Reviews

Of het nu gaat om de aanschaf van een nieuwe auto, het repareren van ruitschade of advies over onze leasemogelijkheden: we doen er al 45 jaar alles aan om klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn. 
We zijn er dan ook trots op dat uit diverse, onafhankelijke onderzoeken blijkt dat onze service gewaardeerd wordt. 

De beoordelingen die u hieronder leest komen uit een doorlopend klanttevredenheidsonderzoek van TNS NIPO en zijn niet door ons aangepast. 

10
HG Bruil (harskamp)
23 februari 2018
kijk naar vorige toe lichting
10
Wil Weerd (v)
23 februari 2018
Correct, vriendelijk en alles is afgehandeld volgens afspraak!
8
Dhr. E.O. van Druten
22 februari 2018
Bij ervaring van Goed, Slecht, Vreemd, Defect, Zelfde Conitatie van de auto's te weten.De dealer legt uit, wat met de auto mankeert.
10
Dhr. R.G.Leppers (Bennekom)
22 februari 2018
Ik vindt garage van Gent Ede een voorbeeld voor alle garagebedrijven in Nederland, wat service en klantvriendelijkheid betreft.Altijd zijn zij behulpzaam om voor mij de beste en betaalbare oplossing te vinden.Ik ben vanwege mijn inkomen, klein pensioen en AOW aangewezen op gebruikte auto's , de behandeling is er niet minder om en op geen enkele wijze ervaar je dat ze je liever een nieuwe auto verkopen.
9
H Verschoor (Vianen)
22 februari 2018
Mijn auto word goed behandeld en ik ben tevreden over de manier hoe het e.a. word uitgelegd door de receptie.Wel jammer dat een kwaal van Toyota niet erkend word.Deze kwaal was een enorme rookontwikkeling waarvoor de computer vervangen moest worden en later een sensor bij de uitlaat vervangen moest worden. Dit is goed verholpen door van Gent maar van Toyota ( hier kan van Gent niets aan doen ) verwacht je wel erkenning en coulance.
10
Hans Beringen. (Dronten.)
22 februari 2018
In het verleden was ik al klant van van Gent en werd daar altijd goed behandeld. Ik ben in 2001 verhuisd naar Dronten en ben toen naar de toenmalige Toyota dealer gegaan. Dit ging ook prima. Echter toen werd de dealer overgenomen door de firma Schaap.Dat ging al meteen niet goed en ik werd daar op een gegeven moment zo erg belazerd dat ik besloten had daar niet meer naar toe te gaan. ik geef ze geen kans om mij nog een keer te belazeren. Om deze reden en de uitstekende behandeling ben ik weer naar de Gebr. van Gent gegaan. Daar was bij mij weer direct het oude vertrouwde gevoel. Ik heb de afstand vanuit Dronten er graag voor over
9
im van bruggen (rhenen)
22 februari 2018
altijd aandacht voor de klant
9
Mevr.W.G de Rek (Ede)
21 februari 2018
goede service, attent, correct, vriendelijk
10
Mw lieftink (Ede)
21 februari 2018
Goede service altijd vriendelijk
9
Adrie v Hunen (Ede)
15 februari 2018
Van Gent is een goed autobedrijf, staat ook goed aan geschreven bij bekende.
9
K Vinke (Ede)
14 februari 2018
Vriendelijk personeel van receptie, verkoper tot monteur. Ben snel geholpen. Er wordt door de monteurs netjes gewerkt(hoes om de stoel om vervuiling te voorkomen). Alle afspraken zijn naar wens nagekomen.
10
Dhr.W.Vink (Veenendaal )
14 februari 2018
Keurig bedrijf, medewerkers zowel verkoop als werkplaats zeer klantvriendelijk.
9
E Bouman (Bennekom)
14 februari 2018
Geheel tevreden met deze dealer
10
mw m tims (veenendaal)
14 februari 2018
prima service, ook als je met klein probleem komt, kapotte lamp is in paar minuten vervangen
10
Dhr. A. Jansen (Amersfoort)
7 februari 2018
Topbedrijf. Altijd correct met afspraken. Correcte en vriendelijke behandeling door het personeel. Nette "wachtruimte" met gratis koffie, thee ect. en zelfs fruit. Extra kosten van vervanging of reparaties worden vooraf gemeld.
10
Henk Zwanenburg (Scherpenzeel)
7 februari 2018
Een fijn en eerlijk bedrijf waar je graag kom .Hier weten ze zeer goed hoe je met mensen om moet gaan.
10
Dhr. :
6 februari 2018
Kwalitatief goed onderhoud en advies, vriendelijke service. En dat nu al jaar na jaar!
9
AE Bons Modderkolk
31 januari 2018
Omdat ze mijn duidelijkheid geven
9
Dhr. Hardeman
31 januari 2018
Klantvriendelijk en respectvol
10
Heikamp (Veenendaal)
31 januari 2018
Het vertrouwen wat ze je geven
10
Simon van Duin (Nijmegen)
31 januari 2018
Zeer klantvriendelijke en deskundige bgeleiding!
10
Juul Simons (Veenendaal)
25 januari 2018
Ben gewoon blij over de duidelijke behandeling van alle onderdelen.
10
Jan Janssen (Rhenen)
25 januari 2018
Klantvriendelijk en 100% service
10
Me.L.M. de Jonge (Zeist)
24 januari 2018
Deze Toyota dealer straalt direct bij binnenkomst een zeer prettige en verzorgde sfeer uit. De medewerkers vormen een hecht team dat de klant op zeer prettige wijze van dienst wil zijn. Klant- en servicegericht, professioneel en altijd bereid om een probleem zo spoedig mogelijk voor hem of haar op te lossen. De receptie en de balie zien er mooi verzorgd uit evenals de wachtruimte/koffiehoek. Afspraken worden altijd nagekomen en u wordt goed geïnformeerd en geadviseerd omtrent de mogelijkheden bij reparatie of anderszins.Ook staat er altijd een leenauto ter beschikking. Kortom en fijne en jarenlange serviceverlening en klantcontact waar ik nog lang van zou willen genieten. EEN DIKKE PLUIM VOOR IEDEREEN!!