Voordeelpas

Wij belonen onze trouwe klanten graag.

Laat je door ons een standaard onderhoudsbeurt uitvoeren of koop je bij ons een nieuwe auto of een occassion? Dan ontvang je meteen de Van Gent Voordeelpas. Gratis.
Let op: de budget onderhoudsbeurt geeft geen recht op de Van Gent Voordeelpas.

Je geniet als pashouder onder meer van de volgende voordelen:

 • Gratis vervangend vervoer
  Wij begrijpen dat je graag mobiel bent én blijft. Breng je jouw auto weg voor een onderhoudsbeurt of reparatieklus? Wij regelen vervangend vervoer voor je. Je betaalt alleen de verbruikte brandstof. 
   
 • 24 uurs Europese pechhulp (incl. pechhulp in uw woonplaats)
  Als je jouw Toyota laat onderhouden met de standaard onderhoudsbeurt, wordt de Toyota Pechhulp gratis verlengd tot de volgende onderhoudsbeurt. Zo geniet je van alle zekerheid onderweg. Ook kun je de pechhulp optioneel aanschaffen bij een budget onderhoudsbeurt. Lees meer over de Toyota Pechhulp
   
 • Gratis lampjes (buitenzijde) vervangen
  Doet één van jouw lichten het niet meer? Grote kans dat het tijd is om het lampje te vervangen. Wij vervangen dit kosteloos voor onze loyale klanten. U betaalt slechts het lampje en niet de montage.
   
 • Gratis vloeistoffen bijvullen
  Moet jouw motorolie worden bijgevuld? Of de ruitenvloeistof is op? Wij vullen vloeistoffen gratis bij.
   
 • Gratis APK
  Tijd voor een APK-keuring? Als pashouder betaal je alleen de wettelijke afmeldkosten tijdens een onderhoudsbeurt.
  Kom je apart langs voor alleen een keuring dan betaal je het vaste lage tarief van slechts € 19,95.
   
 • Gratis ster-reparatie voorruit
  Een klein sterretje in jouw ruit kan grote gevolgen hebben. Laat deze tijdig én gratis door ons repareren, zodat je weer veilig de weg op kunt. 
   
 • Gratis wielenwissel bij opslag via van Gent
  Rond de seizoenswisselingen verruilen we jouw winterbanden kosteloos voor zomerbanden (en andersom). Bij de wisseling zorgen we ervoor dat jouw wielen gewassen onder uw auto worden gemonteerd.  Je betaalt dan alleen de halfjaarlijkse opslagkosten. Sla je de wielen de wielen zelf op? Dan betaal je wel de wisselkosten.
   
 • Gratis autowasbeurt bij onderhoud
  Is de onderhoudsbeurt uitgevoerd dan zorgen wij ervoor dat jouw auto naderhand glimmend voor de dag komt. Dit geldt vanaf de standaard onderhoudsbeurt.
  Lees meer over Toyota onderhoud


Bekijk hier de voorwaarden en geldigheid van de Van Gent Voordeelpas