Toyota Camry 2019

Verfijnde elegantie mét hybryde aandrijving van de nieuwste generatie. Door strak design te combineren met voortreffelijke prestaties,  heeft Toyota met de nieuwe Camry een auto ontworpen die garant staat voor een innovatieve rijervaring. Nieuwsgierig naar de nieuwe Toyota Camry? Bewonder nu alvast zijn fijne looks en geweldige specificaties. In de loop van 2019 kan je 'm zien én ervaren bij Van Gent. 

De nieuwe Camry:   vanaf juni 2019 in de showroom bij Van Gent. Wil je zodra het zover is bericht van ons ontvangen? Dat kan! Laat jouw gegevens achter.

Camry 2019 vooraanzicht

Toyota Camry 2019  verfijnde hybride

In deze hybride geniet je van elke rit. Danzij optimaal comfort en technische prestaties.

Wat bij de nieuwe Camry 2019 vooral opvalt:

  • Elegant design
  • Ruim zitcomfort, ook op de achterbank
  • Soepele en dynamische rijeigenschappen
  • Zeer wendbaar dankzij laag zwaartepunt en stijver chassis
  • Krachtiger én zuiniger hybride-aandrijving
  • Geruisloze nieuwe 2,5 liter hybride aandrijflijn
  • Innovatief Toyota Safety Sense veiligheidssysteem

Zijn compleet nieuw ontwikkelde 2,5 liter benzinemotor bundelt, samen met de electromotor, een indrukwekkend koppel en vermogen tot vloeiende prestaties en geruisloos rijcomfort. Behalve van extra vermogen ben je daarbij ook verzekerd van zeer gunstig brandstofverbruik.

Het TNGA (Toyota New Global Architecture) platvorm vormt de basis van de nieuwe Toyota modellen. Zo ook van de Camry. Het zwaartepunt is zeer laag wat de Camry uiterst wendbaar maakt en plezieriger om te rijden dan ooit.

 

Elegant design en volop ruimte 

Het hoogstaande interieur van de nieuwe Camry Hybrid combineert een elegant design met de allerbeste materialen. Naast ruim zitcomfort, zowel voorin als achterin, genieten bestuurder en passagier van een stijlvol dashboard met ononderbroken lijnen.  Zowel een middenconsole met daarin de bediening voor airconditioning, audio en de verstelbare rugleuning van de achterbank behoren tot de mogelijkheden. Met een laadvolume van 524 liter heb je bovendien alle ruimte om alles mee te nemen wat je nodig hebt.

 

Geavanceerde veiligheidstechnologie

Elke Camry Hybrid is uitgerust met Toyota Safety Sense, een compleet arsenaal aan geavanceerde technologieën die een nieuwe dimensie geven aan rij-hulpsystemen voor de bestuurder. Toyota Safety Sense omvat functies als een Pre-Collision System met voetgangersdetectie, full-range Adaptive Cruise Control en Lane Departure Alert met Steering Assist.

De nieuwe Toyota Camry in juni bij Van Gent

Aankomende juni kunt u de Camry 2019 komen bewonderen in onze showroom. Én ervaren. Want uiteraard kan je een proefrit maken. Kan je nauwelijks wachten?

Meld je nu al aan door het formulier in te vullen.  Wij nemen contact op zodra hij binnen is!