Verhuisnieuws pand Ede

Geplaatst op 20 september 2011
Update: 31 januari, 2022

Inmiddels is het een jaar geleden dat wij onze verhuisplannen voor vestiging Ede aankondigden. Nu zijn nog maar enkele maanden te gaan voordat we daadwerkelijk gaan verhuizen van de Kelvinstraat in Ede naar de Copernicuslaan (aan de A12) in Ede.

Verbouwing
Halverwege december willen we op de nieuwe locatie operationeel zijn en daarom zal vanaf half oktober begonnen worden met verbouwingswerkzaamheden. Voor ons twee spannende en ook drukke maanden! Wij zullen ons uiterste best doen dat u ook in deze periode de service blijft krijgen die u van ons gewend bent. Voorlopig dus nog aan de Kelvinstraat maar zodra de exacte verhuisdatum bekend is zullen wij u dit melden.

We hebben er zin in!
Of wij zin hebben in ons nieuwe onderkomen? Jazeker! Aan de Copernicuslaan 7 en 9 kunnen wij u namelijk nog beter van dienst zijn. Meer ruimte in de werkplaatsplanning en meer parkeerruimte zijn hierbij de speerpunten. Maar ook de ruim opgezette showroom waarin wij meer nieuwe Toyota’s én onze gebruikte auto’s onder één dak aan u kunnen presenteren is een verbetering. De nu nog twee showrooms gaan wij samenvoegen tot één showroom waarin wij alle Toyotamodellen en uitvoeringen aan u kunnen tonen.

Wasstraat
Op de foto ziet u een impressie van het pand zoals dit er na de verbouwing uit zal zien. Verder komt er nu ook een eigen wasstraat. Zoals u gewend bent wordt uw auto na elke onderhoudsbeurt gratis voor u gewassen. Daarnaast bent u nu ook bij ons welkom voor tussentijdse wasbeurten.

We houden, en brengen, u persoonlijk op de hoogte wanneer de definitieve verhuisdatum vaststaat!

En voor de duidelijkheid: vestiging Veenendaal verhuist niet, zij blijven gevestigd op de Galileistraat in Veenendaal.