RAV4

Nieuwsgierig naar de nieuwe Toyota RAV4? De compleet nieuwe RAV4 heeft veel te bieden. Een prachtige hybride SUV zonder concessies in prestaties! Dat mag gezegd worden. Lees hier alvast over de fijne rijeigenschappen, alvorens u deze zelf bij Van Gent kunt ervaren. En de looks? Die zijn ongekend stoer en robuust...

De nieuwe Toyota RAV4 nu in onze showroom. Reserveer 'm voor een proefrit!

De nieuwe RAV4 is gebouwd om te rijden en ontworpen om zich te onderscheiden. Daarom oogt het design robuust en getuigt het interieur van vakmanschap. De RAV4 voelt zich thuis in stadsverkeer, dankzij de hoge carrosserie is het zicht voortreffelijk en de uitstekende zitpositie garandeert de bestuurder volledige controle. Het interieur is ruim, comfortabel en zorgvuldig doordacht. Dankzij de nieuwe aandrijflijn profiteert de RAV4 in alle rijomstandigheden van uitmuntende prestaties.

Eigenschappen

De nieuwe Toyota RAV4, totaal anders dan de huidige hybride. De nieuwe Toyota RAV4 blinkt ondermeer uit in zijn looks. Het design is opvallend, zowel van buiten als van binnen.  Groot en stoer, met een interieur vol doordachte details. Ook de vooruitstrevendheid van Toyota in technologie heeft de RAV4 veel winst opgeleverd.

Wat bij de nieuwe Toyota RAV4 vooral opvalt:

  • Radicaal gewijzigd design
  • Meer ruimte op alle fronten
  • Luxueuze interieur 
  • Zeer wendbaar dankzij laag zwaartepunt en stijver chassis
  • RAV4 Hybrid: Krachtiger én zuiniger hybride-aandrijving
  • De nieuwe 2,5 liter hybride aandrijflijn is stil en kan zichzelf opladen

RAV4 hybride SUV

Hybride rijden staat in de spotlights. Het bespaart brandstof, levert extra power op, is duurzaam én betaalbaar.  De RAV4 hybride SUV met vierwielaandrijving is dan ook uniek in het segment. Een efficiënte 2,5-liter viercilinder benzinemotor in combinatie met krachtige elektrische power. Bovendien uitgerust met All Wheel Drive. Dit zorgt voor extra grip op een glad wegdek. 

Innovatief Toyota Safety Sense veiligheidssysteem

Het TNGA (Toyota New Global Architecture) platvorm vormt de basis van de nieuwe Toyota modellen. Zo ook van de RAV4. Het zwaartepunt is zeer laag wat de RAV4 uiterst wendbaar maakt en plezieriger om te rijden dan ooit.

De nieuwe Toyota RAV4 bij Van Gent

U kunt de Toyota RAV4 in de showroom bekijken. Én ervaren. Want uiteraard kunt u een proefrit maken. Meld u nu vrijblijvend aan voor een proefrit!

Disclaimer:
Prijslijsten wijzigen voortdurend. De inhoud van deze documenten zijn daarom puur informatief op het gebied van uitrusting en technische specificaties. Niet op het gebied van prijzen. Voor de actuele prijslijst kunt u terecht op de website van Toyota of bij ons in de showroom.