Van Gent finaleweken van start!

Geplaatst op 24 april 2024

Sportliefhebbers kijken er al weken naar uit, de Van Gent Finaleweken. De spanning stijgt op de velden op zowel amateur- als topniveau! Ook voor Waterpoloster Simone van de Kraats, ambassadeur van de Van Gent Finaleweken stijgt de spanning. Zij begon als waterpoloster bij De Waterkip in Barneveld en stoomde via de Polar Bears in Ede door naar de wereldtop! Simone bereidt zich voor op de belangrijkste wedstrijden van dit jaar op de Olympische Spelen in Parijs. En wij kregen een exclusief inkijkje!

Van Gent Finaleweken

Tijdens de finaleweken volgen wij samen met Ede Stad, Regiosport Veenendaal, en De Stad Amersfoort 10 weken lang alle spannende sportontknopingen op de voet. In deze periode worden sportverenigingen in deze regio’s in de schijnwerpers gezet, met als doel een zo groot mogelijke publiek kennis te laten maken met en diverse sporten en het verenigingsleven om de hoek. Bij Van Gent brengen wij mensen in beweging. Niet alleen met auto's maar ook sportief en sociaal!

Finaleweken actie: Jouw team in een nieuw jasje

Jouw team in een nieuw jasje? Tijdens de finaleweken verrassen wij een aantal teams met een nieuwe sportoutfit. Wil je met jouw team kans maken op invulling van jullie wensen meldt jouw team snel aan.

Verschillende sporten in de schijnwerpers 

Een mooie driepunter, een geweldige dribbel of een doelpunt in de laatste seconde, tijdens de finaleweken worden de mooiste sportmomenten vastgelegd. De kracht van de finaleweken zit hem in het feit dat alle sporten en verenigingen in de schijnwerpers worden gezet. ,,Het is een project waarin de sportredactie in deze laatste weken van het sportseizoen extra aandacht besteedt aan de spannende sportmomenten van clubs uit de gehele regio. Ik vind het sterk dat het zich niet beperkt tot slechts één sport, want wij leveren graag een brede maatschappelijke en lokale bijdrage aan het verenigingsleven.” Aldus Diderik van Gent. 

Motiveren & inspireren  

Tijdens de finaleweken bereiken wij een groot publiek van sporters en supporters. Zo helpen wij met motiveren en inspireren om zo veel mogelijk mensen in beweging te zetten. Jong & oud laten deelnemen op sociaal en sportief gebied door middel van het verenigingsleven. Daar dragen wij graag aan bij en daarom zijn wij in de regio al jaren trotse sponsor van vele sportverenigingen en maatschappelijke initiatieven. De Van Gent Finaleweken zijn hier het jaarlijkse hoogtepunt van!