Autobedrijf Barneveld

Betrouwbare, duurzame auto’s van solide kwaliteit, dat is waar Toyota Van Gent als autobedrijf in omgeving Barneveld voor staat. Met ons ruime aanbod aan nieuwe auto’s en occasions en onze klantgerichte en deskundige aanpak vindt u bij ons gegarandeerd de Toyota auto die bij u past. Natuurlijk kunt u bij ons ook terecht voor onderhoud aan uw auto in Barneveld.

De gerenommeerde Toyota-autodealer regio Barneveld

Toyota Van Gent heeft een lange geschiedenis van de best mogelijke service bieden. Sinds onze start in 1970 zijn we bekend komen te staan als dé klantvriendelijke en betrouwbare autodealer in omgeving Barneveld, met drie prachtige showrooms in Ede, Veenendaal en Amersfoort. Onze focus ligt op Toyota auto’s, zodat we u de beste en meest gespecialiseerde ervaring kunnen bieden. En we kunnen met trots melden dat we al sinds 2009 bijna ieder jaar winnaar van de Toyota Ichiban Award voor klanttevredenheid zijn.

Het adres voor occasions en nieuwe auto’s

Of u nu een occasion zoekt of een nieuwe auto, Toyota Van Gent heeft de auto die u zoekt. In alledrie onze showrooms vindt u een ruim assortiment: van de populaire Yaris- en Aygo-modellen tot de luxueuze Lexus. Al onze auto’s voldoen aan onze strenge kwaliteitsnormen: ze zijn in perfecte staat en worden door onze deskundige medewerkers rijklaar voor u gemaakt. Wilt u informatie en advies? Ook daarvoor staan onze medewerkers voor u klaar. Bezoek vandaag nog één van onze showrooms en boek een vrijblijvende proefrit.

Bekijk alle Toyota Occasions

Ook vakkundige autogarage in omgeving Barneveld

Ook voor onderhoud en reparatie van uw auto is Van Gent dé plek. U hoeft na aankoop van uw nieuwe auto dus niet op zoek naar een deskundige autogarage in omgeving Barneveld: onze vakmensen zijn gespecialiseerd in het onderhoud van Toyota’s en hebben alle kennis in huis om uw auto in topconditie te houden.

De voordelen van de Van Gent autogarage:

  • Vaste onderhoudsprijzen
  • Originele Toyota-onderdelen en werkwijze volgens officiële Toyota-richtlijnen
  • Gratis Toyota pechhulpservice voor Europa
  • Extra voordeel met de Van Gent Voordeelpas
  • Een jaar lang garantie op onderhoudswerkzaamheden 

Ervaar autobedrijf Toyota Van Gent

Zelf onze klantvriendelijkheid en hart voor het vak ervaren? Kom dan eens langs in één van onze showrooms in omgeving Barneveld en laat u informeren over de Toyota van uw keuze. Maak hieronder uw afspraak.