Jan Ditewig met pensioen

Geplaatst op 29 augustus 2023 in Van Gent nieuws
Update: 4 september, 2023

 

Na een dienstverband van meer dan 45 jaar is Jan Ditewig met pensioen gegaan. Hij is altijd verantwoordelijk geweest voor de After Sales in de rol als chef werkplaats van vestiging Veenendaal.

Een dienstverband van 45 jaar betekent dat Jan al sinds de beginjaren bij Van Gent werkt. “Ik heb gesolliciteerd op mijn 19e als eerste als monteur voor schadeherstel”, vertelt Jan, “maar al snel kwamen we erachter dat mijn hart bij de werkplaats lag. Gelukkig kon ik snel verder als monteur en al gauw als chef.”
 

Motor

In die tijd (en nog steeds) is Jan fanatiek motorrijder. Hij kreeg het zelfs voor elkaar om de motor binnen te mogen neerzetten, recht voor het kantoor van Cor van Gent. Snel nadat Jan in dienst kwam, werd Van Gent officieel Toyota dealer. Door de jaren heen groeide en groeide het bedrijf, en Jan groeide mee en kreeg verantwoordelijkheid voor een steeds groter team. Ook heeft hij veel affiniteit met ICT en heeft op dat gebied veel gedaan binnen het bedrijf.

Pijler

Jan houdt niet van stilzitten en heeft er door de jaren altijd voor gezorgd dat het werk af was en de klant tevreden. De afgelopen jaren heeft hij zijn opvolgers opgeleid. Stefan en Kevin zijn inmiddels enthousiast in zijn voetsporen getreden. Gilbert van Gent: “Jan is en blijft een pijler onder ons bedrijf. Hij heeft het mede opgebouwd tot wat het vandaag de dag is. We hebben groot respect en zijn dankbaar voor zijn jarenlange toewijding en trouw en we zijn blij dat hij voorlopig nog een dag in de week blijft ondersteunen op het gebied van onze ICT.”

Vervolg
Gilbert van Gent: “Jan is en blijft een pijler onder ons bedrijf. Hij heeft het mede opgebouwd tot wat het vandaag de dag is. We hebben groot respect en zijn dankbaar voor zijn jarenlange toewijding en trouw en we zijn blij dat hij voorlopig nog een dag in de week blijft ondersteunen op het gebied van onze ICT.”