RAV4

Gebouwd om te rijden, ontworpen om zich te onderscheiden. Dat is de Toyota RAV4! Deze heerlijke hybride SUV combineert krachtige prestaties met een stijlvol uiterlijk en een tot in de puntjes uitgedacht interieur. Hij voelt zich thuis in de stad en op de snelweg, maar ook offroad. Een auto voor avontuurlijke mensen, die zich onderscheiden.

Het pure vermogen van deze fijne SUV ervaren? Reserveer de Toyota RAV4 voor een proefrit.

 

 

GO TOYOTA RAV4 € 2.000,- extra inruilwaarde

Bekijk actie

Rijden in de stijlvolle Toyota RAV4 is nu aantrekkelijker dan ooit. Profiteer van extra inruilwaarde tot € 2.000,-

t/m 30-06-2024

Eigenschappen

De Toyota RAV4 in het kort

  • Een krachtige SUV, gemaakt op intensief gebruik
  • Robuuste looks en een dynamische styling
  • Power en efficiency met de high power hybrid 2,5 liter hybride aandrijflijn
  • Een imposant interieur vol doordachte details
  • Meer rijplezier door het TNGA-platform
  • Volop vertrouwen door de vele veiligheidsvoorzieningen
  • Verbonden met de wereld om u heen via de MyT-app

Ontdek de RAV4

Kracht, efficiency en rijplezier in een robuust jasje, dat is de Toyota RAV4. Deze stoere SUV moet u echt ervaren. Plan hier uw proefrit of kom naar één van onze showrooms.

Krachtig en zuinig: de Toyota RAV4 hybride

Kracht zonder compromis. De Toyota RAV4 hybride is uitgerust met de efficiënte high power hybrid aandrijflijn op basis van een 2,5-liter benzinemotor. Hiermee zijn zijn prestaties altijd optimaal, of u nu in de stad rijdt, op de snelweg of op ruiger terrein. Omdat de aandrijflijn zelfopladend is, bent u altijd verzekerd van een royale actieradius. In de RAV4 hybride profiteert u volop van alle voordelen van elektrische mobiliteit: zo rijdt u fluisterstil en verbruikt u relatief weinig brandstof.

Robuuste looks en wendbaar design

Of u nu kijkt naar zijn looks of naar de constructie, de Toyota RAV4 straalt aan alle kanten vakmanschap uit. Zijn robuuste SUV-uiterlijk en dynamische styling geven hem moderne en stijlvolle uitstraling. De elegante LED-koplampen vormen het visuele middelpunt, zijn silhouet maakt het plaatje compleet. 

Ook als u verder kijkt, ziet u dat de Toyota RAV4 gebouwd is als geen andere SUV. Met het TNGA (Toyota New Global Architecture) platform is het zwaartepunt van de auto verlaagd en de stijfheid van het chassis verbeterd. Iedere autofan weet wat dat betekent: oneindig veel wendbaarheid én rijplezier. Het resultaat is een robuuste SUV waarin looks en techniek niet voor elkaar onderdoen.

Toyota RAV4 interieur

Luxe, comfortabel en ongekend ruim: het Toyota RAV4 interieur is het benoemen waard. De binnenkant van de auto kenmerkt zich door doordachte details. Kijk bijvoorbeeld eens naar het brede middenconsole, met daarop een modern vormgegeven instrumentarium. In de heerlijke stoelen zit iedereen comfortabel en door de hoge zit heeft u altijd goed zicht op de weg. 

Gaat u op pad met veel bagage? De slim ingedeelde bagageruimte heeft een vlakke vloer, zodat u uw koffers moeiteloos in en uit de auto schuift. Ook grotere voorwerpen meenemen is geen probleem in de Toyota RAV4. Het interieur is erop ontworpen om de achterbank eenvoudig neer te klappen, zodat u in een paar seconden een zee van extra ruimte creëert.

Altijd connected

In de Toyota RAV4 loopt u voorop wat betreft intelligente technologie. Zo beschikt u over een hypermodern multimediasysteem, waarmee u altijd toegang heeft tot realtime route- en verkeersinformatie. U ziet alle relevante informatie op uw 10,5 inch scherm. 

Wilt u tijdens het rijden niet te veel met het scherm bezig zijn? Toyota ontwikkelde daarvoor Smart Voice Assist. Dit systeem reageert op uw stem en zo bedient u moeiteloos de verschillende functies zoals navigatie, audio, airco en natuurlijk uw telefoon. Zo maakt Toyota slimme technologie nog leuker!

En natuurlijk heeft u in uw Toyota RAV4 ook toegang tot de MyT-app. Met deze app staat u altijd in contact met uw auto, zoekt u routes op en bekijkt u rijgegevens. De ideale manier om nog meer uit uw auto te halen.

Veilig de weg op

Bij Toyota is veiligheid onze middle name. De RAV4 beschikt dan ook over een uitgebreid veiligheidssysteem, waarmee onder andere aanrijdingen voorkomen worden en u makkelijker parkeert. Het T-Mate systeem bevat onder andere de Lane Trace Assist, dat u corrigeert als u onbedoeld van rijbaan verandert, en de Blind Spot Monitor, die uw dode hoek voor u in de gaten houdt. 

Toyota RAV4 prijs

Wilt u de actuele Toyota RAV4 prijs weten? Autoprijzen kunnen veranderen. Neem daarom gerust contact op met één van onze vestigingen. Onze medewerkers kunnen u alles vertellen over de actuele prijzen.

Gaat u voor een RAV4 occasion in plaats van een nieuwe auto? Toyota is zo vooruitstrevend en betrouwbaar dat tweedehands auto’s niet onderdoen voor nieuwe. Bekijk hier onze Toyota RAV4 occasions.

Benieuwd naar de RAV4?

Plan dan een proefrit en ervaar deze robuuste SUV. De RAV4 staat nu voor u klaar in onze showrooms. 

Downloads

Disclaimer:
Prijslijsten wijzigen voortdurend. De inhoud van deze documenten zijn daarom puur informatief op het gebied van uitrusting en technische specificaties. Niet op het gebied van prijzen. Voor de actuele prijslijst kunt u terecht op de website van Toyota of bij ons in de showroom.