Afleverpakket

Het Van Gent All-In Occasionpakket:

Dit is wat we doen, zodat we u zorgeloos rijplezier kunnen garanderen. Gewoon bij de prijs inbegrepen, dus geen extra of verborgen kosten.

Onderhoud

De auto krijgt de onderhoudsbeurt waar hij aan toe is. Onderdelen buiten de reguliere vervangingen worden indien nodig preventief vervangen. 

APK

De APK van uw nieuwe auto moet bij aflevering minimaal 12 maanden geldig zijn. 

Garantie

Wij garanderen de werking van uw nieuwe auto. 
Wanneer u een Toyota heeft aangeschaft met een kilometerstand van < 200.000km of een leeftijd van <10 jaar? Dan staat de garantiedekking gelijk aan de 10 jaar garantievoorwaarden.
Daarbuiten is de garantietermijn conform BOVAG voorwaarden: 12 maanden, bij een auto onder de € 4.500,- kan hiervan afgeweken worden.

Banden

We vernieuwen banden met een profiel van minder dan 3,5mm. Ter vergelijk: dit is ongeveer de helft van een nieuwe band, de APK norm is 1,6mm.

Distributieriem

Hoewel steeds meer Toyota's uitgerust zijn met een onderhoudsvrije distributieketting, zijn er nog wel modellen met een riem uitgerust. Wanneer deze binnen een jaar of 15.000 km vervangen moet worden, doen we dit meteen bij het rijklaar maken. 

Brandstof

De auto wordt afgeleverd met een volle tank brandstof en/of een volgeladen batterij.

Pechhulp Europa

De auto ontvangt gratis 24-uurs Toyota Pechhulp.  Dit is een Europese pechhulp inclusief woonplaatsservice. Dit geldt voor 1 jaar.

Interieur

We maken het interieur volledig schoon. Beschadigingen aan het kunststof worden zoveel mogelijk verholpen. We vernieuwen beschadigde of versleten vloermatten.

Anti-rook

Wanneer er in een auto gerookt is, wordt deze behandeld met een ozon anti-rook behandeling. We reinigen ook de bekleding. 

Lakbeschadigingen

Deze werken we zo goed mogelijk bij met lak. Oppervlakkige krassen polijsten we weg. Grotere beschadigingen worden in ons schadeherstelbedrijf geheel hersteld. Uiteraard hangt het niveau van schadeherstel samen met de ouderdom van de auto, op een gebruikte auto mogen gebruikersschades voorkomen.

Poetsen en in de was zetten

We poetsen het exterieur en voorzien deze van een waslaag. Een lakbeschermer als Toyota Protect behoort tot een optie, vraag de verkoper naar de meerprijs.

Tenaamstellen kenteken

Wij stellen het kenteken voor u te naam. Dat doen wij bij ons in het bedrijf tijdens de aflevering. De wettelijke kosten voor deze tenaamstelling zijn inbegrepen. Ditzelfde geldt voor het vrijwaren (van uw naam afhalen) van uw eventuele inruilauto.

Voordeelpas

Als klant van Van Gent krijgt u bij de aanschaf van een occasion de Vant Gent Voordeelpas met interessante voordelen