Afleverpakket

Een occasion kopen bij Van Gent? Dat is een goede keuze! Wij werken met ALL-IN PRIJZEN en leveren een occasion altijd in perfecte staat af. Dit geldt voor zowel de techniek als de staat van het exterieur en het interieur.

In deze video laten wij precies zien hoe je een Van Gent Occasion koopt, hoe de auto wordt klaargemaakt en wordt afgeleverd. Zo gaat u veilig op weg met uw Van Gent Occasion.

 

Het Van Gent All-In Occasionpakket

Bij aankoop van een Van Gent Occasion garanderen wij u zorgeloos rijplezier en dit is gewoon bij de prijs inbegrepen. Er zijn dus geen extra of verborgen kosten. Uw auto wordt in perfecte staat afgeleverd, zowel technisch als het interieur en exterieur én ontvangt u nog fijne extra’s. Wij leggen u graag uit wat er standaard is inbegrepen in het All-in Van Gent Occasionpakket.

Technisch in topconditie

Uw nieuwe auto wordt in goede staat aan u afgeleverd. De APK is geregeld, de zijn banden gecheckt en waar nodig zijn onderdelen preventief vervangen. Zo kunt u veilig de weg op en genieten van uw nieuwe auto!

Onderhoud

Voordat u de auto bij ons komt ophalen krijgt deze de onderhoudsbeurt waar hij aan toe is. Wij controleren uw auto grondig. Buiten de reguliere vervangingen worden onderdelen indien nodig preventief vervangen.

APK

Bij de aflevering is de auto APK gekeurd en hoeft uw auto de eerste 12 maanden niet gekeurd te worden!

Banden

Banden met een profiel van minder dan 3,5 mm worden vervangen. Ter vergelijk de APK-norm is 1,6 mm. De banden van uw nieuwe auto gaan nog wel even mee!

Distributieriem

Hoewel steeds meer Toyota's uitgerust zijn met een onderhoudsvrije distributieketting, zijn er nog wel modellen met een riem uitgerust. Wanneer deze binnen een jaar of 15.000 km vervangen moet worden, doen we dit meteen bij het rijklaar maken. 

Interieur 

We maken het interieur volledig schoon. Beschadigingen aan het kunststof worden zoveel mogelijk verholpen. We vernieuwen beschadigde of versleten vloermatten. Is er in uw auto gerookt? Dan behandelen we deze met een ozon anti-rook behandeling en reinigen we de bekleding. 

Exterieur

Ook aan de buitenkant ziet uw auto er als nieuwe uit. Lakbeschadigingen en krassen worden vakkundig hersteld én uw auto wordt gepoetst en in de was gezet.

Lakbeschadigingen

Deze werken we zo goed mogelijk bij met lak. Oppervlakkige krassen polijsten we weg. Grotere beschadigingen worden in ons schadeherstelbedrijf geheel hersteld. Uiteraard hangt het niveau van schadeherstel samen met de ouderdom van de auto, op een gebruikte auto mogen gebruikersschades voorkomen.

Poetsen en in de was zetten

We poetsen het exterieur en voorzien deze van een waslaag. Een lakbeschermer als Toyota Protect behoort tot een optie, vraag uw verkoper naar de meerprijs.

Extra voordelen

U gaat gegarandeerd plezier ervaren van uw nieuwe auto. Wij geven daarom bij aankoop van een Van Gent occasion o.a. garantie, pechhulp in binnen- en buitenland en de Van Gent Voordeelpas.

Garantie

Wij leveren uw auto in perfecte staat af en garanderen een uitstekend werkende nieuwe auto. Heeft u een Toyota aangeschaft met een kilometerstand van < 200.000 km of een leeftijd van < 10 jaar? Dan staat de garantiedekking gelijk aan de 10 jaar garantievoorwaarden.

Daarbuiten is de garantietermijn conform BOVAG voorwaarden: 12 maanden, bij een auto onder de € 4.500,- kan hiervan afgeweken worden.

Brandstof

De auto wordt afgeleverd met een volle tank brandstof en/of een volle batterij. Zo kunt u gelijk de weg op met uw nieuwe auto.

24-uurs pechhulp

Bij aankoop van uw nieuwe auto ontvangt u 1 jaar gratis 24-uurs Toyota Pechhulp in binnen- en buitenland. Lees meer over de Toyota Pechhulp.

Tenaamstellen kenteken

Wij stellen het kenteken voor u te naam. Dit doen wij tijdens de aflevering op onze vestiging. De kosten voor zowel het tenaamstellen als het vrijwaren van uw eventuele inruilauto zijn inbegrepen.

Voordeelpas

Als klant van Van Gent krijgt u bij de aanschaf van een occasion de Van Gent Voordeelpas met interessante voordelen.