Autobedrijf Hilversum

Bent u op zoek naar een nieuwe of tweedehands Toyota? U bent van harte welkom bij ons autobedrijf in Hilversum. Van Gent heeft een ruime showroom vol nieuwe en tweedehands Toyota’s. Kom de auto van uw wens bewonderen en maak vrijblijvend een proefrit. Wij helpen u graag.

Het begin van deze garage in Hilversum

In 1970 startte Van Gent in Overberg. Al ruim 50 jaar is Van Gent een begrip in de regio en het bedrijf groeide. Dat groeien zette door en dat doet het nog steeds. In 2024 is Van Gent met een garage in Hilversum ook Toyota-dealer in het Gooi. Inmiddels heeft Van Gent een vestiging in Hilversum en in Naarden, Ede, Veenendaal en Amersfoort. Wim en Cor van Gent vonden het in 1970 van belang de klant voorop te stellen en dat is bij de daaropvolgende generatie altijd zo gebleven. Die aandacht voor de klant wordt gewaardeerd. Zo hebben wij inmiddels al veertien keer de Toyota Ichiban Award voor klanttevredenheid mogen ontvangen.

Occasions en nieuwe Toyota’s

Of u nu op zoek bent naar een nieuwe Toyota of een occasion van perfecte kwaliteit, u vindt het bij Van Gent. Een mooie extra is dat wij als officiële Toyota-dealer de nieuwste modellen al gauw op voorraad hebben. Als een van de nieuwe modellen u bevalt, kunt u hier dan ook vrijblijvend een proefrit in maken om de wagen zelf te ervaren.

Gaat u liever voor een tweedehands Toyota? Ook voor occasions kunt u bij ons terecht. Deze bevinden zich in perfecte staat, hebben een mooi prijskaartje en u krijgt er garantie bij.

Goed om te weten: wilt u een Toyota financieren, leasen of verzekeren? Onze leaseadviseurs helpen u het maximale uit uw Toyota te halen. Zowel particulier als zakelijk.

Ook uw garage in Hilversum

Heeft u schade aan uw Toyota, is het aan onderhoud toe of is het tijd voor APK? Dan kunt u terecht bij de Van Gent garage in Hilversum. In onze werkplaats staan de vakmensen voor u klaar. Zij werken volgens de officiële Toyota-richtlijnen en met originele onderdelen. Ook de onderhoudsprijzen staat vast. Zo komt u niet voor ongewenste verrassingen te staan. Na onze service krijgt u een jaar garantie, gratis Toyota pechhulpservice voor Europa en extra voordeel met de gratis Van Gent Voordeelpas.

Meer over Toyota Onderhoud en Reparatie

Kom langs bij Van Gent

Bent u benieuwd geworden naar de mogelijkheden? We helpen u met deskundig advies zodat u de juiste keuze voor uw volgende auto kunt maken. U bent van harte welkom in een van onze vestigingen.