RAV4: lancering van een nieuw model

Geplaatst op 30 januari 2019 in Van Gent nieuws , Toyota/Modelnieuws
Update: 8 februari, 2022

Zaterdag 19 januari was het zover: de lancering van de RAV4! Op onze beide locaties stond het nieuwe model klaar om aan het publiek voorgesteld te worden.

Hierbij waren verschillende fans aanwezig: niet alleen bestuurders van de RAV4, de Land Cruiser en de Prius+, maar ook een aantal mensen die erg benieuwd waren naar wat de RAV4 allemaal te bieden heeft. Zij kregen een persoonlijke uitnodiging en dat hebben we geweten. De opkomst was enorm! Onder het genot van een hapje en drankje werd deze stoere hybride SUV door iedereen onder de loep genomen.

Tijd voor een rit in deze opvallende wagen

Zowel in Veenendaal als in Ede konden de genodigden een proefrit maken in de nieuwe RAV4. En daar werd goed gebruik van gemaakt: aan het einde van de dag stond op beide demonstratiemodellen zo'n 300 kilometer op de teller. Door de drukte lukte het niet iedereen een proefrit te maken. Is het u zaterdag niet gelukt om een proefrit te maken of wilt u alsnog een proefrit maken? Dan plannen wij deze graag met u in.

van-gent-toyota-rav4-2019-wit

Over de RAV4

De Toyota RAV4 is een auto die opvalt. Dankzij de innovatieve aandrijflijn profiteert u van alle voordelen van elektrische aandrijving, zonder gedoe van laden met een snoer en stekker. De nieuwe Toyota RAV4 heeft een ruim en zeer comfortabel interieur waarin het voelt alsof u door stad en land zweeft. In maximale veiligheid en in maximaal comfort.

Proefrit plannen?

De RAV4 staat in onze showroom in Veenendaal en Ede. U bent van harte welkom de RAV4 te komen bewonderen en ervaren. Neem contact met ons op.