TOYOTA AYGO X. COOL URBAN CROSSOVER.

Geplaatst op 10 november 2021 in Toyota/Modelnieuws
Update: 8 februari, 2022

Rijden in de stad opnieuw uitgevonden
Een grote verrassing kan soms uit een klein hoekje komen. De nieuwe Aygo X is een compacte auto met een eigenzinnig karakter. Hij verlegt grenzen en geeft je als bestuurder het vertrouwen en het stabiele gevoel van een grote crossover, maar dan met de exclusieve uitrusting en de wendbaarheid van een compacte stadsauto. Een verhoogde zitpositie en de royale voorruit geven je maximaal overzicht in de drukke stad. De geavanceerde S-CVT transmissie is ideaal voor druk stadsverkeer, een volwaardige automatische transmissie – uniek in het segment! Terwijl je dankzij de compacte buitenmaten, de camera's en de sensoren met het grootste gemak parkeert in de kleinste ruimtes. Zo kun je vol vertrouwen het drukke verkeer van het centrum induiken en hou je altijd de controle. Stadsmobiliteit zoals je nog nooit eerder gezien hebt.

 

 

De hipste crossover op straat
Met zijn zelfverzekerde en eigentijdse design is de nieuwe Aygo X een hippe verschijning. Zijn design en z'n speelse karakter worden nog eens versterkt door de mooie bi-tone lak. LED koplampen zorgen voor goed zicht in het donker, terwijl de achterlichten opvallen dankzij het iconische design van de Aygo. De grote 18" lichtmetalen velgen en oversized spatborden maken de Aygo X optisch lekker breed en een echte aandachttrekker.
De Aygo X is ruim en comfortabel en zit vol slimme features voor bestuurder én passagiers. Door het gebruik van premium materialen heeft het interieur een uitnodigende ambiance. En overal kom je mooie details tegen. Van subtiel gekleurde stiksels tot slimme opbergvakken voor iedereen.

 

 

Wees één met de stad
De Aygo X is meer dan een stadsauto. Het is een verlengstuk van je leven. Waarin je altijd connected bent. Met zijn uitgebreide en state-of-the-art uitrusting is de praktische Aygo X als een smartphone op wielen. Met Toyota SmartConnect heb je altijd een soepele, draadloze verbinding tussen je smartphone en de multimedia aan boord. Geef elke rit de passende soundtrack met je favoriete playlists die in topkwaliteit worden afgespeeld via het JBL audiosysteem. Op het 9” HD display zie je alles wat je nodig hebt. Van cloudnavigatie, actuele verkeersinformatie, plekken om te parkeren tot en met het dichtstbijzijnde tankstation. De Aygo X helpt je zelfs tijdens het rijden (handsfree via je smartphone) files te ontwijken en berichten in te spreken. En met de MyT app zorg je al voordat je vertrekt voor een lekkere temperatuur in de auto en open en sluit je de deuren op afstand. Als kers op de taart beschikt de Aygo X over draadloos Apple Carplay of Android Auto – always connected!