Toyota liefde roest niet

Geplaatst op 29 januari 2011 in Klanten , Humor/grappig

Je eerste liefde vergeet je nooit. Dat geldt ook voor Wout van Essen. Zijn eerste liefde was een Toyota 1000. Nu, 32 jaar later, ziet Wout Abraham én viert hij met zijn vrouw Ans hun 25 jarig huwelijk. Als verrassing mag hij zich weer herenigen met zijn oude liefde.

 


Vanochtend werd Wout daarom geblinddoekt onze showroom in geleid. En daar stond hij oog in oog met een prachtige mosterdgele Toyota 1000.

“Ik weet het nog als de dag van gister” vertelt Wout, “het was precies zo’n kleur, deze ziet er trouwens nog erg goed uit”.

Na een lekker gebakje en wat foto’s trok het echtpaar Van Essen de omgeving in. “Het gevoel van toen komt dan weer helemaal terug, de benzinegeur, lekker dicht tegen elkaar aan zitten. Ik kan mij moeilijk voorstellen dat we hiermee helemaal naar Zuid-Frankrijk zijn gereden”.

Wout heeft na deze Toyota 1000 nagenoeg alleen met Toyota’s gereden in zijn leven. “Het zijn gewoon goede auto’s, dat zie je maar aan deze; hij rijdt nog als nieuw. Mijn vrouw heeft mij samen met Van Gent leuk verrast met deze dag ter gelegenheid van mijn verjaardag en ons 25 jarig huwelijk, bedankt daarvoor."

 

Namens alle medewerkers, van harte gefeliciteerd!