Van Gent finaleweken van start!

Geplaatst op 13 april 2023

Het voorjaar is begonnen en de laatste speelrondes van de competities komen er alweer aan. De sportliefhebbers kijken al weken uit naar de start van de Van Gent finaleweken. Al sinds 2008 volgen wij samen met BDU media alle spannende ontknopingen van het sportseizoen. Dit jaar gaan de finaleweken weer van start in de regio Amersfoort, Ede en Veenendaal.

Verschillende sporten in de schijnwerpers 

Een mooie driepunter, een geweldige dribbel of een doelpunt in de laatste seconde, tijdens de finaleweken worden de mooiste sportmomenten vastgelegd. De kracht van de finaleweken zit hem in het feit dat alle sporten en verenigingen in de schijnwerpers worden gezet. ,,Het is een project waarin de sportredactie in deze laatste weken van het sportseizoen extra aandacht besteedt aan de spannende sportmomenten van clubs uit de gehele regio. Ik vind het sterk dat het zich niet beperkt tot slechts één sport, want wij leveren graag een brede maatschappelijke en lokale bijdrage aan het verenigingsleven.” Aldus Diderik van Gent. 

Motiveren & inspireren  

Tijdens de finaleweken bereiken wij een groot publiek van sporters en supporters. Zo helpen wij met motiveren en inspireren om zo veel mogelijk mensen in beweging te zetten. Jong & oud laten deelnemen op sociaal en sportief gebied door middel van het verenigingsleven. Daar dragen wij graag aan bij en daarom zijn wij in de regio al jaren trotse sponsor van vele sportverenigingen en maatschappelijke initiatieven. De Van Gent Finaleweken zijn hier het jaarlijkse hoogtepunt van!

 

Volg de ontwikkelingen 

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Volg de Van Gent Finaleweken in de kranten en online. Elke week het laatste nieuws op stadamersfoort.nl, edestad.nl, rijnpost.nl! Leuke filmpjes, actiefoto's en artikelen vind je ook op de socials van deze kranten. En volg natuurlijk Van Gent Autobedrijf op Facebook en Instagram en blijf op de hoogte onze leuke actie! 

Deze editie van de Van Gent Finaleweken wordt er eentje voor in de boeken. Wij zijn klaar voor de start!