Gijs met pensioen

Geplaatst op 27 maart 2021 in Van Gent nieuws
Update: 31 januari, 2022

Na een dienstverband van ruim 35 jaar is Gijs Doornenbal met pensioen gegaan. Vanaf 1985 werkte hij als monteur bij Van Gent. Eerst in Overberg en later in Veenendaal.

Gijs is een vroege vogel en zo kwam het dat Diderik, Jacco en Gilbert van Gent al om 6.00 uur in de auto zaten om Gijs goed aan zijn laatste werkdag te laten beginnen. Na een stevig ontbijt mocht Gijs met de nieuwe Mirai waterstofauto de laatste rit maken naar zijn vertrouwde werkplek. Daar aangekomen werd hij warm welkom geheten door al zijn collega’s.

Sollicitatie

De hele dag is hij in het zonnetje gezet en zijn er de nodige herinneringen opgehaald. Een van deze willen we u niet onthouden. Zijn sollicitatie. Gijs meldde zich op een avond bij de gebroeders Van Gent. Die waren op dat moment aan het werk om een motor uit een bus te bouwen. Dus is hij maar direct mee gaan sleutelen. Om half elf werd er nog wat gesproken samen. De conclusie was dat hij de volgende dag direct kon beginnen en hij is niet meer weg gegaan.

Met veel plezier kijkt hij terug op die begintijd in Overberg. Cor en Wim waren er eind van de dag nog om hem een bijzonder cadeau te overhandigen. Een weekend weg met zijn vrouw en een bord met daarop “quick service”. Het bord waar Gijs jaren naast heeft staan sleutelen in Overberg. Voorzien van alle namen van de collega’s.

Wij wensen Gijs een goed en bovenal lang pensioen toe en bedanken hem voor de vele jaren trouwe dienst.