Toyota onderhoud

Een veilige betrouwbare auto valt of staat met regelmatig onderhoud. Uw Toyota is bij ons in goede handen voor een grote beurt, kleine beurt, reparaties en APK.  Onze monteurs onderhouden uw auto volgens de officiële Toyota richtlijnen, met originele onderdelen én met passie. Niet voor niets zijn wij Toyota Ichiban Award Winnaar, nu voor de 10e keer op rij!

En de prijs van Toyota onderhoud? Wij werken met vaste onderhoudsprijzen en geven garantie. Bij een onderhoudsbeurt Standaard of Compleet ontvangt u bovendien gratis Toyota Pechhulp voor Europa!

Plan direct online een afspraak!

Meer dan onderhoud

Een Toyota dealer met kennis, kunde en liefde voor Toyota en onze klanten. Dat zijn wij al 45 jaar. Onze ervaring vindt u terug in onze showroom én in de werkplaats. Want wij voeren uw Toyota onderhoud niet alleen vakkundig uit, wij helpen u verder op weg. Met net dat beetje extra service en klantvriendelijkheid. Onze klanten waarderen dit: wij zijn voor de 10e keer op rij winnaar van de prestigieuze Europese Award voor klanttevredenheid

Vaste Toyota onderhoudsprijzen

Onze deskundige monteurs houden uw Toyota in topconditie. Een veilige betrouwbare auto valt of staat met regelmatig onderhoud. Uw Aygo, Yaris, Auris of welke Toyota dan ook, is bij ons verzekerd van vakkundig onderhoud.

Ook als het om onderhoudsprijzen gaat weet u bij ons waar u aan toe bent. Wanneer u uw Toyota onderhoud of servicebeurt door ons laat uitvoeren houden wij vaste tarieven aan. Deze Toyota onderhoudsprijzen worden door Toyota vastgesteld. Hiermee zijn wij transparant in onze prijzen en komt u niet voor verrassingen te staan. Omdat onze monteurs de Toyota techniek als geen ander kennen, is een beurt sneller klaar dan wanneer u naar een niet gespecialiseerde garage gaat. Dit levert u naast vakmanschap ook nog eens kostenvoordeel op. 

Naast onderhoud en reparaties doen wij ook keuringen. Meer over Toyota APK

Toyota onderhoud? Gratis Voordeelpas

Laat u door ons een standaard onderhoudsbeurt uitvoeren of koopt u bij ons een nieuwe auto of een occasion? Dan ontvangt u de Van Gent Voordeelpas. Gratis!

1 jaar garantie & gratis pechservice

Vakkundig en regelmatig onderhoud houdt uw auto betrouwbaar en bovendien: uw auto blijft meer waard bij eventuele inruil.

Extra voordeel op Toyota onderhoud en reparaties bij Van Gent:

Alle Toyota onderhoud en reparaties

Welk onderhoud u ook laat uitvoeren aan uw nieuwe Toyota of uw occasion. Aan uw Toyota Aygo, Yaris, Auris of ieder ander model. Van kleine beurt tot grote beurt en van slimme seizoenschecks tot snelle bandenwissel. Wij staan voor u klaar. 

Wanneer is het tijd voor een onderhoudsbeurt?

Hoe weet wanneer het tijd is voor een onderhoudsbeurt? Voor de meeste auto's geldt: na 15.000 kilometer óf ieder jaar. Dus ook wanneer u de auto weinig gebruikt adviseert Toyota om jaarlijks een beurt te laten doen. Het rijden van korte stukjes maakt een auto namelijk relatief slijtagegevoelig. Het informatiekaartje dat u in de deur van uw Toyota vindt vertelt u precies na hoeveel tijd of afstand uw auto een onderhoudsbeurt nodig heeft.

Toyota onderhoud bij Van Gent | Uw auto is bij ons in goede handen

Meer weten? Neem gerust contact met ons op