PROACE: de ultieme Toyota-bus

De PROACE is de ultieme Toyota-bus. De diverse uitvoeringen maken de PROACE-bus voor zowel particulier als zakelijk gebruik geschikt. Of u nu met de familie op vakantie gaat en daarvoor een camperbus wilt huren, of juist een compacte Toyota PROACE-bus wilt kopen voor bedrijfsmatige doeleinden.

Autobedrijf Van Gent is uw aangewezen Toyota-dealer in de regio Ede en Veenendaal. U heeft bij ons ruim de keuze uit allerhande nieuwe en tweedehands bestelwagens. Kom langs in de showroom om de modellen te bekijken en een proefrit te maken!

PROACE: de meest veelzijdige bestelwagen

De PROACE is een nieuwe toevoeging aan Toyota’s aanbod lichte bedrijfswagens. Met een zuinige Euro 6-dieselmotor en grote laadruimte is deze Toyota-bus ideaal voor ondernemers. En omdat de vraag naar bedrijfsauto’s net zo breed is als de zakelijke markt zelf, bestaat deze lijn Toyota-bussen uit verschillende modellen:

  • PROACE Compact
  • PROACE Worker
  • PROACE Worker Dubbel Cabine
  • PROACE Truck

Elk met geheel eigen voordelen en toepassingen. Wilt u als kleine ondernemer een bedrijfswagen kopen, dan is de Dubbel Cabine voor u een goede optie. Zoekt u een ruime en functionele bestelbus, dan geniet de PROACE Worker wellicht uw voorkeur. En gaat u daarbij voor een nieuwe Toyota-bus of een occasion? Ontdek de vele mogelijkheden van de Toyota PROACE-bus allemaal bij Van Gent.

PROACE Verso: ruime Toyota-bus voor personenvervoer

Voor personenvervoer is er de PROACE Verso, een uiterst veelzijdig busje met maar liefst 9 zitplaatsen. De zuinige dieselmotor zorgt voor een lage CO2-emissie, terwijl Toyota Safety Sense actieve veiligheid aan boord van deze personenbus brengt. De ideale reisgenoot voor grotere gezinnen en groepen!

U heeft bovendien keuze uit drie lengtematen: de Compact, Medium en Long. De 6 tot 9 stoelen zorgen voor een multifunctionele indeling met meer dan voldoende ruimte voor zowel inzittenden als bagage. Ook de Toyota PROACE Verso is nieuw en tweedehands verkrijgbaar.

Nieuw of occasion?

De opties zijn talrijk bij ons autobedrijf. Zo hoeft u niet meteen een nieuwe Toyota-bus te kopen, maar heeft u de mogelijkheid om voor een occasion te gaan (afhankelijk van het actuele aanbod) . Ontdek alle mogelijkheden door langs te komen op een van onze locaties.

Proefrijden in een PROACE?

Ervaar zelf de vrijheid van de PROACE. Maak een afspraak voor een proefrit!