Toyota APK

Gratis bij onderhoud of voor €29,95 all-in

Uw auto laten keuren? Voor een snelle en vakkundige APK van uw Toyota , Lexus of ander merk auto komt u naar Van Gent. 

Plan uw APK afspraak direct online

APK zonder verrassingen

Iedere auto moet veilig de weg op kunnen. Daarom is een periodieke APK wettelijk verplicht.  Bij de APK wordt onderzocht of uw auto aan de minimale veiligheids- en milieueisen voldoet. 

Bij Van Gent keuren we uw auto gratis bij onderhoud wanneer u een Van Gent Voordeelpas heeft. U betaalt alleen de wettelijke afmeldkosten. In alle andere gevallen keuren wij uw auto voor de vaste prijs van €29,95. Mocht er bij de keuring blijken dat er reparaties nodig zijn, dan laten we dit direct en vooraf aan u weten. Zo beslist u zelf over de eventuele extra kosten die een APK met zich mee kan brengen. 

Wanneer APK?

Wanneer en hoe vaak u uw auto moet laten keuren hangt van een aantal zaken af, zoals de brandstofsoort en hoe oud uw auto is.  Zijn uw gegevens bij ons bekend? Dan sturen we u tijdig een herinnering om u te laten weten dat het tijd is voor een nieuwe APK.

Toyota APK bij Van Gent

Onze monteurs werken zeer professioneel én met passie. Kom naar Van Gent voor uw Toyota APK, Lexus APK of elk ander merk auto. 

  • Nooit meer dan €29,95 all-in
  • Direct online uw APK afspraak plannen voor onze locaties Ede en Veenendaal
  • Combineer uw Toyota APK met vakkundig onderhoud

Een veilige betrouwbare auto valt of staat met regelmatig onderhoud. Uw Aygo, Yaris, Auris of welke Toyota dan ook, is bij ons verzekerd van vakkundig en betrouwbaar Toyota onderhoud volgens de officiële richtlijnen van Toyota. Bovendien waarderen onze klanten ons werk: Van Gent is Toyota Ichiban Award winnaar, nu voor de 11e keer op rij!

Benieuwd naar onze klantervaringen? Bekijk onze reviews.

Toyota APK bij Van Gent | Uw auto is bij ons in goede handen