Autobedrijf Ede

Toyota Van Gent is het autobedrijf in Ede waar betrouwbaarheid en kwaliteit voorop staan. Met ons ruime aanbod aan nieuwe Toyota’s en occasions in Ede, onze klantgerichte houding en passie voor wat wij doen, zijn wij dé aangewezen plek voor uw auto in Ede. Of u nu een nieuwe auto, tweedehands auto of autogarage zoekt.

Deskundige en gepassioneerde autodealer in Ede

Wat in 1970 als garagebedrijf is begonnen, heeft inmiddels mogen uitgroeien tot een groot en welbekend autobedrijf in Ede, Veenendaal en Amersfoort. Het ondernemerschap, de liefde voor het vak, het duurzame karakter dat koploper Toyota typeert en de toewijding aan onze klanten die ons hier gebracht hebben, nemen wij vandaag de dag nog altijd in acht. We zijn dan ook trots dat we onszelf al sinds 2009 de ongeslagen winnaar van de Toyota Ichiban Award mogen noemen!

Uw adres in Ede voor occasions en nieuwe auto’s

In onze showrooms vindt u een riant assortiment aan duurzame nieuwe en tweedehands auto’s in Ede. Van de vertrouwde Yaris, Prius en Corolla tot de robuuste PROACE of juist een sportieve Lexus. Omdat wij officieel Toyota-dealer zijn, vindt u bij ons al snel de nieuwste modellen. Ook de occasions zijn stuk voor stuk in perfecte conditie, voorzien van een goede prijs én garantie. Elke auto in Ede wordt volledig rijklaar voor u gemaakt, zodat u zich nergens zorgen over hoeft te maken.

Nieuwe modellenOccasion-aanbod

Extra: een Toyota financieren, leasen of verzekeren? Onze financiële adviseurs helpen u het maximale uit uw Toyota te halen. Particulier of zakelijk.

Vakkundig onderhoud in autogarage in Ede

Onderhoud, reparatie, schadeherstel of een APK nodig? Ook daarvoor staan wij voor u paraat. U kunt namelijk niet alleen bij ons autobedrijf in Ede voor occasions of nieuwe auto’s terecht, maar ook voor allerhande werkzaamheden aan uw Toyota. Bij de vakmensen op onze werkplaats is uw auto in goede handen.

  • Vaste onderhoudsprijzen
  • Een jaar lang garantie op onderhoudswerkzaamheden
  • Gratis Toyota pechhulpservice voor Europa
  • Extra voordeel met de gratis Van Gent Voordeelpas

Meer over Toyota-onderhoud

Ervaar autobedrijf Van Gent

De beste manier om de kwaliteit en service van ons autobedrijf in Ede ontdekken, is om het zelf te ervaren. Kom langs, laat u deskundig adviseren en maak geheel vrijblijvend een proefrit in uw beoogde Toyota.