Nu ook autoverhuur bij Van Gent

Geplaatst op 01 maart 2018
Update: 14 december, 2021

Autobedrijf Van Gent breidt haar dienstenpakket uit met autoverhuur en shortlease. Wij gaan hiervoor een samenwerking aan met de landelijke autoverhuurketen Autohopper. “We springen daarmee in op de toenemende huurvraag naar personenauto’s, (verhuis)bussen, lichte bedrijfswagens en aanhangwagens.”

Het voelt als een natuurlijke stap voor het inmiddels 48-jarige familiebedrijf, vertelt Diderik van Gent. Hij en zijn neef Gilbert van Gent hebben een toekomstbestendig fullservice autobedrijf voor ogen. “Naast verkoop van auto’s, onderhoud en onze reguliere leasemogelijkheden merken we dat klanten steeds meer behoefte hebben aan flexibele mobiliteitsoplossingen voor de korte termijn. Daarvoor gaan ze het liefst naar hun vertrouwde autobedrijf. Met de autoverhuur maken we ons dienstenpakket nog completer.”

U kunt vanaf nu bij Van Gent terecht voor de verhuur en shortlease van kleine tot grote personenauto’s. Een flexibele oplossing voor bijvoorbeeld een dagje uit, een (wintersport)vakantie of zelfs een paar maanden. Van Gent: “We verhuren nieuwe compleet uitgeruste voertuigen. Van Toyota Aygo’s tot ruime gezinswagens, maar ook bestelbussen. Ideaal wanneer je gaat verhuizen bijvoorbeeld. Daarbij werken we met zeer scherpe, duidelijke tarieven en heldere voorwaarden. Er is al een huurauto voor 19 euro per dag inclusief btw en verzekering.” Een auto nodig voor een langere periode? “Shortlease is de perfecte middenweg tussen daghuur en leasen. Je profiteert wel van de financiële voordelen van langer huren, maar hoeft niet lang vast te zitten aan de auto.”

Voor deze nieuwe verhuur- en shortleasetak werkt Van Gent samen met Autohopper. “Een no-nonsense autoverhuurder met ruim 100 vestigingen door het hele land. Een bedrijf ook waar wij al vele jaren een goede relatie mee hebben en regelmatig Toyota’s aan mogen leveren. Prettig aan Autohopper is dat zij werken met heldere voorwaarden en transparante tarieven. Onze klanten verwachten en vertrouwen onze hoogwaardige service, daar past een betrouwbaar autoverhuurbedrijf bij.”

In de beide vestigingen van Van Gent kan men vanaf nu terecht voor autoverhuur en shortlease. Reserveringen kunnen ter plekke en online worden gemaakt bij Autohopper Van Gent Ede aan de Copernicuslaan 7-9 in Ede: 0318 - 69 78 55.

Fotobijschrift: Het team van Van Gent en Autohopper poseren bij een deel van de nieuwe huurauto’s