GR Sport dealer

Van Gent is GR Sport dealer. Dit houdt in dat de GR Sport modellen bij Van Gent in Veenendaal mogen worden onderhouden.  Onder het label bouwt Toyota haar sportauto’s. Techniek wordt afgeleid uit de kennis die opgedaan wordt bij Toyota Gazoo Racing.

Onder Gazoo Racing neemt Toyota onder andere deel in het World Endurance Championship (WEC) en het World Rally Championship (WRC) en de Dakar Rally. In alle categorieën hebben zij meerdere kampioenschappen behaald.

De slogan van Gazoo Racing is “Pushing the limits for better”. Dit houdt in dat de racerij meer is dan een passie, maar ook een bron van innovatie. Door grenzen te verleggen, wordt nieuwe kennis opgedaan. Deze kennis kan weer worden doorvertaald naar onze straatauto’s.

Erkend dealer voor onderhoud aan GR Sport auto's

Wij dragen alle modellen van Toyota een warm hart toe en hebben daarom geïnvesteerd in opleidingen en special tools benodigd voor onderhoud aan GR Sport modellen als de GR Supra. 

Toyota schrijft voor dat de GR Supra moet worden onderhouden door GR Sport dealers. Ook voor het uitvoeren van terugroepacties. Wanneer het onderhoud via ons wordt uitgevoerd wordt ook de garantie verlengd volgens de 10 jaar garantie voorwaarden van Toyota. Daarbij ontvangt u ook weer Europese Pechhulp tot aan de volgende onderhoudsbeurt.

Wilt u een onderhoudsbeurt, reparatie of terugroepactie afspreken? Klik hier.