Eerste Mirai afgeleverd

Update: 31 januari, 2022

Donderdag 1 april (geen grap) heeft de allereerste koper van een Toyota Mirai, de heer Gerard Heijnen uit Barneveld, zijn prachtige blauwe bolide in ontvangst genomen. Dit heugelijke feit werd extra gevierd met een heuse ‘Mirai-taart’ die meneer Heijnen speciaal door Cake en More, Design Studio had laten maken voor het team van Van Gent.

‘Ik ga er niet op wachten’

Dat meneer Heijnen oog heeft voor bijzondere auto’s wisten wij al langer. Zo mochten we al eens een prachtige Toyota Hilux aan hem leveren. Toch is dit nu wel een héle bijzondere auto en daarom de vraag; ‘wat waren nu de redenen om voor de Toyota Mirai te kiezen?’ Ik wilde gaan voor een duurzame auto, het liefst zonder uitstoot. Nu is er al best veel te koop maar ik wilde iets aparts, iets exclusiefs en toen begon Jan Willem over de Toyota Mirai. En zeg nu zelf, in alles straalt deze auto luxe en premium uit. De techniek was mij al bekend doordat Toyota al veel langer bezig is met waterstof en Toyota kennende zit dit wel goed qua betrouwbaarheid. Net als Toyota geloof ik ook niet in één oplossing met alleen batterijen. Daarnaast is de waterstoftechniek op dit moment echt nog iets bijzonders en daar hou ik van. Natuurlijk hoop ik dat vele zullen volgen zodat meer mensen bekend worden met deze techniek. Dan weet ik zeker dat er ook snel meer tankmogelijkheden komen om te tanken. Voorlopig helpt Toyota mij prima met hun gratis tankservice maar het is natuurlijk mooier dat het veel breder beschikbaar komt. Ik ben er van overtuigd ben dat dit gaat gebeuren en ik ga er ook niet op wachten. Iemand moet de eerste zijn en hopelijk doet goed voorbeeld goed volgen.

Ook interesse?

We hebben erg veel belangstelling voor deze nieuwe Toyota Mirai, aldus Jan Willem Hek, de waterstofspecialist bij Van Gent. Dit is ook niet zo gek want de techniek is beproefd en betrouwbaar en Toyota is in staat om dit massa te produceren in een wel heel aantrekkelijk jasje. Daarnaast zetten overheden vol in op de waterstoftoekomst, ook hier in Nederland. Zo zullen er snel meer tanklocaties volgen en zijn er nu al veel fiscale voordelen om voor deze Toyota Mirai te kiezen. En met de praktische oplossing van de gratis tankservice haalt Toyota het laatste obstakel weg om nu al voor deze geweldige auto te gaan. Wilt u meer weten of misschien gewoon een keertje rijden in deze nieuwe Mirai? Neem dan contact met ons op voor een afspraak!

Wij wensen meneer Heijnen ontzettend veel waterstofrijplezier met zijn Toyota Mirai en hartelijk dank voor de geweldige taart!