PROACE Campervan

Vanaf eind juni is het zover: dan staat de Toyota PROACE Campervan bij Van Gent Ede in de showroom. De PROACE is een veelzijdige camperbus, die je meeneemt op kampeervakantie, stedentrip of een avontuurlijke reis door de bergen.  

Heb je interesse in deze camperbus, wil je een proefrit maken of de campervan huren? Vul dan ons contactformulier in. 

Eigenschappen

Een comfortabele rit met deze Toyota  Campervan

De rit naar jouw bestemming verloopt uitermate comfortabel in de Toyota PROACE Campervan. De camper wordt namelijk aangedreven door de sterkst leverbare motor met 177pk en automaat. Perfecte rijeigenschappen voor waar je ook heenrijdt, of het nou over de snelweg is of over bochtige bergwegen. Mocht het tijdens het filerijden een beetje te warm worden, zet dan de climate control aan en houd het hoofd koel. De geïntegreerde navigatie in deze Toyota PROACE Campervan van brengt je overal naartoe. Leverbaar in twee lengtes , is deze buscamper aan te passen naar jouw wensen. Hij is er al met een lengte van minder dan 5 meter, en een hoogte van slechts 1,99, en daarmee  ideaal voor een stedentrip! De lange versie meet 5.30m.

Genoeg ruimte

Eenmaal aangekomen op jouw bestemming, is het opzetten van jouw slaapplek een fluitje van een cent. De meeste camperbussen komen met een pop-up dak, zo ook de Toyota PROACE Campervan. Dit zorgt ervoor dat je extra ruimte heeft, die zowel gebruikt kan worden voor stahoogte als een tweepersoonsbed. De voorstoelen zijn draaibaar, zodat ze naar de leefruimte achterin gedraaid kunnen worden. Mocht het een keer regenen, dan zit je binnenin deze Toyota Campervan gelukkig droog. De achterbank is om te toveren tot nog een tweepersoonsbed of kan vooruit worden geschoven voor meer bagageruimte.

Hoogwaardig afgewerkt

De boodschappen voor de barbecue kunt u kwijt in de keuken met koelkast van 25 liter inhoud. Tevens zijn er een watertank en een geïntegreerd kookstel aanwezig in deze hoogwaardig afgewerkte Toyota PROACE Campervan. Zelfs op vakantie kan je jezelf ontplooien tot ware chef-kok. De materialen gebruikt in het interieur en de degelijke bouwkwaliteit zijn voortreffelijk.

's Avonds nog even profiteren van de warmte? Klap de luifel met geïntegreerde ledverlichting uit, ga zitten en geniet van een tijdschrift of serie.  Tevens is er een 100W zonnepaneel op het dak gemonteerd om de accu op te laden. 

Kortom: de PROACE Campervan is zeer compleet. Heb je interesse? Neem contact met ons op, wij beantwoorden graag jouw vragen.

Disclaimer:
Prijslijsten wijzigen voortdurend. De inhoud van deze documenten zijn daarom puur informatief op het gebied van uitrusting en technische specificaties. Niet op het gebied van prijzen. Voor de actuele prijslijst kan je terecht op de website van Toyota of bij ons in de showroom.