Yaris

Toyota voegt met de nieuwe Yaris een volgend hoofdstuk toe aan zijn successtory. U krijgt van alles meer. Zo levert Toyota nu standaard Toyota Safety Sense (TSS); een pakket actieve veiligheidssystemen. De vanafprijs – inclusief TSS – is echter onveranderd. 

Doe de Energy Challenge & Win! t/m 31-10-20

Bekijk actie

Ervaar het zelf tijdens de ultieme proefrit: de Yaris Energy Challenge*!

t/m 31-10-2020

Toyota Yaris Private Flex Lease. Al na 1 jaar opzegbaar. Al na 1 jaar opzegbaar.

Bekijk actie

De Toyota Yaris Private Flex Lease. Al na 1 jaar opzegbaar. Zorgeloos rijden al vanaf 299 euro per maand*.

t/m 30-11-2020

Eigenschappen

Meer onderscheidende look

Toyota heeft de Yaris krachtiger gemaakt en meer onderscheid vormgegeven. De hatchback toont breder en lijkt dichter op het asfalt te liggen. De krachtiger look wordt onderstreept door de combinatie van voorbumper, koplampen en een bredere, trapeziumvormige 3D-look-grille. LED dagrijverlichting is geïntegreerd in de koplampen en loopt door in chromen accenten. De nieuwe LED achterlichtunits zijn geïntegreerd in de achterklep en geven de Yaris in combinatie met de nieuwe achterzijde een sterke uitstraling.

Set uw Yaris samen op Toyota.nlMet de nieuwe 1,5-liter VVT-iE viercilinder benzinemotor (82 kW/111 pk) krijgt de Yaris er een efficiëntere benzinemotor bij. Deze volgt de uitgaande 1.3 benzinemotor op. Ondanks meer slagvolume is de nieuwe motor tot 12 procent zuiniger en 10 procent krachtiger!

De nieuwe motor heeft een baanbrekend hoge thermische efficiëntie van 38,5 procent, wat de efficiency verhoogt en de CO2 uitstoot verlaagt.

Het maximumkoppel ligt met 136 Nm bij 4.400 tpm een stuk hoger. Hiervan is 118 Nm al vanaf 2.000 tpm beschikbaar. De snelle respons van de koppelrijke, atmosferische motor geeft u meer rijcomfort en rijplezier.

Hybride, de zuinigste

De zuinigste Yaris is en blijft de Yaris Hybrid die Toyota, door diverse vernieuwingen aan motorsteunen en schokdempers, nog stiller wist te maken. De elektrische stuurbekrachtiging geeft meer gevoel en communiceert directer met de bestuurder. De Yaris Hybrid – volgens de ANWB de zuinigste auto in de praktijk – is uniek in zijn segment en met een CO2-uitstoot van slechts 75 gr/km nog altijd best-in-class.

Meer ergonomie

De focus van het interieurdesign lag op een frisse, modernere look met nieuwe materialen en een verbeterde ergonomie en human-machine-interface (HMI). Het instrumentarium bevat een duidelijker afleesbaar 4,2-inch TFT-kleurendisplay voor de weergave van belangrijke rijgegevens zoals het verbruik (vanaf Aspiration). De bediening hiervan gebeurt vanaf het stuurwiel dat voortaan voorzien is van pianolakzwarte accenten. Andere wijzigingen zijn de ventilatieopeningen met trendy propeller-design, blauwe instrumentenverlichting en een meer gestroomlijnde bediening van het multimedia-touchscreen, waaronder nieuwe gebruikersvriendelijkere bedieningstoetsen.

Meer onderscheid: Yaris Bi-Tone

Wie de Yaris Bi-Tone kiest met een chique zwart gelakt dak, zwarte raamstijlen en deels zwarte voorzijde, krijgt een interieur waarvan de kleur is afgestemd op die van de carrosserie, zoals blauw met blauw/zwart of grijs met brons/zwart. Deze interieurkleuren komen terug in het dashboard, deurpanelen en stoelen. Nieuwe Executive- en Premium-uitvoeringen bieden een extra luxe interieur met onder meer half-lederen bekleding.

Disclaimer:
Prijslijsten wijzigen voortdurend. De inhoud van deze documenten zijn daarom puur informatief op het gebied van uitrusting en technische specificaties. Niet op het gebied van prijzen. Voor de actuele prijslijst kunt u terecht op de website van Toyota of bij ons in de showroom.