Olympische winnaars bij Van Gent

Toyota is wereldwijd partner van de Olympische en Paralympische Spelen. Dit is omdat voor Toyota mobiliteit veel verder gaat dan auto’s, maar de diepe overtuiging dat alle mensen zich vrij moeten kunnen bewegen. De spelen staan op het punt van beginnen en twee Veenendaalse families gaan met Toyota een kijkje nemen in PyeongChang!

Twee winnaars

De families deden mee aan de Energy Challenge. Rij tot 50% van de tijd elektrisch met één van de vele Toyota Hybrids en maak kans op mooie prijzen! Hoewel deze Energy Challenge nog tot en met 31 maart doorgaat zijn de eerste prijzen al uitgereikt. De families Kooiman en Lindeman uit Veenendaal zijn de gelukkige winnaars van een geheel verzorgde reis naar de Olympische Winterspelen in Zuid Korea! “Wat een mooie verrassing, we vinden het een geweldig cadeau!” aldus een van de winnaars.

Een indrukwekkend verhaal
Toyota steunt meerdere Olympiërs en Paralympiërs. Zoals Ireen Wüst: de meest succesvolle Nederlandse Olympiër die dit jaar haar onmogelijke mogelijk maken door voor de vierde keer op rij thuis te komen met goud.

Maar ook de 19-jarige Chris Vos. Zijn verhaal is erg indrukwekkend. Als vijfjarig jongetje raakte zijn rechterbeen van heup tot tenen verlamd door een ongeval. Er werd hem verteld dat hij nooit meer zou kunnen lopen, laat staan sporten.  Met ongekend doorzettingsvermogen en wilskracht wist hij paralympisch snowboarder te worden.

Zijn drive om het onmogelijke mogelijk te maken sluit naadloos aan bij Toyota’s overtuiging dat iedereen, zonder daarin op enige wijze onderscheid te maken, zich moet kunnen voortbewegen.
De slogan luidt dan ook: Start Your Impossible!