Toyota Corolla 2019

Klaar om jou te verrassen, de Toyota Corolla 2019.  Met deze Corolla gaat er een nieuw tijdperk in. De Corolla is als eerste Toyota leverbaar met twee verschillende hybride aandrijflijnen. Goed voor een geweldige rijbeleving, welk model je ook kiest! Wij zetten nu alvast de belangrijkste eigenschappen op een rijtje en kom de nieuwe Corolla in 2019 bekijken in onze showroom. Bekijken én ervaren. 

De nieuwe Corolla verwachten wij maart 2019 in onze showroom. Wij informeren je graag zodra het zover is. Laat jouw gegevens achter en mis die proefrit niet...

Toyota Corolla 2019  compleet vernieuwd  

De Corolla Hatchback is sportief en compact, de Touring Sports is net zo elegant als veelzijdig.  Met de nieuwe Corolla kies je ook voor het milieubewuste gemak van hybride. Speciaal voor de zakelijke rijder is de Corolla leverbaar vanaf € 319,- per maand (excl. BTW)*

De Corolla 2019 in het kort:

  • Sportief en dynamisch nieuw design
  • Leverbaar met twee verschillende hybride aandrijflijnen
  • Kies voor de Hatchback of Touring Sports uitvoering
  • Leverbaar met twee verschillende hybride aandrijflijnen
  • 1.8 Hybrid of 2.0 Hybrid
  • Zeer wendbaar dankzij laag zwaartepunt en stijver chassis
  • Innovatief Toyota Safety Sense veiligheidssysteem

Het TNGA (Toyota New Global Architecture) platvorm vormt de basis van de nieuwe Toyota modellen. Zo ook van de Corolla. Het zwaartepunt is zeer laag wat de Corolla uiterst wendbaar maakt en plezieriger om te rijden dan ooit.

 

Sportieve looks

De nieuwe Toyota Corolla valt op door zijn looks. De lage, elegant gesneden motorkap draagt bij aan een sportief profiel, met de voor- en achterzijde die zorgen voor een krachtige, brede uitstraling. Een imposante grille. LED koplampen, velgen in drie verschillende designs en verschillende bi-tone kleurstellingen maken het opvallende design compleet. En de nieuwe Corolla Touring Sports is even veelzijdig van binnen als dynamisch van buiten.

  

Geavanceerde veiligheidstechnologie

Het innovatieve Toyota Safety Sense geeft hulpsystemen voor de bestuurder een nieuwe dimensie. De nieuwe Corolla waarschuwt je niet alleen voor potentieel gevaar, maar helpt je ook om tijdig actie te ondernemen. Zo ben je ervan verzekerd dat jij en jouw passagiers goed worden beschermd en wordt autorijden plezieriger dan ooit.

De nieuwe Toyota Corolla in maart bij Van Gent

Begin 2019 kan je de Corolla komen bewonderen in onze showroom. Én ervaren. Want uiteraard kan je een proefrit maken. Kan je nauwelijks wachten? Meld je nu al aan door het formulier in te vullen, dan houden wij je op de hoogte als hij binnen is! Heb je de nieuwe Camry en de nieuwe RAV4 ook al bekeken?

Reseveer een Corolla proefrit bij Van Gent!

*Vraag naar de voorwaarden. Wijzigingen voorbehouden.