Wegens verbouwing geopend

Na twintig jaar is het tijd voor een opfrisbeurt. De komende weken gaat er daarom flink verbouwd worden bij Van Gent. In die periode blijven we gewoon geopend en zijn we u zo goed mogelijk van dienst. Bekijk hier de vorderingen en foto's.

Service

In de verbouwingsperiode wordt de werkplaatsreceptie gevestigd in een unit voor de deur. In een tweede unit zijn verkoopcollega’s te vinden net als in de showroom boven.

Als alles gaat als gepland zijn de werkzaamheden 10 april afgerond.

In deze periode mag je gewoon onze service blijven verwachten, zij het in een iets andere setting.
Dank voor je begrip!

Showroom (fase 1)

Als gezegd gaat er veel gebeuren. En er is al wat gebeurd. De pui is namelijk doorgetrokken waardoor de showroom wat wordt vergroot. De hoek waar de auto’s buiten stonden, wordt bij de binnenruimte getrokken. Dit is in november al opgeleverd.

We zijn begonnen, showroom fase 2

De showroom boven wordt eerst onder handen genomen. Plafonds en de oude buitengevel eruit. Hier komen een nieuw plafond, LED verlichting en fris schilderwerk.

De tijdelijke receptieruimte is ingericht:

Wim is intussen bezig met de schoonmaak van de showroom boven:

De showroom boven is af. We zijn erg enthousiast over het resultaat. De nieuwe plafonds en verlichting en het frisse schilderwerk maken het weer als nieuw. Inmiddels staan de nieuwe auto's op de etage en is dit tijdelijk de werkplek van de verkoop.

En de showroom op de begane grond is helemaal leeg. Hier wordt volgende week verder verbouwd.

Dag wachtruimte...

Een kale bedoeling zo...

De balie is weg en krijgt gelukkig een nieuw baasje.

We vreesden er al voor: er wordt veel gefreesd. Over op duurzame vloerverwarming.

De leidingen liggen er in en worden dichtgesmeerd...

Een prachtige nieuwe tegelvloer wordt vakkundig gelegd.

Zonwering voor de ramen.

De begane grond wordt naast nieuwe plafonds en verlichting ook voorzien van nieuwe tegels. Ook wordt het meubilair en de balie vervangen in de nieuwe Toyota huisstijl. 

Wanden voor het nieuwe kantoor achter de balie.

Ligt er strak in.

Nieuwe balies

Lijm voor PVC in wachtruimte

Het begint er op te lijken.

De eerste klanten weer geholpen.

Zie hier een impressie van het eindresultaat: