Toyota Corolla 2019

Klaar om u te verrassen, de Toyota Corolla 2019.  Met deze Corolla gaat er een nieuw tijdperk in. De Corolla is als eerste Toyota leverbaar met twee verschillende hybride aandrijflijnen. Goed voor een geweldige rijbeleving, welk model u ook kiest! Wij zetten nu alvast de belangrijkste eigenschappen op een rijtje en kom de nieuwe Corolla in 2019 bekijken in onze showroom. Bekijken én ervaren. 

De nieuwe Corolla verwachten wij maart 2019 in onze showroom. Wij informeren u graag zodra het zover is. Laat uw gegevens achter en mis die proefrit niet...

Toyota Corolla 2019  compleet vernieuwd  

De Corolla Hatchback is sportief en compact, de Touring Sports is net zo elegant als veelzijdig.  Met de nieuwe Corolla kiest u ook voor het milieubewuste gemak van hybride. Speciaal voor de zakelijke rijder is de Corolla leverbaar vanaf € 319,- per maand (excl. BTW)*

De Corolla 2019 in het kort:

  • Sportief en dynamisch nieuw design
  • Leverbaar met twee verschillende hybride aandrijflijnen
  • Kies voor de Hatchback of Touring Sports uitvoering
  • Leverbaar met twee verschillende hybride aandrijflijnen
  • 1.8 Hybrid of 2.0 Hybrid
  • Zeer wendbaar dankzij laag zwaartepunt en stijver chassis
  • Innovatief Toyota Safety Sense veiligheidssysteem

Het TNGA (Toyota New Global Architecture) platvorm vormt de basis van de nieuwe Toyota modellen. Zo ook van de Corolla. Het zwaartepunt is zeer laag wat de Corolla uiterst wendbaar maakt en plezieriger om te rijden dan ooit.

 

Sportieve looks

De nieuwe Toyota Corolla valt op door zijn looks. De lage, elegant gesneden motorkap draagt bij aan een sportief profiel, met de voor- en achterzijde die zorgen voor een krachtige, brede uitstraling. Een imposante grille. LED koplampen, velgen in drie verschillende designs en verschillende bi-tone kleurstellingen maken het opvallende design compleet. En de nieuwe Corolla Touring Sports is even veelzijdig van binnen als dynamisch van buiten.

  

Geavanceerde veiligheidstechnologie

Het innovatieve Toyota Safety Sense geeft hulpsystemen voor de bestuurder een nieuwe dimensie. De nieuwe Corolla waarschuwt u niet alleen voor potentieel gevaar, maar helpt u ook om tijdig actie te ondernemen. Zo bent u ervan verzekerd dat u en uw passagiers goed worden beschermd en wordt autorijden plezieriger dan ooit.

De nieuwe Toyota Corolla in maart bij Van Gent

Begin 2019 kunt u de Corolla komen bewonderen in onze showroom. Én ervaren. Want uiteraard kunt u een proefrit maken. Kunt u nauwelijks wachten? Meld u nu al aan door het formulier in te vullen, dan houden wij u op de hoogte als hij binnen is! Heeft u de nieuwe Camry en de nieuwe RAV4 ook al bekeken?

Reseveer een Corolla proefrit bij Van Gent!

*Vraag naar de voorwaarden. Wijzigingen voorbehouden.