Nieuwe Toyota modellen 2020

In 2020 verwelkomen we weer een aantal gloednieuwe Toyota modellen in de showroom. Kom naar Toyota Van Gent in Ede of Veenendaal voor meer informatie, een proefrit of advies op maat. Onderstaande Toyota modellen verwachten we in 2020. 

De nieuwe Yaris: meer flair en rijplezier  

De vierde generatie van dit succesverhaal. Toyota heeft ingezet op meer flair, design en rijplezier naast de befaamde kwaliteit en betrouwbaarheid. Deze Toyota Yaris 2020 voldoet perfect aan deze nieuwe filosofie en staat vanaf de zomer van 2020 in onze showroom. 

Deze Toyota Yaris 2020 met een totaal nieuwe Hybride-aandrijflijn is vanaf juni 2020 te bestellen bij Toyota Van Gent in Ede en Veenendaal.  

PROACE CITY: de ideale kleine bedrijfswagen

Met de PROACE City introduceert Toyota de eerste Toyota bedrijfsauto in het compacte segment. Verkrijgbaar in twee lengtematen en verschillende uitvoeringen. Deze bedrijfswagen in vanaf begin 2020 te bewonderen in de showroom en nu al te bestellen. 

PROACE Electric: goed voor betere luchtkwaliteit 

De Toyota PROACE is dé bus voor uw klus en in 2020 verkrijgbaar als volledig elektrische bedrijfswagen, de PROACE Electric. Ideaal als bestelbus en met de betrouwbaarheid die u van Toyota gewend bent. 

PROACE City Electric 

Naast de PROACE CITY kijken we uit naar de PROACE CITY Electric, die in 2021 geïntroduceerd wordt. Hiermee is het gamma met volledig elektrische PROACE bedrijfswagens compleet. 

Meer informatie over de nieuwe Toyota modellen in 2020

Heeft u vragen over de Toyota modellen? Wilt u advies of even rondkijken in de showroom? Kom naar de Van Gent dealer in Ede en Veenendaal.