Ontdek Toyota sporthistorie in Ede

Geplaatst op 01 augustus 2012 in Van Gent nieuws , Evenementen
Update: 17 maart, 2016

Dat Toyota een rijke sporthistorie heef is u misschien al bekend. Deze dagen zijn alle helden van weleer bij ons te bekijken, net als nieuwe helden.

<- klik op de foto voor meer foto's

De sport heritage tour is een tentoonstelling waarbij een deel van onze showroom wordt omgetoverd tot een museum met onze sportklassiekers. Toyota’s rijke sporthistorie gaat namelijk maar liefst 55 jaar terug. En daar zijn we trots op. Daarom kunt u onze sportlegendes nu in het echt bewonderen.

De collectie bestaat o.a. uit de exclusieve 2000GT: de eerste Japanse Supercar en de voorvader van de GT86, de Corolla WRC: de rallyauto die werd ingezet voor het wereldkampioenschap rally en de succesvolle racecar: de Castrol TOM’S Toyota Supra. En deze bijzondere collectie is nu uitgebreid met onze toekomstige sportklassieker: de GT86.

 

U kunt de voortreffelijke wegligging, achterwielaandrijving en de rijeigenschappen van deze nieuwe GT86 ervaren tijdens een testrit. Daarnaast is er een racegame waarin u met onze sportwagens kunt racen (ook leuk voor kinderen). Uiteraard zorgen we voor lekkere hapjes en drankjes.

Geef je hier op