Een grote Toyota familie: 7 op een rij!

Geplaatst op 09 april 2014 in Van Gent nieuws , Klanten
Update: 17 maart, 2016

"Onze vader is een echte Toyota-auto-fan. Hij had al 6 auto's op zijn naam staan, toen hij besloot om zichzelf voor zijn verjaardag een MR2 cadeau te doen: een lang gekoesterde droom! Met deze 7e op komst vonden we het een mooie gelegenheid om zijn 'wagenpark' eens op de foto te zetten. Op een zaterdagochtend hadden we afgesproken om te verzamelen bij Van Gent in Veenendaal. Het was nog een hele toer om alle 6 de auto's gewassen en wel bij elkaar te krijgen zonder dat onze vader het in de gaten had! De MR2 mochten we voor deze gelegenheid even lenen van Van Gent."

"Een half uurtje later was iedereen present (mét Toyota) en reden we in colonne richting Kwintelooijen. Een mooi gezicht alle Toyota's achter elkaar aan! Daar aangekomen was het weer ons ook goed gezind, de zon begon te schijnen en we hebben een aantal mooie foto's kunnen maken."

"Inmiddels is onze vader jarig geweest en heeft hij de MR2 in zijn bezit, zijn droom is daarmee uitgekomen. Als verrassing hadden we de foto van zijn wagenpark op canvas laten drukken. Een mooier cadeau hadden we hem niet kunnen geven!

Groeten van de familie Eijt
(Gerry, Marieke, Suzanne, Leonie en Wendy)"

Heel veel plezier met de nieuwe uitbreiding van jullie Toyota-park en dank voor het verhaal en foto's!