Afleverpakket

Dit is wat we doen, zodat we u zorgeloos rijplezier kunnen garanderen. Het aflever- en garantiepakket:

 

 

Onderhoud

 

De auto krijgt de onderhoudsbeurt waar hij aan toe is. Onderdelen buiten de reguliere vervangingen worden indien nodig preventief vervangen. 

 
       
APK  

De APK van uw nieuwe auto moet bij aflevering minimaal 12 maanden geldig zijn.

 
       
Garantie  

Wij garanderen de werking van uw nieuwe auto. De termijn is afhankelijk van de leeftijd en kilometerstand van de auto.

< 8 jaar en < 175.000 km
Toyota met Hybrid: 24 maanden Toyota Plus garantie
Toyota met conventionele motor: 12 maanden Toyota Plus garantie
Ander merk: 6 maanden BOVAG garantie

>8 jaar of < € 4.500,-
6 maanden BOVAG garantie.

Gedurende de garantieperiode heeft u de eerste 10.000km ook garantie op alle slijtagegevoelige onderdelen zoals onder meer banden, remmen, uitlaat en accu. 

Alle garantievoorwaarden kunt u hier vinden: http://data.toyota.nl/home/data/ToyotaV8/pdf/toyota-occasions-garantie-voorwaarden.pdf

 
       
Banden    We vernieuwen banden met een profiel van minder dan 3,5mm. Ter vergelijk: dit is ongeveer de helft van een nieuwe band, de APK norm is 1,6mm.  
       

Distributieriem

 

Hoewel steeds meer Toyota's uitgerust zijn met een onderhoudsvrije distributieketting, zijn er nog genoeg modellen met een riem. Wanneer deze binnen een jaar of 15.000 km vervangen moet worden, doen we dit meteen bij het rijklaar maken. 

 
       
Brandstof  

De auto wordt afgeleverd met een volle tank brandstof.

 
       
Pechhulp Europa  

De auto ontvangt gratis 24-uurs Toyota Pechhulp.  Dit is een Europese pechhulp inclusief woonplaatsservice.

 
       
Interieur  

We maken het interieur volledig schoon. Beschadigingen aan het kunststof worden zoveel mogelijk verholpen. We vernieuwen beschadigde of versleten matten.

 
       
Anti-rook  

Wanneer er in een auto gerookt is, wordt deze behandeld met een ozon anti-rook behandeling. We reinigen ook de bekleding. 

 
       
Lakbeschadigingen   Deze werken we zo goed mogelijk bij met lak. Oppervlakkige krassen polijsten we weg. Grotere beschadigingen worden in ons schadebedrijf geheel hersteld.  
       
Poetsen en in de was zetten   We poetsen het exterieur en voorzien deze van een waslaag. Een lakbeschermer als Toyota Protect behoort tot een optie, vraag de verkoper naar de meerprijs.  
       
Tenaamstellen kenteken  

Wij stellen het kenteken voor u te naam. Dat doen wij bij ons in het bedrijf tijdens de aflevering. De wettelijke kosten voor deze tenaamstelling zijn inbegrepen. Ditzelfde geldt voor het vrijwaren (van uw naam afhalen) van uw eventuele inruilauto.

 
       
Voordeelpas  

Als klant van Van Gent krijt u bij de aanschaf van een occasion de Vant Gent Voordeelpas met interessante voordelen