Reviews

Of het nu gaat om de aanschaf van een nieuwe auto, het repareren van ruitschade of advies over onze leasemogelijkheden: we doen er al 45 jaar alles aan om klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn. 
We zijn er dan ook trots op dat uit diverse, onafhankelijke onderzoeken blijkt dat onze service gewaardeerd wordt. 

De beoordelingen die u hieronder leest komen uit een doorlopend klanttevredenheidsonderzoek van TNS NIPO en zijn niet door ons aangepast. 

10
M. Dansen (Apeldoorn)
18 augustus 2017
van Gent is een garage waar de klant op 1,2 en 3 staat. Het personeel is kundig, oprecht en uiterst vriendelijk. Verder staat kwaliteit bij dit bedrijf hoog in het vaandel. Een garage waar ik mijn auto graag aan toe vertrouw.
9
Anoniem
18 augustus 2017
Goede service en aardige/prettige medewerkers
10
Freek van den Berg (Scherpenzeel)
18 augustus 2017
Zeer tevreden over de service, het is een goed lopende profesionele organisatie.
10
Anoniem
17 augustus 2017
Betrouwbaarheid
10
W.j.h.schoof (Ede (gld).)
16 augustus 2017
Toyota dealer is een goede zaak met een zeer goede service en goed personeel.
9
A.M. den Braber
16 augustus 2017
Fijn bedrijf, vriendelijk personeel.Correcte benadering en houdt zich goed aan de afspraken.Vernieuwde interieur is niet mijn smaak, te steriele uitstaling.Mis warme tinten in het geheel.
9
Anoniem
16 augustus 2017
Het personeel staat je vriendelijk te woord en daadwerkelijk direct klaar als er een probleem is met de auto.Ik ben een tevreden klant!
10
Dhr. Gerrit Oosterveld (Veenendaal)
16 augustus 2017
Correct eerlijk en duidelijk maar vooral vriendelijk.
10
w.j.mosterd (bBarneveld)
16 augustus 2017
Vakmensen in dienst correctie balie afhandeling wat er beloofd word klopt altijd
10
Anoniem
15 augustus 2017
Ik werd uiterst correct op de hoogte gehouden over de kosten en de duur van de reparatie. Ik kon met mijn drie kinderen hier prima op wachten aangezien ze dvdtjes konden kijken met chocolademelk en ik kon mij bezighouden met de tijdschriften op de leestafel met luxe automaat-koffie. Na de vervanging van de startmotor en de zomercheck stond de auto gewassen (wat ook wel heel erg nodig was) op mij en mijn kinderen te wachten.
9
Anoniem
15 augustus 2017
Goede ervaring en prettig geholpen. Men kent zijn klanten je bent geen nummer.Tijdens mijn werk een leaseauto gereden in die 6 jaar nooit moeilijkheden gehad die niet goed opgelost zijn.Nu privé in 2015 een occasion gekocht 8 jaar oud en 36.000 km gereden. Geen moment spijt van. Start altijd en nog geen reparatie kosten gehad. Wel onderhoud natuurlijk. Vriendelijk en eerlijk advies.Omdat ik weinig km maak was bij het onderhoud bepaalde punten niet nodig. Dit werd in mindering gebracht op het vaste onderhoud kosten. Mooi toch Eerlijkheid is een mooi goed. Zelf 40 jaar in de buitendienst gewerkt als service technicus
9
Anoniem
11 augustus 2017
De service is super en klantvriendelijkheid staat voorop! Bij aanschaf nieuwe telefoon is het altijd weer opnieuw uitvinden hoe deze ook al weer moest worden aangemeld in de auto. Geen punt toch,zegt de medewerker van v. Gent, dan loop ik toch even met u mee, dan hoeft u het boekje er niet weer bij te halen. En nog geen 5 minuten later is ook dit klusje geklaard! Super Service!!!!
8
D. Kasius (Doorwerth)
9 augustus 2017
een 8 is een goed cijfer men werkt met mensen, dus is dit een goed resultaat
10
Anoniem
9 augustus 2017
Vriendelijk en kundig personeel. Schone werkplaats.
10
Anoniem
9 augustus 2017
Wij zijn zeer tevreden over gebr. van Gent, zeer net bedrijf met super goede service, erg klantvriendelijk, prettige sfeer en veel schik met onze Toyota´s.
10
b van leusden opperman (rhenen)
9 augustus 2017
ben erg tevreden met gebr van gent
10
cor van de weerdhof (veenendaal)
9 augustus 2017
naar mijn mening is dit de beste garage de je hebben kunt ivm klantvriendelijkheid en kennis
10
Dhr. D.J.Zinkstok (Ede)
9 augustus 2017
Jarenlang vlekkeloze service. Prettige bejegening. Ik ken geen bedrijf waar alles altijd zo gesmeerd verloopt.
10
Dhr H.Th.v.Veenendaal (Houten)
9 augustus 2017
Omdat ik zeer goed behandeld ben en een goede inruilprijs gehad heb.
8
Dhr van Eck
9 augustus 2017
correcte vriendelijke behandeling en ze komen afspraken na.
10
H.W.Lammers (Veenendaal)
9 augustus 2017
Giede service, attente en respectvolle benadering van klanten.
9
Mees de Man (Woudenberg)
9 augustus 2017
Ik ben al 30 jaar klant en heb nog nooit iets meegemaakt dat vervelend was.
8
Anoniem
7 augustus 2017
Prima service, goed personeel, mooie showroom.
10
Anoniem
7 augustus 2017
Ik ben jaren lang klant bij deze bedrijf. De medewerkers hebben altijd goed gehoplen en zijn altijd vriendelijk. Uitleg is ook duidelijk en maakt terug koppeling bij iets bijzonder. Dus Ik vind prima service