Prijzenkast

Waardering krijgen voor wat je doet is natuurlijk fantastisch. Wij ontvangen veel feedback in de vorm van een beoordeling of review. De grootste kroon op ons werk is het feit dat we de afgelopen jaren een prestigieuze, internationale prijs hebben gewonnen. Van 2009 tot 2022 wonnen we 14 keer op rij de felbegeerde Toyota Ichiban Award. We mochten onder meer afreizen naar Cannes, Athene, Berlijn, Madrid, Budapest, Parijs, Antwerpen en Rome om deze prijs in ontvangst te nemen.

Ichiban

‘Ichiban’ komt uit het Japans en is ontleend aan ‘Okyakusama Ichiban’ wat vertaald kan worden als ‘de klant staat voorop’ (‘Ichiban’ zelf betekent ‘nummer één’). Dit sluit aan bij de wereldwijde Toyota strategie waarbij de Toyota rijder altijd centraal staat.

De Ichiban Award is een Europese prijs die door slechts één Nederlandse dealer kan worden gewonnen. De prijs wordt toegekend aan de dealer met  de hoogste klanttevredenheid in combinatie met de hoogste score op nieuwverkopen en werkplaatsservice. De klant bepaalt dus de uiteindelijke score. We zijn onze klanten dan ook ontzettend dankbaar voor deze awards. Zij hebben stuk voor stuk de moeite genomen om Van Gent een rapportcijfer te geven en dit bovendien te onderbouwen met een reactie. Een beloning op zichzelf, elke keer weer.