Toyota Pechhulp

Gratis 24-uurs hulpverlening

Met uw Toyota kunt u jarenlang onbezorgd de weg op. Zo krijgt u bij de aankoop van een nieuwe Toyota altijd gratis Toyota Pechhulp. Als u uw auto bij ons laat onderhouden volgens de fabrieksrichtlijn wordt de Toyota Pechhulp gratis verlengd tot de volgende onderhoudsbeurt. Zo geniet u van nog meer zekerheid onderweg. Krijgt u onderverhoop pech, dan helpt de pechhulpservice u weer snel op weg. Toyota pechhulp is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar voor hulp in Nederland en in bijna heel Europa.

Toyota Pechhulp contact

De pechhulpservice van Toyota is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar.

> Vanuit Nederland: 0800 - 22 00 025
> Vanuit het buitenland: +31 20 592 98 36

Pech of schade met uw Private lease auto via Toyota? 

> Vanuit Nederland: 0800 - 82 12 460
> Vanuit het buitenland: +31 20 67 17 745

Pech of schade met uw leaseauto via Van Gent Lease? 

> Vanuit binnen- en buitenland: +31 318 88 60 88
 

Gratis pechhulp bij onderhoud  en de Voordeelpas

Bij aanschaf van een nieuwe Toyota of wanneer wij een onderhoudsbeurt Standaard of Compleet voor uw Toyota verzorgen, ontvangt u de Van Gent Voordeelpas. Met deze gratis Voordeelpas heeft u niet alleen de zekerheid van de 24-uurs Toyota Pechhulp binnen Europa. De Voordeelpas biedt u met een uitgebreid servicepakket nog meer zekerheid.

Meer voordelen Van Gent Voordeelpas

Uw Toyota is bij ons in goede handen voor regelmatig onderhoud. Onze monteurs onderhouden uw auto volgens de officiële Toyota richtlijnen, met originele onderdelen én met passie. Plan direct online een afspraak voor uw Toyota onderhoud.

Toyota Pechhulp hulpverlening

Voor exacte details over de hulpverlening en de actuele voorwaarden van het aangeboden hulppakket verwijzen wij u naar de Toyota Pechhulp informatie op Toyota.nl

Met de Toyota pechhulp regelen wij het volgende voor u:

  • Uw thuisreis of, afhankelijk van de afstand tot uw woonplaats, een vervangende auto indien de reparatie aan uw Toyota langer dan een dag duurt.
  • Het transport van uw auto naar de dichtstbijzijnde Toyota dealer.
  • Bij ziekte in het buitenland een chauffeur om uw passagiers naar de geplande bestemming.

Krijgt u onderverhoopt pech met uw caravan of aanhanger? Dit valt niet onder de Toyota pechhulp. Wij adviseren u daarom voordat u op reis gaat goed te kijken naar uw reisverzekering en eventuele aanvullingen af te sluiten voordat u op reis gaat.