Tien keer Toyota voor Kraamzorg!

Update: 31 januari, 2022

Tien stralend witte Toyota’s Aygo, hierin zijn de kraamverzorgende van Kraamzorg Betuwe en Gelderse Vallei vanaf nu op de weg te zien. Afgelopen week werden de auto’s opgehaald bij Toyota dealer Gebr. van Gent in Veenendaal.
“Onze  kraamverzorgende en consulenten rijden jaarlijks gezamenlijk zo’n 250.000 kilometer naar de kraamgezinnen voor het assisteren bij de bevalling en aansluitend het verlenen van de kraamzorg. Een deel daarvan mag dat vanaf nu doen in deze opvallende Toyota’s”, aldus Leonie Molthoff en Christel Benne, beiden de drijvende kracht achter dit bijzondere kraamzorgbureau.

Zorg op maat

Samen met hun team van bijna vijftig medewerkers bieden zij zorg op maat. Jaarlijks maken bijna duizend jonge gezinnen in de Betuwe en Utrechtse Heuvelrug  gebruik van deze uiterst professionele kraamzorg. Professie begint bij uitstekend opgeleide kraamverzorgsters. ‘De dames van ons team zijn gemiddeld veertig plus. Dat is een heel gedreven, creatieve en enthousiaste leeftijdscategorie. Dit is ontzettend bepalend voor een fijne kraamweek.”

 Betrouwbaar en duurzaam
“Na een uitgebreide selectie hebben wij uiteindelijk met volle overtuiging voor de Toyota Aygo en Gebr. van Gent gekozen”, vertelt Christel. “Betrouwbaarheid en duurzaamheid stonden bovenaan ons wensenlijstje. Want wanneer een van onze verzorgsters midden in de nacht wordt opgebeld voor een bevalling, moet die natuurlijk zo snel mogelijk ter plaatse kunnen komen. Daarnaast moet de auto plaats bieden voor een keur aan geavanceerde werkmaterialen.”

Perfecte service

Minstens zo belangrijk vinden wij de service. We merken veel overeenkomsten in de persoonlijke benadering van Gebr. van Gent met hoe wij de zaken zelf aanpakken. Wij gaan in ons vak ook voor compleet tevreden klanten en zijn trots dat daar onlangs rapportcijfer 9.0 voor is gegeven door onze klanten. Hiermee wordt ons bureau bovengemiddeld beoordeeld ten opzichte van anderen. Op www.kiesbeter.nl worden de landelijke presaties binnenkort getoond.  Van Gent heeft met het keer op keer winnen van de klanttevredenheid-award van Toyota aangetoond dat zij dezelfde waarden nastreeft.

Leonie besluit: “mijn collega’s zijn allemaal zeer content, eerste kilometers van de 250.000 zijn inmiddels een feit!”

www.bgvallei.nl

Foto's: Edwin van Vliet (Profilook)