Toeristisch partnerschap met RBT in opvallende Aygo

Update: 17 maart, 2016

Het lijkt een bijzondere samenwerking: een autobedrijf en de nieuwe toeristische marketingorganisatie voor de gemeentes Renswoude, Rhenen, Soest, Utrechtse Heuvelrug, Veenendaal, Woudenberg en Zeist

Verzorgingsgebied
Maar volgens Gilbert van Gent is het nieuwe partnership eigenlijk logisch: “het werkgebied van het nieuwe Regionaal Bureau voor Toerisme komt vrijwel overeen met het verzorgingsgebied van ons bedrijf.  We kwamen er via Promotie Veenendaal achter dat het RBT op zoek was naar een vervoermiddel voor de bevoorrading van de 7 VVV Agentschappen en tientallen informatiepunten in het gebied. Daarna was de samenwerking snel gevonden: ons bedrijf levert een Toyota Aygo, het RBT zorgt voor zichtbaarheid in de regio. Voor beide partijen een aantrekkelijk win-win.”

Economische versterking
Ook Michiel van der Schaaf van RBT Heuvelrug & Vallei is blij met het samenwerking: “De steun van intussen al bijna 100 bedrijven in de regio heeft het RBT een droomstart gegeven. Als gebiedsmarketingorganisatie is onze doelstelling om de economie op de Utrechtse Heuvelrug en de Gelderse Vallei te versterken. En dus is het logisch dat we op allerlei manieren zaken doen met regionale ondernemers. Het partnership met Toyota van Gent is daar een goed voorbeeld van. Tegen een aantrekkelijke korting op het leasetarief zorgen we voor een mooi stuk zichtbaarheid.”

Meer informatie over RBT Heuvelrug & Vallei is te lezen op www.hv-marketing.nl.