Yaris

De nieuwe Yaris is de ideale stadsauto, ontworpen voor het drukke leven in de stad. Hij beschikt dan ook over de modernste hybride technologie en valt op met zijn eigenzinnige, energieke design.

Twintig jaar innovatie, een stijlvol design en toonaangevende technologie hebben geleid tot de nieuwe generatie Toyota Yaris. Met zijn compacte design en maximale wendbaarheid is de Yaris de ideale metgezel voor onderweg. Die altijd klaar staat om te vertrekken.

De Yaris staat nu in onze showrooms en klaar voor een proefrit!

DE YARIS HYBRID DYNAMIC Private lease 1000,- voordeel over de gehele looptijd

Bekijk actie

De nieuwe Yaris Hybrid. Geniet van z’n sportieve, krachtige uitstraling en comfortabele rijeigenschappen.

t/m 28-02-2023

Eigenschappen

Van soepele, efficiënte hybride aandrijflijnen tot veiligheidssystemen en connected digitale features: onze Toyota’s zitten boordevol innovatieve technologie.

Prestaties

De nieuwe generatie Yaris werd vanuit pure passie ontwikkeld door experts. Hij beschikt over een geavanceerde, zelf opladende hybride aandrijflijn, die een voortreffelijke brandstof efficiency koppelt aan pittige prestaties. Ook kunt u kiezen voor benzinemotoren met de klassieke combinatie van betrouwbaarheid, rijplezier en de kwaliteit van Toyota. Met deze vierde generatie hybrid bouwt Toyota verder op meer dan 20 jaar ervaring.

Het systeem beschikt over vooruitstrevende technologie voor de lithium-ion-accu die schone energie levert voor soepel rijplezier. Daarbij vormt het nieuw ontwikkelde TNGAplatform een uiterst stijve en solide basis, met een laag zwaartepunt voor wendbaarheid en sportiviteit. Dit alles maakt de Yaris tot een feest voor de zintuigen. Een auto waar u energie van krijgt. Als u er klaar voor bent, is de nieuwe Yaris dat ook. Altijd. Overal.

Comfort

De nieuwe generatie Yaris zit vol nieuwe mogelijkheden, met een ruimtelijk interieur dat groter is dan wat de compacte buitenkant doet vermoeden. In de auto geniet u van een moderne en uitnodigende ambiance, met soft touch materialen en een hoogstaande afwerking.

Achter het stuur vindt u altijd een zitpositie die zowel sportief als comfortabel is.  Het onderste gedeelte van het instrumentarium en het iets kleinere stuur geven u meer ruimte en verbeteren ook het zicht. Dit alles leidt tot een interieur waarin het heel goed toeven is. En tot een auto die staat voor puur rijplezier.

Technologie

In de nieuwe generatie Yaris vindt u alle moderne technologie die het leven leuker en gemakkelijker maakt. Zo kunt u via Apple CarPlay™ of Android Auto™* probleemloos gebruikmaken van de favoriete apps op uw smartphone, terwijl het navigatiesysteem functies heeft als 3D kaartweergave en over-the-air updates.

Het 10" grote head-up display is zo geplaatst dat u uw ogen op de weg kunt houden en uw handen op het stuur. Ook het nieuw vormgegeven instrumentarium bevindt zich binnen uw blikveld. Zo beschikt u altijd over alle informatie die u onderweg nodig heeft.

Veiligheid

Als marktleider in dit segment zal het u niet verbazen dat Toyota veiligheid beschouwt als iets waarop u recht heeft. Daarom is de nieuwe Yaris de veiligste die we ooit maakten. Hij is onder meer uitgerust met een geavanceerd Pre-Collision System with Pedestrian Detection, Road Sign Assist, Intelligent Adaptive Cruise Control en Lane Trace Assist. Optioneel is er ook een functie beschikbaar die u helpt om aanrijdingen op kruisingen te voorkomen, door voetgangers en andere weggebruikers in uw rijbaan op te merken zodra u een kruising oprijdt.

Disclaimer:
Prijslijsten wijzigen voortdurend. De inhoud van deze documenten zijn daarom puur informatief op het gebied van uitrusting en technische specificaties. Niet op het gebied van prijzen. Voor de actuele prijslijst kunt u terecht op de website van Toyota of bij ons in de showroom.