Toyota Pechhulp

Gratis 24-uurs hulpverlening

Met jouw Toyota kun je jarenlang onbezorgd de weg op. Zo krijg je bij de aankoop van een nieuwe Toyota altijd gratis Toyota Pechhulp. Als je jouw auto bij ons laat onderhouden volgens de fabrieksrichtlijn wordt de Toyota Pechhulp gratis verlengd tot de volgende onderhoudsbeurt. Zo geniet je van nog meer zekerheid onderweg. Heb je onverhoopt toch pech, dan helpt de pechhulpservice je weer snel op weg. 24 uur per dag: in Nederland, ook jouw eigen woonplaats, en in bijna heel Europa.

Toyota Pechhulp contact

De pechhulpservice van Toyota is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar.

Pech met jouw Toyota? 

> Vanuit Nederland: 0800 - 22 00 025
> Vanuit het buitenland: +31 20 592 98 36

Pech met jouw leaseauto via Van Gent Lease? 

> Vanuit Nederland: 0800 - 82 12 460
> Vanuit het buitenland: +31 20 67 17 745

Gratis pechhulp bij onderhoud  en de Voordeelpas

Bij aanschaf van een nieuwe Toyota of wanneer wij een onderhoudsbeurt Standaard of Compleet voor jouw Toyota verzorgen, ontvang je de Van Gent Voordeelpas. Met deze gratis Voordeelpas heeft u niet alleen de zekerheid van de 24-uurs Toyota Pechhulp binnen Europa. De Voordeelpas biedt je met een uitgebreid servicepakket nog meer zekerheid.

Meer voordelen Van Gent Voordeelpas

Jouw Toyota is bij ons in goede handen voor regelmatig onderhoud. Onze monteurs onderhouden jouw auto volgens de officiële Toyota richtlijnen, met originele onderdelen én met passie. Plan direct online een afspraak voor jouw Toyota onderhoud.

Toyota Pechhulp hulpverlening

Voor excate details over de hulpverlening en de actuele voorwaarden van het aangeboden hulppakket verwijzen wij je naar de Toyota Pechhulp informatie op Toyota.nl