Toyota introduceert PROACE Creator

Geplaatst op 24 april 2019 in Toyota/Modelnieuws

Toyota brengt een gelimiteerde versie van zijn bedrijfswagen PROACE op de markt, de extra complete PROACE Creator. De uitstraling is extra stoer door onder meer standaard 17-inch lichtmetalen velgen met brede banden. Tot de standaarduitrusting behoren verder een navigatiesysteem, audiosysteem en cruise control. De prijzen beginnen bij een scherpe 19.900 euro, exclusief btw en bpm. 

Praktisch werkpaard

De gelimiteerde Toyota PROACE Creator is ondanks zijn exclusieve voorkomen een praktisch werkpaard, met een laad- en trekvermogen van respectievelijk 1.500 kg en 2.500 kg. Welke versie de klant ook kiest, altijd zijn de bumpers en flankbescherming uitgevoerd in de kleur van de carrosserie. De mistlampen en grille hebben chroomkleurige accenten.

250 exemplaren

Deze exclusieve versie van de PROACE wordt geleverd in een beperkte oplage van 250 exemplaren en is leverbaar met zowel een 102 pk als een 122 pk motor. Welke versie de klant ook kiest, altijd zijn de bumpers en flankbescherming uitgevoerd in de kleur van de carrosserie. De mistlampen en grille hebben chroomkleurige accenten.

Benieuwd of geïnteresseerd?

Vraag dan nu bij Van Gent naar de mogelijkheden!