Toyota APK

Gratis bij onderhoud of voor €29,95 all-in

Jouw auto laten keuren? Voor een snelle en vakkundige APK van jouw Toyota , Lexus of ander merk auto kom je naar Van Gent. 

Plan jouw APK afspraak direct online

APK zonder verrassingen

Iedere auto moet veilig de weg op kunnen. Daarom is een periodieke APK wettelijk verplicht.  Bij de APK wordt onderzocht of jouw auto aan de minimale veiligheids- en milieueisen voldoet. 

Bij Van Gent keuren we jouw auto gratis wanneer je een Van Gent Voordeelpas hebt. Je betaalt alleen de wettelijke afmeldkosten. In alle andere gevallen keuren wij jouw auto voor de vaste prijs van €29,95. Mocht er bij de keuring blijken dat er reparaties nodig zijn, dan laten we dit direct en vooraf aan je weten. Zo beslis je zelf over de eventuele extra kosten die een APK met zich mee kan brengen. 

Wanneer APK?

Wanneer en hoe vaak je jouw auto moet laten keuren hangt van een aantal zaken af, zoals de brandstofsoort en hoe oud jouw auto is.  Zijn jouw gegevens bij ons bekend? Dan sturen we je tijdig een herinnering om je te laten weten dat het tijd is voor een nieuwe APK.

Toyota APK bij Van Gent

Onze monteurs werken zeer professioneel én met passie. Kom naar Van Gent voor jouw Toyota APK, Lexus APK of elk ander merk auto. 

  • Nooit meer dan €29,95 all-in
  • Direct online jouw APK afspraak plannen voor onze locaties Ede en Veenendaal
  • Combineer jouw Toyota APK met vakkundig onderhoud

Een veilige betrouwbare auto valt of staat met regelmatig onderhoud. Jouw Aygo, Yaris, Auris of welke Toyota dan ook, is bij ons verzekerd van vakkundig en betrouwbaar Toyota onderhoud volgens de officiële richtlijnen van Toyota. Bovendien waarderen onze klanten ons werk: Van Gent is Toyota Ichiban Award winnaar, nu voor de 10e keer op rij!

Benieuwd naar onze klantervaringen? Bekijk onze reviews.

Toyota APK bij Van Gent | Jouw auto is bij ons in goede handen