Toyota Auris Trend met 1.250 euro voordeel voor de klant

Update: 17 maart, 2016

Het interieur van de Trend-uitvoering is van fijne extra’s voorzien. De sportstoelen zijn bekleed met speciaal ontworpen bekleding en het dashboard van de Trend is met leder afgewerkt. De bestuurder en voorpassagier genieten van stoelverwarming en een elektrisch verstelbare lendensteun geeft de chauffeur extra comfort. De achterportieren hebben elektrisch bedienbare ruiten én worden uitgerust met privacy glass. Dat staat, net als de standaard 16 inch lichtmetalen wielen, niet alleen fraai, maar beperkt ook de inkijk én zorgt voor wat extra koelte op de achterbank.

Standaard climate control
De standaarduitrusting van de Auris Trend omvat onder meer climate control, audio- en telefoonbediening op het stuurwiel, het Toyota Touch-multimediasysteem met 6,1-inch touch screen en cruise control, wat het rijden in de Toyota Auris Trend nog aangenamer maakt. Tegelijkertijd introduceert Toyota de nieuwe metallic kleur Dark Blue, die direct leverbaar is voor de Trend-uitvoering.

Zuinige motoren
De koper heeft keuze uit twee bekende benzinemotoren: de 1.3 VVT-i met handbediende 6-bak en de 1.6 VVT-i, gekoppeld aan een handmatige transmissie met
6 verzetten of een CVT-automaat. De benzinemotoren zijn ontwikkeld met het oog op rijplezier en efficiency, wat ook blijkt uit het gemiddelde brandstofnormverbruik van 5,4 respectievelijk 5,9 l/100 km voor de handgeschakelde uitvoeringen en vermogens van 73 en 99 kW (99 en 132 pk).

De Toyota Auris Trend kan vanaf vandaag bij ons worden besteld.