Autobedrijf Veenendaal

Bent u op zoek naar een nieuwe auto? Kies voor betrouwbaarheid en kwaliteit met Toyota Van Gent als uw autobedrijf in Veenendaal. In onze showroom vindt u een ruim aanbod nieuwe en tweedehands Toyota’s, in perfecte conditie en volledig rijklaar. Uiteraard altijd voor een goede prijs en mét garantie. Kom langs, laat u deskundig adviseren en maak een vrijblijvende proefrit!

Over Van Gent: autodealer in Veenendaal

Al sinds 1970 is Van Gent een begrip in de regio. Door de jaren heen zijn wij als autodealer in Veenendaal blijven groeien dankzij onze aandacht voor kwaliteit en klantvriendelijkheid. Die aandacht voor de klant wordt gewaardeerd. Al veertien keer ontvingen wij de Toyota Ichiban Award voor klanttevredenheid. U vindt ons niet alleen in Veenendaal, maar ook in Ede, Amersfoort, Naarden en Hilversum. We hebben een veelzijdig assortiment aan Toyota’s en onze medewerkers helpen u vol passie om uw nieuwe, perfecte Toyota te vinden.

Ruim aanbod occasions in Veenendaal

Zoekt u in Veenendaal occasions van goede kwaliteit? Bij Van Gent vindt u zowel nieuwe als tweedehands auto’s. Ook van de occasions hebben we veel modellen op voorraad. Van de welbekende Yaris en Aygo tot de robuuste Land Cruiser of PROACE. Of wat dacht u van een sportieve Lexus? Hybride modellen en automaten zijn ook in overvloed aanwezig. Alle Toyota-occasions zijn voorzien van een mooi prijskaartje én garantie. Bekijk het aanbod en maak online een afspraak voor een proefrit in het model van uw voorkeur.

Bekijk alle Toyota Occasions

Ook uw autogarage in Veenendaal

Bij Van Gent kunt u niet alleen een nieuwe of tweedehands Toyota aanschaffen, maar u kunt uw auto ook laten onderhouden, repareren of keuren in onze autogarage in Veenendaal. De vakmensen in onze werkplaats kennen de techniek van Toyota als geen ander en bij hen is uw auto in goede handen. Zij werken volgens officiële Toyota-richtlijnen, met originele onderdelen en vaste onderhoudsprijzen. U krijgt na onze service een jaar garantie en gratis Toyota pechhulp service voor Europa.

Meer over Toyota Onderhoud en Reparatie 

Vind uw auto in Veenendaal bij Van Gent

Bent u benieuwd geworden naar ons aanbod? Bezoek ons autobedrijf in Veenendaal en laat u meenemen in de mogelijkheden. Uw auto en u zijn bij ons in goede handen.