Van Gent Business Event: the Dakar Edition

Van Gent Lease en Van Gent Autobedrijf presenteren het Van Gent Business Event. Op 7 mei gaat Bernhard ten Brinke (Dakarrijder voor Toyota) samen met Rob Kamphues vertellen over zijn Dakar-avonturen. Daarnaast leggen zij de link tussen Dakar en het ondernemerschap: het is allebei teamsport!

 

De enige Nederlandse etappewinnaar ooit bij de auto’s, Bernhard ten Brinke (Toyota Hilux) en Rob Kamphues (o.a. bekend als Formule 1-presentator op Ziggo Sport) nemen je op deze avond mee in hun belevenissen tijdens deze wereldberoemde rally. Uiteraard is er ook volop de mogelijkheid om te netwerken. Wij zorgen voor het diner én een borrel na afloop.

Het programma voor het Van Gent Business Event is dan ook als volgt:

  • 18.00 - 18:30 uur: inloop
  • 18.00 - 19:00 uur: buffet
  • 19:00 - 19:30 uur: welkom door Diderik van Gent en Niels Hardeman
  • 19.30 - 20:30 uur: Bernhard ten Brinke, Rob Kamphues en Wuf van Ginkel
  • 20.30 - 22:00 uur: borrel

De avond is inmiddels volgeboekt aanmelden is dus niet meer mogelijk.

Over Bernhard ten Brinke

Autocoureur, directeur van een dynamisch en goedlopend bedrijf, familieman. Bernhard ten Brinke is het allemaal. In de hoedanigheid van autocoureur voegt hij zich tijdens het Van Gent Business Event bij ons: alle verhalen over hoe hij voor Toyota in de Dakar rijdt, zullen dan ook ongetwijfeld voorbijkomen.

Over Rob Kamphues

Rob Kamphues is een succesvolle cabaretier, interviewer, presentator en autocoureur. Hij geniet bij veel mensen bekendheid als energiek televisiepresentator, onder meer van het populaire De Reünie. Maar natuurlijk ook als presentator én liefhebber van Formule 1 bij Ziggo Sport.

Over Wuf van Ginkel

Als onze lokale Dakar-held is Wuf van Ginkel deze avond ook aanwezig. Wuf reed, als coureur van zijn eigen team Ginaf Rally Power, meerdere keren de Dakar Race. Ginaf is voor velen wellicht bekend als het Nederlandse truckmerk, dat zijn oorsprong vindt in het bedríjf Ginaf. Op dit moment is Wuf naast directeur van zijn eigen bedrijf, ook nog coureur en engineer van het succesvolle ‘Team De Rooij’.

Met deze mannen is een avond vol spannende verhalen en avonturen gegarandeerd!