Reviews

Of het nu gaat om de aanschaf van een nieuwe auto, het repareren van ruitschade of advies over onze leasemogelijkheden: we doen er al bijna 50 jaar alles aan om klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn. 
We zijn er dan ook trots op dat uit diverse, onafhankelijke onderzoeken blijkt dat onze service gewaardeerd wordt. 

De beoordelingen die je hieronder leest komen uit een doorlopend klanttevredenheidsonderzoek van TNS NIPO en zijn niet door ons aangepast, wel worden namen genoemd in de tekst automatisch weggehaald. 

10
G. van der Ham (EDE)
6 september 2019
Tot nu toe komen zij alles goed na!
4
L.J. van Rooijen
6 september 2019
Vriendelijke ontvangst, helaas lange wachttijden om een afspraak te maken, weinig kennis/oplossing voor problemen met navigatie.
8
M.m. Van gestel (Renkum)
6 september 2019
APK kon niet gelijk met onderhoudsbeurt worden uitgevoerd maar wel eerder echter later bij de beurt werd de apk opnieuw uitgevoerd en gefactureerd. Na overleg werd de factuur keurig aangepast.
9
Chris hendriks (Amerongen)
6 september 2019
Omdat ik tevreden ben over laatste onderhoud beurt.
10
Jacob (ede)
4 september 2019
beste garage van de wereld
9
Piet Post (Ede)
4 september 2019
Kwaliteit en service
10
Herald van Baaren (Veenendaal)
4 september 2019
Toyota Van Gent is een dealer, die het gewone hoog in het vaandel heeft staan. Geen overdreven gladde verkooppraat, maar een open en eerlijk verhaal. Luisteren naar de wensen van een (potentiële) klant wordt vormgegeven door de juiste vragen te stellen. De service gerichtheid en de goede naam van Toyota Van Gent staat met verve.
10
R.a.m. Nieuwenhuizen (Maarssen)
4 september 2019
Ik kom al heel wat jaren bij Toyota dealer van Gent met zeer veel plezier het personeel blijft altijd zeer vriendelijk naar klanten en dringen niks op. en blijft daar nog steeds komen indien ik Toyota blijft rijden. ik heb nu nog een offerte t/m/ donderdag 05-09-2019 maar kan helaas nog niet beslissen wat ik wel betreur naar mijn kant, anders kan ik zo weer in een splinter nieuwe Toyota rijden.
10
Yvonne van den Brink (Veenendaal)
4 september 2019
Klantvriendelijk, up to date, goede service.
9
Dhr P. de Loos
4 september 2019
Door mijn zeer lange ervaring met dit bedrijf en m.n. Toyota hebben zij mij hun betrouwbaarheid en vakkundige kennis bewezen.
9
Antoon Goes (Maarssen)
4 september 2019
Prima service en goede uitleg
9
W.G. Moorlag (Amersfoort)
4 september 2019
Al meer dan 25 jaar tot grote tevredenheid mijn dealer en absoluut geen zin om daar een verandering in te maken.
9
Jan Banga (Ede)
3 september 2019
alles is correct gegaan
7
André Bachmohr (Ede)
3 september 2019
Auto in augustus afgeleverd met winterbanden en mij daarover niet geïnformeerd, auto afgeleverd met beginnende roest op de achterklep, auto binnen een paar maanden terug naar de garage vanwege lege accu: bleek een tracker ingebouwd te zijn (bij aflevering niet opgemerkt), op eigen kosten recente navigatiekaarten in laten zetten (zou bij aflevering van een auto met 2 jaar garantie gedaan moeten zijn), auto afgeleverd met loszittende wielkuip links voor. Is een 7 niet te hoog? Alle problemen zijn overigens keurig opgelost.
9
Anthony Schouten (Barneveld)
3 september 2019
Autobedrijf van Gent is een super garage. Eerlijk, vriendelijk.ZEER AANBEVOLEN!!!
8
Dhr waaijenberg
3 september 2019
Ik ben tevreden over deze dealer, duidelijkheid en transparant en vriendelijke mensen
9
Clara den Aantrekker (Delft)
3 september 2019
Vriendelijk en deskundig personeel.Telefonisch altijd correct te woord gestaan.Altijd nog een vervangende auto gekregen, wij wonen n.l. in Delft maar hebben een chalet in Voorthuizen.Ik zou ook naar de Toyota dealer in Delft kunnen gaan maar ons adagium is: never change a winning team! Uitermate tevreden over de contacten, vragen die er zijn en het service onderhoud.
9
mevr Bvan leusden opperman
3 september 2019
kom er al jaren en altijd zeer tevreden
10
Mevrouw IJdema (Bloemendaal)
3 september 2019
De service en deskundigheid is nog steeds als van ouds super.
7
J.Brink Hogetex (Veenendaal)
3 september 2019
Alles goed maar receptie kan verbetert worden ,wat betreft uitleg en Tijd
10
Jorik Soer
3 september 2019
Prima dealer. Vriendelijk personeel, goede service.
10
C.J.van Beek (Veenendaal)
3 september 2019
Je kunt altijd bij hen terecht met je klachten en het wordt altijd tijdig opgelostIk had een keer een flinke kras op mijn tweedehands yaris en één van de directeuren ging on zijn goede kostuum op de knieën om met een poetsmiddel de kras te verwijderen hetgeen nog goed lukte ook en waar zie je dat nog
10
W.j.mosterd (Barneveld)
3 september 2019
Almere dan 30 jaar altijd vriendelijk en correct gebleven zowel de jonge Bazen als de zoons en personeel.
10
Bram Dekker (Veendnaal)
3 september 2019
Door van Gent wordt ik volledig op de hoogte gehouden van alle noodzakelijke ontwikkelingen op het gebied van mijn Aygo. Personeel is behulpzaam en erg vriendelijk.