Proace Verso

De gloednieuwe PROACE VERSO is een ruime, luxueuze en veelzijdige auto met ruimte tot negen inzittenden. De personenversie van de PROACE lijn dus. Dankzij diverse geavanceerde veiligheids- en assistentieopties, is het dé ideale reisgenoot voor grotere gezinnen en groepen. Toyota verkent met de PROACE VERSO een nieuw deel van de markt.

 

Eigenschappen

Breed aanbod ultra zuinige en schone dieselmotoren
Toyota heeft voor de PROACE VERSO verschillende dieselmotoren in  vermogensvarianten van 70 kW/95 pk tot 130 kW/180 pk. Alle motoren hebben een opmerkelijk lage CO2-emissie dankzij efficiënte handgeschakelde- of gerobotiseerde transmissies, stop- en startsystemen én automaten.

Overzicht dieselmotoren
1,6 liter viercilinder 70 kW/95 pk – handgeschakelde 5-bak/gerobotiseerde 6-bak (CO2: 135-148 g/km)
1,6 liter viercilinder 85 kW/115 pk – handgeschakelde 6-bak (CO2: 133-137 g/km)
2,0 liter viercilinder 110 kW/150 pk – handgeschakelde 6-bak (CO2: 139-143 g/km)
2,0 liter viercilinder 130 kW /180 pk – 6-trapsautomaat (CO2: 151-159 g/km)

Drie lengtematen
De PROACE VERSO is verkrijgbaar in drie lengtematen.

De Compact Verso is 4,6 meter lang en heeft een wielbasis van 2,9 meter en biedt plaats aan negen personen.
De Medium is 4,9 meter lang met een wielbasis van 3,2 meter.
De Long Verso beschikt over dezelfde wielbasis, maar is verlengd tot 5,3 meter voor extra bagageruimte. Handige schuifdeuren zijn aanwezig op alle versies en maken instappen makkelijker dan ooit.

Multifunctioneel
De PROACE VERSO heeft zes tot negen stoelen. Alle versies zijn multifunctioneel waarbij de stoelen en banken opklapbaar of verschuifbaar zijn. Afhankelijk van de uitvoering zijn de stoelen op een rails geplaatst en kunnen verschuiven of zelfs worden weggehaald. De tweede zitrij heeft handige uitklaptafels. Bij de fully loaded Executive uitvoering staan de stoelen op een railssysteem. Uniek voor dit model is dat de stoelen op de middelste zitrij ook 180 graden kunnen draaien, waarbij er een tafel tussen de achterste en middelste zitrij mogelijk is.

Actieve veiligheid aan boord
Toyota Safety Sense is ook beschikbaar op de PROACE VERSO. Dankzij TSS heeft hij een botspreventiesysteem (Pre-Collision System), rijstrookassistentie (Lane Departure Alert), verkeersbordenherkenning (Road Sign Assist), automatische grootlichtassistent (Automatic Highbeam), voetgangersdetectie (Pedestrian Detection) en Adaptive Cruise Controle.

Disclaimer:
Prijslijsten wijzigen voortdurend. De inhoud van deze documenten zijn daarom puur informatief op het gebied van uitrusting en technische specificaties. Niet op het gebied van prijzen. Voor de actuele prijslijst kunt u terecht op de website van Toyota of bij ons in de showroom.