Reviews

Of het nu gaat om de aanschaf van een nieuwe auto, het repareren van ruitschade of advies over onze leasemogelijkheden: we doen er al bijna 50 jaar alles aan om klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn. 
We zijn er dan ook trots op dat uit diverse, onafhankelijke onderzoeken blijkt dat onze service gewaardeerd wordt. 

De beoordelingen die u hieronder leest komen uit een doorlopend klanttevredenheidsonderzoek van TNS NIPO en zijn niet door ons aangepast, wel worden namen genoemd in de tekst automatisch weggehaald. 

10
Paula Pols (Veenendaal)
8 november 2019
Ontzettend fijn bedrijf met vriendelijke medewerkers waarbij service niet alleen hoog in het vaandel staat maar zij zelfs vaak een stapje verder gaan. Dit is geen uitzondering maar heb ik nu al een aantal keer zelf mee mogen maken. Top bedrijf!
9
dhr. A.J. de vries
7 november 2019
Uitstekende communicatie, goede voorzieningen en uitermate vriendelijke mensen. Alleen de tijd die zit tussen de beurt afspreken en de eerst komende mogelijkheid voor de uitvoering is vrij lang.
8
Dhr. J. Visser (Ede)
7 november 2019
Personeel is vriendelijk en behulpzaam en de klantenkaart biedt veel voordeel. Tot voor kort werd de auto na een servicebeurt gewassen en van binnen gestofzuigd, daar moet nu helaas dik voor worden betaald.
9
Dhr. H. Kastenberg (Rijssen)
7 november 2019
Vriendelijk en zeer klantgericht personeel, een uitstekende service en altijd gelegenheid voor een persoonlijk gesprek.
10
Th.van Steenis (Doorwerth)
7 november 2019
Nu 2 jaar mijn daar gekochte auto in onderhoud (eerste Toyota Yariz), iedereen vriendelijk en groetend als personeel door de wachtruimte loopt. Afspraken worden correct uit gevoerd.
6
Jan van den Brink (Veenendaal)
7 november 2019
Vorig jaar hebben ze voor ons een auto ingekocht bij een andere Toyota dealer en die zouden ons een betrouwbare auto verkopen wat niet het geval was!
10
Leo Faber (Amerongen )
7 november 2019
Heel tevreden attent op alle fronten.
10
Wim van Bezooijen (Wijk bij Duurstede)
7 november 2019
Vanaf het eerste gesprek over de aanschaf van een occasion en inruil van mijn auto kwam de Toyota dealer van Gent prettig en betrouwbaar over. Een leuke inruilprijs en een mooie jonge Toyota Yaris Hibride maakten de verkoop rond. Nu, na een jaar en 12000km verder geen moment spijt gehad. Ook de eerste onderhouds beurt viel qua kosten mee: de afgesproken prijs! Kortom een prima garage waar ik graag terugkom en die ik iedereeen aan kan bevelen.
10
Peter (Rhenen)
7 november 2019
Toyota van Gent is een top-bedrijf. Hier zie ik Lean verwezenlijkt. Knap dat een dealer ervoor kan zorgen dat je Toyota blijft rijden!
10
Gerard vd Bovenkamp (Ederveen)
7 november 2019
Alles prima verlopen zeer goede dealer.
10
M Wagensveld (Veenendaal)
7 november 2019
Het is gewoon een fijne betrouwbare garage met allemaal vriendelijke mensen !
10
Speelziek (Ede)
7 november 2019
Zeer net bedrijf, goede service en vriendelijk personeel en waar de directie je goed kent.
9
Gerard Blaauwendraat (Renswoude)
7 november 2019
Alleen uit principe geef ik de dealer geen 10. Qua feiten zou het bedrijf deze waardering eigenlijk verdienen. Gedurende vele jaren nog geen negatieve ervaring gehad. Complimenten.
10
Elly Hooiveld (Leersum)
7 november 2019
IK ben zeer tevreden over Gebroeders Van Gent, Veenendaal. De medewerkers zijn zeer vriendelijk en hebben verstand van zaken. Afspraken en beloftes worden nagekomen.
9
Fred (Woudenberg)
7 november 2019
Fijne gagare, vriendelijk personeel. Een gagage waar je je thuis voelt.
10
Bosman.
7 november 2019
Afspraken worden altijd nagekomen. De vooraf opgegeven prijs klopt voor 100%.
10
Henk van Burken (Veenendaal )
7 november 2019
Vriendelijk duidelijk en goede service.
9
Hans Oosterink (Renswoude)
7 november 2019
Uitstekende Toyota dealer; zeer vriendelijke en behulpzame medewerkers. Al circa 30 jaar een zeer tevreden klant.
9
Dhr A.Benard (Barneveld)
7 november 2019
Klantvriendelijk, nemen de tijd voor je.
9
Mevr. I. Maassen
5 november 2019
Gewoon goed!
8
P. Huberts (Driebergen)
5 november 2019
Een mooie ruime vestiging, met moderne uitstraling en klantvriendelijk personeel en uitstekende service.
10
Hans Beringen. (Dronten.)
5 november 2019
Daar wij door van Gent altijd zeer goed geholpen zijn toen wij nog in Veenendaal woonden ben ik terug gegaan naar van Gent. En uiteraard met volle tevredenheid. Ze zijn niet voor niets de beste dealer van Nederland, en volledig verdiend.
9
Ineke v roekel (Veenendaal)
5 november 2019
Zeer tevreden.
9
P.M. van Ginkel (Woudenberg)
5 november 2019
De mensen die werken bij Gebr. van Gent zijn ter zake kundig en prettig tijdens gesprekken.