Toyota RAV4 2019

Nieuwsgierig naar de Toyota RAV4 2019? De compleet nieuwe RAV4 heeft veel te bieden. Een prachtige hybride SUV zonder concessies in prestaties! Dat mag gezegd worden. Lees hier alvast over de fijne rijeigenschappen, alvorens je deze zelf bij Van Gent kunt ervaren. En de looks? Die zijn ongekend stoer en robuust...

De nieuwe RAV4 nu in de showroom. Reserveer 'm nu voor een proefrit!

RAV4 2019 zijaanzicht

Toyota RAV4 2019  radicaal vernieuwd 

De nieuwe Toyota RAV4, totaal anders dan de huidige hybride. De nieuwe RAV4 blinkt ondermeer uit in zijn looks. Het design is opvallend, zowel van buiten als van binnen.  Groot en stoer, met een interieur vol doordachte details. Ook de vooruitstrevendheid van Toyota in technologie heeft de RAV4 veel winst opgeleverd.

Wat bij de nieuwe RAV4 vooral opvalt:

  • Radicaal gewijzigd design
  • Meer ruimte op alle fronten
  • Luxueuze interieur 
  • Zeer wendbaar dankzij laag zwaartepunt en stijver chassis
  • RAV4 Hybrid: Krachtiger én zuiniger hybride-aandrijving
  • De nieuwe 2,5 liter hybride aandrijflijn is stil en kan zichzelf opladen

  

RAV4 hybride SUV

Hybride rijden staat in de spotlights. Het bespaart brandstof, levert extra power op, is duurzaam én betaalbaar.  De RAV4 hybride SUV met vierwielaandrijving is dan ook uniek in het segment. Een efficiënte 2,5-liter viercilinder benzinemotor in combinatie met krachtige elektrische power. Bovendien uitgerust met All Wheel Drive. Dit zorgt voor extra grip op een glad wegdek. 

 

Innovatief Toyota Safety Sense veiligheidssysteem

Het TNGA (Toyota New Global Architecture) platvorm vormt de basis van de nieuwe Toyota modellen. Zo ook van de RAV4. Het zwaartepunt is zeer laag wat de RAV4 uiterst wendbaar maakt en plezieriger om te rijden dan ooit.

 

De nieuwe Toyota RAV4 bij Van Gent

Begin 2019 kun je de RAV4 2019 komen bewonderen in onze showroom. Én ervaren. Want uiteraard kan je een proefrit maken. Wil je dat wij jou op de hoogte houden? Meld je nu alvast vrijblijvend aan. Wij nemen contact met je op als hij binnen is! Heb je de nieuwe Camry en de nieuwe Corolla ook al bekeken?

Reseveer een RAV4 proefrit bij Van Gent! Vul nu het formulier in.