Proace Verso Electric

De elektrische PROACE Verso is een ruime, luxueuze en veelzijdige auto met ruimte tot negen inzittenden. De personenversie van de PROACE lijn dus. Dankzij diverse geavanceerde veiligheids- en assistentieopties, is het dé ideale reisgenoot voor grotere gezinnen en groepen.

Bekijk ook:

Eigenschappen

De Toyota PROACE Verso Electric in het kort:

 • Veelzijdige bedrijfswagen;
 • Actieradius tot 330 kilometer;
 • In 30 minuten 80% opgeladen;
 • Ruimte voor 9 personen;
 • 2 jaar volledig accugarantie (max. 100.000 km).

Plan een proefrit in de Toyota PROACE Verso Electric

Met deze personenbus heeft u altijd voldoende ruimte. Voor een vakantie met vrienden of gewoon voor het hele gezin. Boek vandaag nog een proefrit en ervaar zelf de mogelijkheden van deze Toyota. Wilt u liever eerst nog wat meer weten? Onze medewerkers staan voor u klaar met informatie en advies.

Verschillende mogelijkheden

Wanneer u de Toyota PROACE Verso Electric aanschaft, zijn er meerdere opties. Zo kunt u kiezen uit twee verschillende lengtematen en twee verschillende batterijen. Wij nemen deze met u door:

Twee lengtematen

De PROACE Verso is verkrijgbaar in twee lengtematen.

 • De Medium is 4,9 meter lang met een wielbasis van 3,2 meter;
 • De Long Verso beschikt over dezelfde wielbasis, maar is verlengd tot 5,3 meter voor extra bagageruimte.

Al deze versies zijn multifunctioneel waarbij de stoelen opklapbaar of verschuifbaar zijn. 

Twee soorten batterijen

Bij het aanschaffen van de PROACE Verso Electric heeft u keuze uit twee batterijen.

 • De 50 kWh batterij: deze laadt via een standaard stopcontact op in 15-28 uur, via een 3-fase laadpaal in 4 en een half uur, en met een snellader is deze variant in circa 30 minuten opgeladen;
 • De 75 kWh batterij: deze laadt via een standaard stopcontact op in 22-42 uur, via een 3-fase laadpaal in 6 uur en drie kwartier, en met een snellader is deze variant in circa 45 minuten opgeladen.

Drie rijstanden in de PROACE Verso Electric

Welke variant u ook kiest, onderdeel van de PROACE Verso Electric is sowieso de unieke Drive Mode schakelaar. Hiermee kunt u de prestaties van de aandrijflijn afstemmen op de omstandigheden van dat moment. De drie standen zijn ‘Power’, voor snelle acceleraties, ‘Normal’, geschikt voor dagelijks gebruik, en ‘Eco’, voor een zo groot mogelijke actieradius.

Veilig op weg in de Toyota PROACE Verso Electric

De Toyota PROACE Verso Electric beschikt over een reeks geavanceerde veiligheidsvoorzieningen waarmee u uzelf en uw passagiers beschermt. Zo heeft de Cruise Control van deze personenbus een speedlimiter en zijn er airbags aanwezig voor de bestuurder en passagiers. Deze onderdelen zitten in de wagen als u kiest voor het pakket Toyota Safety Standaard. Wilt u meer? Het uitgebreidere Toyota Safety Sense is ook mogelijk voor de Toyota PROACE Verso. 

Met Toyota Safety Sense heeft u extra veiligheidsmaatregelen:

 • Botspreventiesysteem (Pre-Collision System);
 • Rijstrookassistentie (Lane Departure Alert);
 • Verkeersbordenherkenning (Road Sign Assist); 
 • Automatische grootlichtassistent (Automatic Highbeam);
 • Voetgangersdetectie (Pedestrian Detection) 
 • Adaptive Cruise Control.

In de Toyota PROACE Verso gaat u dus hoe dan ook veilig de weg op.

Overzichtelijk display

In de PROACE Verso Electric vindt u naast het stuur een overzichtelijk 8” touchscreen met nuttige functies. U ziet hier belangrijke informatie zoals het elektriciteitsverbruik en de capaciteit van de batterij. Ook kunt u de actieradius checken en bent u extra ontspannen onderweg met uw favoriete muziek via Apple Carplay en Android Auto™. Het optioneel te kiezen navigatiepakket bedient u via het display om met het navigatiesysteem uw route uit te stippelen. U ziet ook gelijk waar de laadstations in de buurt van uw route zitten.

Connected de weg op

Met de MyT app van Toyota blijft u via uw smartphone op de hoogte van belangrijke ontwikkelingen. Zo wordt uw rijbeleving nog aangenamer. Op afstand kunt u met uw smartphone de volgende laadsessie plannen, de Climate Control in uw auto voor vertrek activeren en heeft u vanaf afstand inzicht in de batterij van uw PROACE. Zo weet u voor vertrek of u de rit in een keer redt, of u de auto nog even aan de lader moet hangen of dat u onderweg een laadsessie moet plannen.

Toyota PROACE Verso Electric prijs

De prijs van uw Toyota PROACE Verso Electric is afhankelijk van welke variant en uitvoering u kiest. Wilt u graag een indicatie van de prijs? Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan. Onze adviseurs rekenen het graag voor u uit.

Maak een gratis proefrit in de Toyota PROACE Verso Electric 

Bent u benieuwd hoe deze personenbus van Toyota rijdt en voelt? Bekijk hem bij ons en ervaar de ruimte en de mogelijkheden tijdens een gratis, vrijblijvende proefrit. We verwelkomen u graag in één van onze showrooms in Ede, Veenendaal of Amersfoort!

Disclaimer:
Prijslijsten wijzigen voortdurend. De inhoud van deze documenten zijn daarom puur informatief op het gebied van uitrusting en technische specificaties. Niet op het gebied van prijzen. Voor de actuele prijslijst kunt u terecht op de website van Toyota of bij ons in de showroom.