Reviews

Of het nu gaat om de aanschaf van een nieuwe auto, het repareren van ruitschade of advies over onze leasemogelijkheden: we doen er al bijna 50 jaar alles aan om klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn. 
We zijn er dan ook trots op dat uit diverse, onafhankelijke onderzoeken blijkt dat onze service gewaardeerd wordt. 

De beoordelingen die u hieronder leest komen uit een doorlopend klanttevredenheidsonderzoek van TNS NIPO en zijn niet door ons aangepast, wel worden namen genoemd in de tekst automatisch weggehaald. 

10
jcm van den heuvel (leersum)
23 november 2020
Zowel aan de balie als in de showroom en werkplaats medewerkers vooral zeer vriendelijk en ter zake kundig.
8
Jaap van den Heuvel (Veenendaal)
19 november 2020
Nog onvoldoende ervaring om een juist oordeel te vormen. Van offerte tot overeenkomst en aflevering is prima verlopen. Om een 9 of 10 te geven zal de tijd leren, vraag dat nog eens over een a twee jaren ervaring met deze dealer.
9
Antoon klomp (Loenen)
19 november 2020
Zeer correct deskundig en vriendelijk.
10
Richard Lennartz (Veenendaal )
19 november 2020
Kwaliteit top, benadering persoonlijk.
8
G Hooijer (Renkum)
19 november 2020
Betrouwbare garage.
10
Daniël Bouman (Maarn)
19 november 2020
Zelden in mijn leven heb ik een garage gehad met zo'n klantvriendelijke uitstraling, in een woord "top".
10
Egtberts (Beneden leeuwen)
19 november 2020
Gewoon in 1 woord TOP garage, gewoon naar deze garage gaan dan weet u zeker dat u goed en netjes geholpen wordt.
9
Mevr.drabbe
19 november 2020
Zeer vriendelijk en netjes geholpen.
10
Dhr Van Garderen
19 november 2020
Gastvrij, kwaliteit en transparant. Vakbekwaam.
9
Graddus (Veenendaal)
19 november 2020
Zeer tevreden.
10
Cil van den Hoek (Rhenen)
19 november 2020
Perfecte service.
10
Rob (Overberg)
16 november 2020
Zeer deskundig, altijd vriendelijk, nooit te duur.
9
A hop (Leersum)
12 november 2020
Prettig bedrijf.
10
M. van Bouwhorst
12 november 2020
Ik word altijd ontzettend vriendelijk geholpen. Personeel is vakkundig en denkt mee. Alleen maar positieve punten te bedenken.
10
Frans Jansen (Barneveld)
12 november 2020
Prima service.
9
Dik van Merkestijn (Scherpenzeel)
12 november 2020
De werkzaamheden worden naar behoren uitgevoerd, de opstelling van de medewerkers is vriendelijk.
10
Mevr. J. van Wingerden (Veenendaal)
12 november 2020
Goede service en vriendelijke behandeling.
8
Marco Repko (Laag Keppel)
12 november 2020
Je kunt met deze garage goed afstemmen, ze komen aan je wensen tegemoet, staan je altijd vriendelijk te woord en ze geven adequaat aan wanneer en waarom werkzaamheden uitlopen. Bij wachten heb je allerlei prettige voorzieningen tot je beschikking.
10
Harry Vinke (Veenendaal )
9 november 2020
Ik ben na jaren zwerven bij andere merken en dealers weer terug bij Toyota. Het voelt als thuiskomen. Eindelijk weer met een goed gevoel naar de dealer zonder angst voor verrassingen.
10
M Wagensveld (Veenendaal)
5 november 2020
Fijne meelevende mensen.
10
Teunissen (Veenendaal)
5 november 2020
Erg klantvriendelijk en persoonlijke benadering. Er wordt alles aan gedaan om klanten tevreden te houden.
10
J pranger
5 november 2020
Zeer vriendelijk personeel, geeft goede uitleg bij een vraag of een probleem.
10
R. Speelziek (Ede)
5 november 2020
Zeer fijn en net bedrijf. Goede service, betrouwbaar en enthousiast team.
9
Hans Oosterink (Renswoude)
5 november 2020
Ik ben al jaren een zeer tevreden klant bij Toyota dealer Van Gent en kan dit bedrijf aan een ieder aanbevelen.