Vestiging Ede verhuist per 12-12

Geplaatst op 04 oktober 2011
Update: 31 januari, 2022

 

 

De verhuisdatum is bekend. Per 12 december is vestiging Ede verhuisd van de Kelvistraat 900 meter verderop naar de Copernicuslaan (aan de A12).

Momenteel zijn we druk ons nieuwe pand te verbouwen. De gescheiden showrooms worden samengevoegd waardoor we genoeg ruimte hebben om alle nieuwe Toyota's aan u te tonen. Daarnaast is er ruim voldoende plaats om onze gebruikte Toyota's droog en schoon aan u te laten zien.

Waarom verhuizen?

De huidige locatie aan de Kelvinstraat bood ons al een tijd te weinig ruimte. De werkplaats zit op het maximale van haar capaciteit en ook voldoende parkeerruimte bleek een structureel probleem. De nieuwe locatie aan de copernicuslaan biedt veel groeimogelijkheden waardoor we u ook in de toekomst goed van dienst kunnen blijven zijn. Uiteraard door ons vertrouwde team van medewerkers.

Verbouwing

De twee showrooms worden zoals gezegd samengevoegd. Centraal wordt de hoofdingang gesitueerd. Er komt een mooie ontvangstbalie in de showroom en een mooie wachtlounge. Daarnaast komt er een receptiebalie voor de werkplaats en onderdelen. De vloer wordt betegeld en uiteraard wordt alles voorzien van de Toyota merkuitstraling.

Wasstraat

Op de foto ziet u een impressie van het pand zoals dit er na de verbouwing uit zal zien. Verder komt er nu ook een eigen wasstraat. Zoals u gewend bent wordt uw auto na elke onderhoudsbeurt gratis voor u gewassen. Daarnaast bent u nu ook bij ons welkom voor tussentijdse wasbeurten.

De tekst op de showroom springt in het oog.

Tussen de twee showrooms wordt de muur weggehaald

En ineens is er ruimte

Tussen de twee 'oude' showrooms komt de hoofdingang.