Jan Ditewig 40 jaar in dienst bij Van Gent

Geplaatst op 03 april 2018 in Van Gent nieuws
Update: 9 oktober, 2018

3 april 2018 is een gedenkwaardige dag, vandaag is Jan Ditewig maarliefst 40 jaar in dienst bij Van Gent!

Waar hoor je dat nog? Een uniek dienstverband. Toen hij begon in 1978 waren we nog nét geen Toyota-dealer. Hij  werkte bij Jansen Fiat en wilde graag verder. Via via kwam hij met Van Gent in aanraking. "Aanvankelijk deden we alle merken auto’s, wel hadden de broers Cor en Wim al regelmatig nieuwe Toyota’s op de dam staan. Toen ik terugkwam van mijn zomervakantie waren we ineens Toyota-dealer.

Op de vraag wat Jan zelf denkt dat het geheim is om zo lang in dienst te zijn bij een bedrijf is hij duidelijk: “ik ben nooit met tegenzin naar mijn werk gegaan. De klik is er van het begin af aan. Ik heb altijd veel vrijheid gekregen van om mijn functie goed in te vullen. Natuurlijk zoals de broers het wilden, maar ik kon en kan er goed mijn ei in kwijt. Dat speelt een belangrijke rol.

Vanochtend vroeg hebben Diderik en Gilbert de jubilaris verrast met een ontbijtje thuis. Zij hebben hem begeleid naar de zaak waar hij warm werd onthaald door al zijn collega’s. Namens de broers heeft jan een aantal cadeaus in ontvangst mogen nemen, net als van Toyota importeur Louwman & Parqui.

Wij feliciteren Jan met het behalen van deze prachtige mijlpaal! Bekijk hier een kort videoverslag: