Gebr. van Gent ook dit jaar sponsor Finaleweken

Geplaatst op 25 februari 2011 in Sponsoring
Update: 31 januari, 2022

Gebr. van Gent is ook in 2011 de hoofdsponsor van de Finaleweken van VeenendaalseKrant. De Toyotadealer uit Veenendaal en Ede verbindt voor het tweede jaar op rij haar naam aan het multimediale sportproject.

,,Wij zijn sportliefhebbers en als je de sport in Veenendaal volgt weet je dat dit een goed initiatief is. Maar om de Finaleweken tot een succes te maken, is er natuurlijk wel geld nodig. Dat beseffen wij en daar dragen wij graag ons steentje aan bij", zegt Diderik van Gent.

Van Gent bewaart veel goede herinneringen aan het sponsorschap van vorig jaar. ,,We hebben ongelooflijk veel reacties gehad. Mensen hadden artikelen gelezen of filmpjes gezien bij VeenendaalseKrant, dat hoorde je vaak. Het is natuurlijk ook een stukje publiciteit voor ons, dat is duidelijk. Maar we zien en lezen het enthousiasme van de sportredactie van VeenendaalseKrant en dat steunen wij graag. Daarom stellen we gedurende de Finaleweken ook graag een auto beschikbaar aan de verslaggevers."

,,De bezoekers van onze website en de lezers van de krant kunnen later dit voorjaar gedurende ongeveer tien weken weer multimediaal genieten van de ontknopingen in de diverse sporten", belooft redacteur Sander van Snippenberg. ,,De steun van bedrijven is heel belangrijk om dit project te kunnen voortzetten. Daarom zijn we ook superblij met Gebr. van Gent als sponsor van de Finaleweken."

De Gebr. van Gent Finaleweken gaan deze lente de derde jaargang in. Afhankelijk van de prestaties van de diverse ploegen is de start gepland voor begin april. ,,We zullen, net als de vorige twee jaren, overal bij aanwezig zijn. Zowel binnen als (ver) buiten Veenendaal. En we gaan net zo lang door totdat de laatste beslissing gevallen is."

Bij de foto: Diderik van Gent en Gilbert van Gent (voorgrond) en daarachter Rene Gerritsen, Frans de Kleuver en Sander van Snippenberg.