Drie nieuwe Aygo's voor Loo van Eck

Geplaatst op 17 mei 2011
Update: 31 januari, 2022

Gisteren werden er weer nieuwe Toyota's afgeleverd aan Loo van Eck Communicatie | Advies & Training in Ede. Inmiddels bestaat hun wagenpark al uit ruim 30 Toyota's!

Deze keer drie Toyota Aygo's in de opvallende nieuwe Loo van Eck looks. De zilverkleurige Aygo's zijn door  Van Lambalgen Allround Reclame uit Wekerom voorzien van een rode achterzijde. Samen met  frisse logo's en teksten maakt dit de 'Loo van Eck Aygo' tot een vlotte en jeugdige verschijning! Of ze opvallen mag een ieder zelf bepalen, wij vinden van wel!

Loo van Eck zorgt ervoor dat mensen binnen een organisatie beter communiceren. Dat klinkt eenvoudig. Maar dat is het niet. Om mensen beter te laten communiceren, moet je hun gedrag veranderen. En dat vereist een slimme aanpak. Met 28 jaar ervaring weten zij wat die aanpak is. 

Dat wij bij Gebr. van Gent blij zijn met een klant als Loo van Eck spreekt voor zich. Nog niet eens in de eerste plaats vanwege het aantal auto's die zij bij ons kopen maar vooral op de manier waarop zij zaken met ons doen. De medewerkers van Loo van Eck zijn altijd enthousiast en dat werkt erg aanstekelijk! Mede daardoor werkt de samenwerking sinds kort ook twee kanten op. In de persoon van adviseur Jolanda Davids krijgen wij advies en training om onze interne communicatie nog verder te professionaliseren. De eerste sessies hebben inmiddels plaatsgevonden en zoals verwacht is de inbreng van Loo van Eck zeer inspirerend!

 

Foto: Henk Barten (Gebr. van Gent), Judith van Oorsouw, Daniëlle Beens en Pieter de Winter (vlnr)