een pluim voor iedereen die daar werkt.
10
Ad van Alem (Tiel)
18 april 2018
Bij aankoop in mei 2017 zijn wij heel netjes en vriendelijk geholpen. De vertegenwoordiger dacht met ons mee i.v.m. onze speciale wensen. Niet opdringerig, onze keus werd gerespecteerd. Niets dan lof. Ook bij aflevering (onthulling!!), nalevering accessoires en later bij bandenwissel. Uitgevoerde beurt in maart 2018 ook een goede ervaring m.n. de terugkoppeling bij boeking via de website en de afhandeling bij de receptie. Een garagebedrijf dat wij iedereen kunnen aanbevelen.
10
Arie Pellicaan (Veenendaal)
18 april 2018
Een autobedrijf, waar je nog echt klant bent. Hier voel je je gelijk thuis.
9
Dhr.M.Bruinzeel (Leersum)
18 april 2018
Op alle fronten een uitstekende garage!
9
Dr. Kees Vernooij (Cothen)
18 april 2018
Een prettige omgang met klanten en een effectieve dienstverlening.
10
Familie Piek (Vlaardingen)
18 april 2018
Fijne nette garage.Goede ontvangst.Goed personeel.Goede service.
9
Gerda van Hunnik (Veenendaal)
18 april 2018
Prettige en betrouwbare garage, vriendelijk personeel
10
H.J.van der Worp
18 april 2018
Prettige bejegening, deskundig personeel, goede uitleg en informatie
10
J.F Scheermeijer v/d Horst (Veenendaal)
18 april 2018
Het is de beste garage die ik ken.
10
Joop breeschoten (Renswoude)
18 april 2018
Prima
9
mevr e.vreugdenhil (rhenen)
18 april 2018
goede serviceopenheidmet name*** zij nemen je serieus luisteren nemen de tijd
10
Mevr. MJ Verschuren (Veenendaal)
18 april 2018
Accuraat, komen afspraken na alsmede prijsopgave. Vriendelijk, klantgericht.
10
M.W.P, Hoogerwaard
18 april 2018
Omdat ze dat verdienen
10
R Bijl (Veenendaal)
18 april 2018
De algehele indruk van de balie , showroom , medewerkers en de benadering naar de klant is zeer prettig te ervaren.
10
R.B. Tromp (Velserbroek)
16 april 2018
Veel persoonlijke en zeer vriendelijke benadering
10
Drs. W.Kok (v)
16 april 2018
prima bedrijf
10
Joost Blijham (Bennekom)
12 april 2018
Deskundig. Vooraf weet je wat er gaat gebeuren en tegen welke kosten. Afwijkingen daarvan worden van te voren besproken. Vriendelijke medewerkers die duidelijk oog hebben voor de kant.Prettige wachtruimte met goede koffie.
10
Martijn en Esther (Harskamp)
12 april 2018
Een top Toyota dealer er werken fijne mensen je wordt netjes ontvangen en geholpen komen hun afspraken na en noem het allemaal maar op ik kan nog wel even doorgaan maar je moet er gewoon maar een keer heengaan geweldige ervaring!
10
T.J.A.B. van Liempt (Ede)
12 april 2018
Geen verkooppraatjes maar zeer deskundige en klantgerichte explicatie. Er wordt alle tijd genomen om de verschillende opties en uitvoeringen tegen elkaar af te wegen en - uitermate plezierig - deze ook zoveel mogelijk te tonen. Doordat veel modellen in verschillende uitvoeringen aanwezig zijn kunnen bepaalde zaken die daarom vragen ook daadwerkelijk worden getoond en beoordeeld. Het geheel maakt op mij een uitstekende indruk.
10
Dhr. H.B. Plas (Rhenen)
12 april 2018
Een zeer prettige garage, waar het goed zaken doen is, voor een mooi " Japan's " product.
10
Ren├ę Jansen (Maarn)
10 april 2018
Betrouwbare en eerlijke toelichting gedurende het gehele verkoopproces. Prima op de hoogte gehouden over de levertijd en aflevermoment.