Energy Challenge: Hoofdprijs Winnaar in Veenendaal!

Geplaatst op 18 juni 2024 in Van Gent nieuws

Met de introductie van de nieuwe Toyota Yaris in maart dit jaar, begon ook de Energy Challenge. Tijdens deze bijzondere proefrit is het doel om zo zuinig mogelijk te rijden. Slaagde je erin om meer dan 50% van de proefrit elektrisch te rijden, dan maakte je automatisch kans op prachtige prijzen én de hoofdprijs van één jaar lang gratis rijden in een Toyota Yaris Hybrid.

Hoofdprijs uitgereikt in Veenendaal

De winnaar van de hoofdprijs is een enthousiaste klant die zijn proefrit met de Yaris in Veenendaal had gemaakt. Uit handen van verkoopadviseur Nicoline van Maanen ontving de klant de hoofdprijs van één jaar lang gratis rijden in een Yaris Hybrid. Wat een moment! Een jaar lang genieten van de zuinige en goed uitgeruste Yaris Hybrid.

Naast de winnaar uit Veenendaal vielen er nog twee andere proefritrijders in de prijzen. De winnaars uit Naarden en Ede wisten tijdens hun proefrit ook meer dan 50% elektrisch te rijden!

    

Een succesvolle uitdaging

Naast dat de Energy Challenge heeft gezorgd voor blije prijswinnaars, heeft het ook bewustwording gecreëerd voor zuinig en milieuvriendelijk rijden. De winnaars waren unaniem: "Met de Toyota Yaris Hybrid is het helemaal niet zo moeilijk om meer dan 50% van de rit duurzaam te rijden." De hybride technologie van Toyota maakt het mogelijk om moeiteloos te schakelen tussen elektrisch rijden en rijden op benzine. Dit is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor de portemonnee.

Winnaars gefeliciteerd!

Wij wensen de prijswinnaars heel veel plezier met hun mooie prijs! Wij wensen de winnaar van de hoofdprijs veel veilige kilometers toe in de Toyota Yaris.

Blijf ons volgen voor meer nieuws en uitdagingen! Tot de volgende rit!