Olympiër Simone van de Kraats rijdt nieuwe TeamNL Toyota

Geplaatst op 04 september 2023 in Van Gent nieuws

Amersfoort – Toyota is al bijna tien jaar trouw partner van de Olympische spelen en sponsort onder andere het vervoer van deze atleten. Zo kreeg olympisch waterpolospeelster Simone van de Kraats de sleutels van haar nieuwe TeamNL auto, een Toyota Yaris Hybrid.

Simone van de Kraats is een 22-jarige Nederlandse waterpolospeelster die in juli deelnam aan het Wereldkampioenschap Waterpolo voor vrouwen 2023 in Fukuoka, Japan. Samen met haar team wist van de Kraats de winst binnen te slepen na een shoot-out tegen Spanje.

Start your Impossible
In 2015 ging Toyota een overeenkomst aan met het Internationaal Olympisch Comité en is sindsdien de automotive topsponsor. Samen maken zij de Spelen nog interessanter. Naast de Olympische Spelen, is Toyota ook sponsor van de Paralympische Spelen. Tijdens beide Spelen wordt bewezen dat niets onhaalbaar is en dat met de kracht van bewegen het onmogelijke bereikt kan worden. Met deze visie heeft Toyota in samenwerking met een aantal ambassadeurs een campagne opgezet: ‘Start your Impossible’.