De heer Schinkel wint jaar lang auto wassen!

Geplaatst op 29 november 2011
Update: 31 januari, 2022

 

Tijdens de WinterWelkom stonden er een paar unieke oude Toyota's in onze showroom in Veenendaal. Rondom deze modellen zijn er vragen opgesteld genaamd de: 'was vroeger alles beter?'-Quiz! De hoofdprijs is een jaar lang gratis auto wassen!

Nadat de jury de vele inzendingen gecontroleerd had op fouten kwam de heer Schinkel als winnaar uit de bus! Hij wint een jaar lang iedere maand gratis auto wassen in onze eigen wasstraat.

Tijdens het wachten op de wintercheck konden de bezoekers van onze showroom meedoen met deze quiz, en genieten van mooie klassieke Toyota's. Zoals de Toyota 1000 uit 1978, de Tercel uit 1982 (35000 kilometer slechts gereden) de eerste voorwielaangedreven Toyota, de eerste Celica, een prachtige Crown automaat en natuurlijk de klassieke LandCruiser BJ40.

Waren auto's vroeger goedkoper?

De laatste vraag van de quiz was: hoeveel kostte in 1992 een Toyota Starlet 1.3 friend (basis) in guldens?? Ter vergelijk de goedkoopste auto op de prijslijst (Aygo Acces is € 8.490). Den ker maar even over na, onderaan dit bericht staat het antwoord...

 

>>

 

 

 

 

>>

 

 

 

 

 

 

 

 

>>

 

 

 

 

 

 

>>

 

 

 

 

>>

 

 

 

 

Schrik niet, in 1992 kostte een Starlet Friend fl. 21.445,- oftewel: auto's zijn goedkoper geworden in plaats van duurder. Zeker gezien de uitrusting van de auto's...