Autobedrijf Naarden

Als u op zoek bent naar een nieuwe of tweedehands Toyota, bent u bij ons aan het juiste adres. Bij autobedrijf Naarden van Van Gent vindt u een ruim aanbod nieuwe Toyota’s en occasions. Wij helpen u bij het vinden van de auto die past bij uw wensen. U kunt bij Van Gent niet alleen terecht voor een nieuwe of tweedehands auto. Ook als uw Toyota aan reparatie toe is, helpen wij u graag.

De klant op nummer 1

In 1970 begonnen de gebroeders Wim en Cor Van Gent een garagebedrijf. De garage werd bekend in de omgeving en al gauw groeide het bedrijf. Die groei zette door. Inmiddels heeft Van Gent, naast Naarden, een vestiging in Ede, Amersfoort, Hilversum en Veenendaal. Net als bij de gebroeders Van Gent in 1970 wordt er nog elke dag vol passie en vriendelijkheid voor de klant gewerkt. Dat blijft niet onopgemerkt. Wij zijn inmiddels al veertien keer onderscheiden met de Toyota Ichiban Award voor klanttevredenheid.

Toyota Naarden

Van Gent Autobedrijf Naarden is volledig gespecialiseerd in Toyota. Toyota Naarden heeft een ruim aanbod aan verschillende nieuwe en tweedehandsauto's. U vindt ongetwijfeld een Toyota naar wens. Gaat u voor een sportieve Yaris of kiest u voor de nieuwe Land Cruiser? Als officiële Toyota-dealer, kunnen wij ook de nieuwste modellen aan u laten zien. En net als de nieuwe modellen zijn onze occasions stuk voor stuk in perfecte staat. U mag altijd vrijblijvend een proefrit maken in een auto naar keuze.

 

Ook uw garage in Naarden

Naast de nieuwe en tweedehands Toyota’s in onze showroom, beschikken wij over een werkplaats waar vakspecialisten werkzaam zijn. Bij onze garage in Naarden kunt u terecht als uw auto toe is aan onderhoud, reparatie, schadeherstel of APK. Onze vakmensen maken gebruik van originele Toyota-onderdelen met fabrieksgarantie en verder ziet onze service er als volgt uit:

  • Vaste onderhoudsprijzen
  • Een jaar lang garantie op onderhoud
  • Toyota pechhulpservice voor Europa
  • Extra voordeel met de Van Gent Voordeelpas​

 

Meer over Toyota Onderhoud en Reparatie

Uw nieuwe Toyota van Van Gent

Wat uw wensen voor uw nieuwe auto ook zijn, we verwelkomen u graag in onze showroom in Naarden. Wij kunnen u op alle vlakken helpen. Niet alleen rondom de auto zelf, maar ook rondom de financiën. Onze leaseadviseurs helpen u ook hierin de juiste keuze te maken.