Autobedrijf Rhenen

Voor een duurzame, betrouwbare auto in Rhenen zit u bij Toyota Van Gent gegarandeerd goed. Met ons ruime aanbod aan nieuwe en tweedehands auto’s, onze brede dienstverlening en toewijding aan onze klanten zijn wij het autobedrijf in Rhenen waar u altijd terecht kunt. Hier vindt u zeker weten uw perfecte Toyota in Rhenen.

Over ons als Toyota-dealer in Rhenen

Al vroeg na onze oprichting kozen wij ervoor ons volledig te richten op het innovatieve, betrouwbare en duurzame merk Toyota. Deze specialisatie heeft ons in staat gesteld ons intensief toe te wijden aan hoge kwaliteit en klantenservice. Vandaag de dag zijn dat nog altijd onze pijlers, met onze veelvuldige winst van de Toyota Ichiban Award het bewijs. Met drie goed uitgeruste showrooms in Ede, Veenendaal en Amersfoort zijn wij al jarenlang een gerenommeerd autobedrijf voor Rhenen en omstreken. Kom langs en laat ons u de beleving die u verdient bieden.

Aanbod van uw autodealer in Rhenen

Op alle locaties van Toyota Van Gent vindt u een ruim assortiment nieuwe modellen en occasions. Van de welbekende Aygo, Yaris en Prius tot de krachtige PROACE of C-HR. Of misschien is een luxueuze Lexus wel iets voor u. Alle auto’s zijn in perfecte staat en worden volledig rijklaar voor u gemaakt. Zonder dat dit ten koste gaat van de goede prijs. Onze gepassioneerde medewerkers staan bovendien klaar om u te informeren en adviseren.

Maak een proefrit

Ook vakkundig autogarage in Rhenen

Ook na aanschaf wilt u dat uw auto in topconditie blijft. Daarvoor hoeft u niet op zoek naar een andere autogarage in Rhenen of omstreken: op onze werkplaats is uw geliefde voertuig in goede handen. De vakmensen van Toyota Van Gent hebben de technische kennis, ervaring en passie om uw auto vakkundig te onderhouden.

  • Vaste onderhoudsprijzen en een gratis voordeelpas
  • Met originele onderdelen en volgens officiële Toyota-richtlijnen
  • Gratis pechhulpservice voor Europa
  • Nét dat beetje extra service en klantvriendelijkheid

Meer over Toyota-onderhoud

Kom langs bij ons autobedrijf

Dus: zoekt u een nieuwe of tweedehands auto in Rhenen of wilt u in Rhenen uw Toyota laten onderhouden? Laat u meenemen in de mogelijkheden bij Toyota Van Gent. Maak een afspraak – wij ontvangen u graag.